Arutelu:Iisraeli relvaost

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Segasevõitu lugu, tundub kuidagi poolik ja allikateta. Rääkis vastu isegi ainsale viidatud loole. (Viki: keegi peale Iisraeli toona Eestile relvi myynud. Artikkel: LAV tegi teise pakkumise.) Vajaks põhjalikku täiendamist. --Oop 6. jaanuar 2009, kell 16:11 (UTC)

ja seepärast tuli leppida nii kõrge hinna kui halva kvaliteediga

Kelle hinnang see on ja millised relvad konkreetselt on halva kvaliteediga? Kui viiteid ei ole, siis tuleks selline loba ilma pikemalt mõtlemata artiklist välja visata. Siim 6. jaanuar 2009, kell 16:52 (UTC)

Igatahes tuleb mul ette, nagu oleks hiljem osa relvasaadetisest halva kvaliteedi tõttu tagasi saadetud. Ise asi, kas algusest peale teati halvast kvaliteedist. Samuti vist ei olnud need relvad Eesti kliima jaoks kuigi sobivad. Neist asjust on kindlasti kirjutatud, tuleb ainult otsida. Andres 6. jaanuar 2009, kell 19:12 (UTC)
See peaks abiks olema: EE: Eesti sõdurid ei pea oma varustust häbenema. -Mardus (arutelu) 11. september 2012, kell 06:29 (EEST)[vasta]

just peaminister käis tol korral oma lepingupreemia raha turvalisse kohta ära paigutamas

Mille kohta see käib?

Cumbril (arutelu) 4. märts 2014, kell 22:30 (EET)[vasta]

Ei tea. Võtsin ära. Kuni korralikust allikast pole asjale kinnitust, ei kõlba see sisse panna. -Mardus /arutelu 9. november 2018, kell 13:01 (EET)[vasta]