Arutelu:Boriss Hrebtukov

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Kas tema päris nimi on saladus? Andres 8. september 2006, kell 19:48 (UTC)

Kas nüüd võiksin ka mina oma söögid-joogid, halvad harjumused ning mõned totakad hobid Vikipeediasse kirja panna?! Vikipeedias on inimese puhul oluline see, mida ta on teinud. Las muud eluvaldkonnad jääda Rate, Kroonika ning Justi jaoks.--Valju 8. september 2006, kell 20:05 (UTC)

Sul on õigus, Valju, nii see jääma ei pea. Toimetada tuleb. Tõstan nn faktid praegu siia, võib-olla annab midagi tagasi panna:

Fakte: Nimi:Borka Teised ütlevad:Borka, Boriska, Borjan, Vurchu Sünniaeg/koht:5. okt. 1985, Tallinn Pikkus:230cm Kaal:98 kg Lapsepõlv möödus:käib täiega !!! Noorus möödus:vaata ulesse ;) Haridustee:teel Muusikutee:teel ja tee on väga pikk Hobid:tüdrukud, jalgpall, arvutimängud =) Söök:Big Mac with CocaCola, 5 ketsups and two Cheeseburgers Jook:Piim, Cola Film:Back To The Future Trilogy Raamat:hmmmmm =) Lemmikmusa:liiga palju et nimetada Mittelemmikmusa:sellist pole Lemmikkoht:Home Sweet Home or some place where sun always shines Mitte meeldiv koht:anywhere where I don't feel myself comfortable Lahe esinemine:see sama kus ma lavalt maha kukkusin ;) hehehe Iidol:jumal Moto:To Listen To Your Heart ... To Care ... To Love ... To Enjoy Life ...

--Metsavend 8. september 2006, kell 20:11 (UTC)