Arutelu:Antofagasta

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Urmas, miks koordinaadid ja elanike arv ei või teksti sisse jääda? Ma saan aru küll, et see on dubleerimine, aga lugeja ei ole ju robot:-) Andres 13. november 2006, kell 17:57 (UTC)

Koordinaadid on üldiselt selline info, mis paraku ülejäänud tekstiga ei haaku. Tähipaljastest koordinaatidest olulisem on linna asendit, st mitte koordinaate puudutav (Tallinna või Narva puhul nt). Tabeli koordinaadid võimaldavad käivitada kaardiserveri ja näidata, kus asula tegelikult asub – st oluline on rakenduslik külg.
Elanike arvu info – kui jääb teksti ka, peab olema keegi, kes kontrollib, et iga paranduse järel tabelis ja tekstis leiduv info ei oleks vastuolus. Mina seda tegevust enda kanda ei võta. On vabatahtlikke?
PS Elanike arvu muutust kajastav arvudejada on muidugi iseasi ja eelöeldu seda ei puuduta. - Urmas 13. november 2006, kell 18:18 (UTC)
Aastaarvud on ju taga, nii et vaevalt saab vastuolu olla. Ja tõepoolest, tekstist ei olegi tarvis vanu andmeid välja tõsta, vaid pigem teha aegrida. Ja minu meelest pole mingit raskust elanike arvu kohta tekstist üles leida, kui tabelit parandatakse.
Minu meelest sobivad koordinaadid sinna, kus kirjeldatakse asendit. Ma olen nad alati sellesse kohta pannud. Andres 13. november 2006, kell 18:35 (UTC)

Kas tuleb eristada linna ja valda? Andres 23. märts 2009, kell 07:48 (UTC)


Vana elanike arv: elanikke = 318 800 (2002) Taivo 4. november 2009, kell 16:58 (UTC)