Arutelu:Andrus Haav

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Konkursi nimi tuleb linkida, mitte kelle konkurss. Konkurssidest tuleb teha eraldi artiklid. --Tiuks 5. jaanuar 2009, kell 23:25 (UTC)

Autoriõigusest saab rääkida foto puhul. Tekst nimetatud artikli jaoks on saadud algallikast. Sama teksti põhjal on koostatud litsentsi rikkumisteates viidatud artikkel.

Ei saa aru. See pole ju tähtis, mille põhjal on kirjutatud siia kopeeritud tekst; sõna-sõnalt ei tohi kuskilt maha kirjutada. --Epp 9. jaanuar 2009, kell 00:11 (UTC)
Küsimus on selles, kas on olemas teksti autori luba teksti kasutamiseks Vikipeedia tingimustel. Mis on algallikas? Andres 9. jaanuar 2009, kell 07:21 (UTC)

Algallikas, ehk teksti autor on interpreet ise, tema luba materjali publitseerimiseks on olemas. Aru ma ei saa kuidas saab baas Eesti muusikud omada autoriõigust teksti kohta, mis on kohitsetud versioon algsest tekstist?

Pigem rikub Eesti muusikud baasis olev artikkel autoriõigust kuna interpreediga ehk siis algallikaga kooskõlastamata on algartiklist eemaldatud mitmed olulised isikud ja sündmused

Küsimus lahendatud. Andres 10. jaanuar 2009, kell 22:16 (UTC)