Arutelu:Bermuda kolmnurk

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Mis kategooria sellele artiklile tuleks määrata? "Paranormaalsed nähtused"? Siim 16:39, 30 Dec 2004 (UTC)

mnjahh - tundub et autor on piirdunud ainult ametlikke selgitustega ja kas pole vaevunud või hoidunud teadlikult käsitlemast näiteks "Lend19" neid asjaolusi mis jäid mõistatuseks ka USA uurijatele - samuti ka see, et kadus luurelennuk samas piirkonnas mis saadeti esimesena otsima kadunud eskadrilli - samuti see lennukitega OLI raadioside tükk aega peale seda kui nad olid juba radaritelt kadunud ning enne kadumist teatasid lendurid, et "seadmed on hulluks läinud ja näitavad vasturääkivaid andmeid". Tundub et peab selle temaatika omae meelde tuletama ja lisama ka selliseid asju - tasakaalukuse huvides.
Mis puutub kategooriasse siis sellien kategooria peaks olema küll või vähemalt midagi sellist kuhu saaks panna kirja kõik sellised asjad nagu seest tühi Maa, Aasias ja L.Ameerikas väidetavalt olevad maa aluse tunneliyte kompleksid, lumeinimesed jne jne
--makruss 12. november 2005, kell 07.11 (UTC)


Tahaks jagada enda poolt kuuldu... Allikaks on üks kompetentne meremees, kes on oma sõnades kindel... Tema väitel, miks seal nii palju laevu (paate) upub, on see, et neid suvitajaid ja muidu amatöörpaadijuhte on seal nii meeletult palju ja samuti on seal suurte kaubalaevade tihe liiklus, et suured laevad sõidavad lihtsalt väikestest üle... vahel isegi teadmata, et on mõne paadi alla ajanud... Tema väitel olevat ka tema sealkandis liikunud ja ütleb, et tema ei ole sugugi kindel, et ta ise mõnest paadist üle pole sõitnud... Lennukeid see teooria just ei hõlma... Jürka 5. mai 2007, kell 14:52 (UTC)

Jürkal on väga hea teooria:)--Animagi 5. mai 2007, kell 14:59 (UTC)
Äkki sõidavad suured lennukid samamoodi väikestest lihtsalt üle. Umbes nagu suur Boing linnuparves. Boinguga eriti midagi ei juhtu küll aga lindudega:)--Animagi 5. mai 2007, kell 15:06 (UTC)

Ma kahtlen, kas Bermuda kolmnurk on ikka nii kurikuulus surnud lindude tõttu... Väiksed lennukid aga kasvõi suurimatele Boeingutele kodaratesse on sutsu liig... Jürka 5. mai 2007, kell 15:12 (UTC)


Ma ei ole kindel, aga kas eesti keeles ei nimetata "Bermuuda kolmnurgaks"?

Varem nimetati küll, aga see nimekuju on vananenud. Andres 10. mai 2007, kell 07:58 (UTC)