Arutelu:Ehud Olmert

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Võtsin välja selle lingi

sest tegu on äärmiselt kummalise ja kindlasti mitte neutraalse leheküljega, mille kasutamine esialgu ainsa välislingina pole kuidagi õigustatav. - Sacerdos79 28. aprill 2006, kell 19.03 (UTC)


Praegusest konfliktist peaks olema eraldi lehekülg. Arvan, et osa siinsest materjalist tuleb sinna üle kanda. Andres 29. juuli 2006, kell 18.18 (UTC)

Peaks küll, aga mul endal pole aega ega huvi seda teha. See peaks olema palju täpsem kui see jutt siin. Ja samas siin peaks siis kirjutama märksa lühemalt. Nii et põhimõtteliselt nõus, aga kuni eraldi artiklit pole, las siis istub siin. -- Toomas 29. juuli 2006, kell 21.33 (UTC)

Tundub, et esitus ei ole päris erapooletu. Kõigepealt tuleks kirjeldada inimese tegevust ning alles seejärel reaktsioone sellele. "On kritiseeritud" tundub olevat liiga ebamäärane. Iga inimese iga sammu võib keegi kritiseerida ja keegi ka heaks kiita. Kas mainimisväärne on eelkõige kriitika? Andres 29. juuli 2006, kell 18.18 (UTC)

Eks asi sõltub ka sellest, kes keda kritiseerib. Ehk siis kritiseerimise juures oleksin pidanud tõesti konkreetsem olema (nimed, jms). Samas olen nõus, et artikkel ei ole päris erapooletu. Seetõttu eelistan kirjutada juba surnud inimestest, kelle puhul ei teki (reeglina) isiklikke emotsioone. Siin on veel asi selles, et tegin teksti kiiresti ja seda üle lugedes leiaksin ka parema sõnastuse. Ehk homme üritan kohendada. -- Toomas 29. juuli 2006, kell 21.33 (UTC)
Arvan, et isegi nimed ei ole nii tähtsad, sest on ju vaieldamatu, et Iisraeli samme on laialdaselt kritiseeritud. Erapoolik tundub eelkõige see, et mainitakse ainult neid tegusid, mis on kriitikat esile kutsunud. Arusaadav muidugi, et teised teod pole maailmas tähelepanu pälvinud. Ja samuti on erapoolik, kui teod ja hinnangud neile ei ole esitatud lahus.
Erapoolikusest lahtisaamine nõuab eelkõige detailsemat esitust, milleks Sul ei pruugi olla aega ega tahtmist. Öeldu ei ole mõeldud niivõrd kriitikana Sinu aadressil kui tähelepanu juhtimisena praeguse versiooni puudustele. Andres 29. juuli 2006, kell 21.40 (UTC)
Sain aru ega võtnudki isiklikult. Aga kui juba alustasin, siis peaksin ka kohendama. Selle suhtumise tõttu teen omale sageli hulga ebahuvitavat tööd juurde, aga tunnen oma kirjutatu eest siiski vastutust. -- Toomas 29. juuli 2006, kell 21.47 (UTC)

Lõuna-Liibanon viitab täpsustuslehele. Andres 29. juuli 2006, kell 18.18 (UTC)

Lingin teksti parandamisel ümber. -- Toomas 29. juuli 2006, kell 21.33 (UTC)