Arutelu:Alternatiivpedagoogika

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Alternatiivpedagoogikal pole vaheldusega mingit pistmist. Jutt on ju alternatiivist tavalisele pedagoogikale. Ei ole tarvis anda "tõlkeid".

Palun pööra tähelepanu vormistamisele. Loe reegleid ja vaata, kuidas teised artiklid on vormistatud. Andres 23:25, 28 Aug 2004 (UTC)

kuskilt peab jub otsa lahti tegema, reeglites pole kuskil kirjas, et kohe peab artikkel valmis olema. Ära virise, vaid täienda ja paranda kui oskad. Ma arvan, et ühe artikli kujunemine on ajaliselt päris pikk ja see ongi viki mõte!!
Sa ju näed, et ma parandan, aga Sa jõuad rohkem juurde kirjutada, kui ma parandada jõuan.
Artikkel ei pea muidugi valmis olema, aga see, mis on kirjutatud, tuleb püüda korrektselt kirjutada. Sa ei pea ju kõiki artikleid korraga alustama. Katsu tagada, et oleks täidetud elementaarsed nõuded: Artikkel peab alguses (tavaliselt esimese sõnana) sisaldama märksõna rasvases kirjas (kolm ülakoma enne ja pärast märksõna). Laused tuleb välja kirjutada. Ära asenda sõnu matemaatiliste märkidega. Tähendused pane ülakomade vahele. Ära lühenda tarbetult. Kontrolli, kas kirjavigu ei ole. Kui annad definitsiooni, siis mõtle järele, kas see ikka paika peab. Andres 23:58, 28 Aug 2004 (UTC)

Vabakasvatuse tulemusel on noorel suurem isiklik kompetentsus ja nõrgem sotsiaalne kompetentsus.

See on vaieldav. Kustkohast sa selle lause võtsid? Siim 19:14, 7 Oct 2004 (UTC)