Arutelu:Eesti kodanike komiteed

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Kas Eesti Kodanike Komiteed ei kirjutatud mitte suurte tähtedega?

EE 12. köites artiklis "Eesti Kongress" on "Eesti Kodanike Komiteed". Ma ei saa küll aru, miks see suurte tähtedega on. Andres 5. veebruar 2007, kell 19:47 (UTC)

Välja on võetud:

Eesti kodanike komiteede tegevust aga lõpetatuks ei kuulutatud, milline asjaolu põhjustas kuni 1990. aasta lõpuni, mingil määral koguni Eesti iseseisvuse taastumiseni (1991) tarbetuid poliitilisi segadusi. Mõne radikaalsema grupeeringu poolt algatatud katsed Eesti kodanike komiteede struktuuri ära kasutades uut rahvusradikaalset erakonda (Eesti Kodanike Keskerakond jms.) luua kukkusid siiski läbi.

Andres 15. november 2008, kell 13:45 (UTC)

Jah. Kogu Eesti Kodanike Komiteede liikumist võidakse nimetada tarbetuks poliitiliseks segaduseks, aga see hinnang ei pea entsüklopeedias üleval olema.

Sügisel infiltreerus kodanike komiteede liikumisse ka mõõdukat uuendusliikumist pooldava Rahvarinde enamus.

Sõna "infiltreerus" ei ole minu meelest sobiv, sest see tundub halvustavana. Andres 15. november 2008, kell 13:47 (UTC)
Minu arust on see täiesti neutraalne ja pigem tunnustav sõna.
"Infiltreeruma" tähendab 'sisse imbuma'. Ma ei tea, mulle tundub see halvustav või pettusele vihjav. Igal juhul tekitab selline sõnastus küsimusi, nii et peaks vähemalt kirjutama selgemalt. Andres 15. november 2008, kell 15:29 (UTC)

Siin (või kui soovite, ka eraldi leheküljel) võiks olla kodanike komiteede täielik nimekiri. Andres 22. oktoober 2011, kell 09:16 (EEST)[vasta]