Arutelu:Emo (släng)

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Mida tähendab pealkirjas täiend släng? Kas see on eesti slängi sõna? Miks on eraldi artiklit vaja, kui on olemas artiklid emo ja emod? --Metsavend 5. aprill 2007, kell 18:43 (UTC)

Kirjutasin selgituse emode arutlusse. --Kamma 5. aprill 2007, kell 18:46 (UTC)
Ma ei loe sealt välja, miks peab pealkiri olema emo (släng). Artiklis ei ole slängi kordagi mainitud. Eesti slängi sõnaraamatus sellist sõna ei ole. Ka pole artiklist viiteid artiklitele emo ja emod. --Metsavend 5. aprill 2007, kell 18:57 (UTC)
Mida Sa sinna sulgudesse siis soovitad? Kuidas ma eristan selle artikli artiklist, kus räägitakse muusikaga seotud subkultuurist? Viide emo muusikale on artiklis, muide, olemas. Eesti slängi sõnaraamat kirjutati kuskil 90ndatel ju! Muidugi pole seal emo sees. Artikli emod võiks minu arvates kustutada, kuna kopeerisin selle sisu muusikat puudutava artikli juurde (kuhu see ka kuulub). --Kamma 5. aprill 2007, kell 18:59 (UTC)
Ja slängi sõnaraamatus on emo olemas. Lisades. --Kamma 5. aprill 2007, kell 19:03 (UTC)
Vikipeedia ei ole koht artiklitele sõnadest, selleks on vikisõnaraamat. Pidasin silmas 2003 ilmunud Vainola ja Kaplinski sõnaraamatut. Loogi sõnaraamatu inetrnetilisadesse võib vist igaüks lisada mida iganes. Selle artikli võiks liita artikliga emod. --Metsavend 5. aprill 2007, kell 19:13 (UTC)
Kuna ei näe põhjendusi, siis olen vastu. Pealegi, Valju soovitab liita hoopis artikliga emo. Mõtelge läbi, viige end sõna kasutusega kurssi ja otsustage, mida te tahate! --Kamma 5. aprill 2007, kell 20:04 (UTC)
Nii see artikkel Emo (släng), kui ka emo ning emod tuleks liita, sest tegelikult kõnelevad kõik kolm artiklit ühest ja samast ning on lõiguti lausa identsed. Valju 5. aprill 2007, kell 20:18 (UTC)

Minu arvates pole emo isiksusetüüp,vaid ühe moevoolu (mille nimi on samuti EMO) järgija. Selge see, et mõni moevool on mõnele inimesele hingelähedasem kui teine moevool. Emo pole nii kaua kestnud, et saaks teha järeldusi. Ka punk pole isiksuse tüüp.

Minu arvates võiks selle artikli ühendada juba olemasoleva emo artikliga. Valju 5. aprill 2007, kell 19:15 (UTC)

Võimalik, et isiksusetüüp on vale sõna. Punk pole muidugi isiksuse tüüp. Punkar on isiksuse-tüüp. Küberpunkar ka. Viimasel pole mingit otsest seost muusikaga. Kas yuppie on isiksuse-tüüp? Või on see ikkagi hoopis üks moevool? Aga asotsiaal? Konservatiiv? Kuidas neid asju peaks nimetama? Elustiilideks? Rollimudeliteks? Subkultuurideks? Ühiskonnakihtideks? Iseloomumudeliteks? --Kamma 5. aprill 2007, kell 19:26 (UTC)

Palun, vaadake, kas nüüd võib artiklid emod ja emo (släng) eemaldada? Püüdsin kõik vajaliku lisada emo alla ja selle vastavalt struktureerida. --Kamma 6. aprill 2007, kell 08:43 (UTC)

Eemaldasin juba artikli Emod. Tegelikult tuleks see teha ümbersuunamiseks siia või artiklile Emo. Kui see artikkel siin säilitada, siis peaks hoolitsema selle eest, et siia midagi viitaks. Niisuguse pealkirjaga artiklit on raske leida. Parem pealkiri oleks lihtsalt "Emo" või "Emod".
Mina teeksin kaks artiklit, ühe muusikastiilist ja teise kõigest muust, umbes nagu inglise vikis. Andres 6. aprill 2007, kell 11:33 (UTC)

Tegelikkuses on emod lihtsalt tähelepanusõltlased, kes soovivad tähelepanu ning keelduvad suureks kasvamast.

Välja. Andres 7. detsember 2008, kell 07:57 (UTC)