Mine sisu juurde

Kategooria arutelu:Sotsiaalministrid

Lehekülje sisu ei toetata teistes keeltes.
Allikas: Vikipeedia

Sotsiaalpoliitika ei ole alamkategooria sotsiaalministritele, pigem ikka vastupidi. Sotsiaalministrite kategooriasse käivad isikud, kes on olnud sotsiaalministrid. Adeliine 31. oktoober 2008, kell 14:21 (UTC)

Oleneb kuidas võtta. Sotsiaalministrite kohustuste alla käib ju sotsiaalpoliitikaga tegemine ja sotsiaalministrid on ainult 1 väike tahk sotsiaalpoliitikast. Mul ükstaspuha kumba pidi panna, aga igatahes peaks ühelt teisele saama. --Oktav 31. oktoober 2008, kell 14:46 (UTC)
Võtsin ära selle kategooria. Kas ei ole hetkel ühtegi artiklit sotsiaalministritest (Maret Maripuu)? --Tiuks 31. oktoober 2008, kell 14:57 (UTC)
Kategooria:Eesti sotsiaalministrid on eraldi. Kõigi eesti ministrite kohta peaks olema eraldi ja need omakorda kuuluvad siis üldise kategooria ... ministrid alla. Üldise kategooria ...ministrid alla lähevad siis muude maade samad ministrid. Vaata näiteks Kategooria:Välisministrid. Ma kõiki pole jõudnud. Kõiki poliitika ja politoloogiaga seonduvaid kategooriaid võid vaadata Portaal:Poliitika alt. Kui sul on tahtmist kategooriates süsteemi luua, siis näiteks Kategooria:Ajalugu on 1 halvemini sorditud kategooria üldse. --Oktav 31. oktoober 2008, kell 16:52 (UTC)

Jah, ma saan sellest kõigest väga hästi aru. Ma tahtsin ainult seda öelda, et sotsiaalminister on kitsam mõiste kui sotsiaalpoliitika ja peaks hierarhiliselt kuuluma sotsiaalpoliitika alla, mitte vastupidi (praegu on mõlemad kategooriad üksteise alamkategooriad). Adeliine 31. oktoober 2008, kell 18:14 (UTC)

sotsiaalminister on sotsiaalpoliitika elluviija. Seega alammõiste. Sotsiaalpoliitika -> sotsiaaalminister--Hendrix 31. oktoober 2008, kell 18:19 (UTC)
nii ju praegu ongi.--Oktav 31. oktoober 2008, kell 18:35 (UTC)
Jah, nüüd on korras, sest Oktav tühistas Adeliine redaktsiooni ja siis oli tõesti topelt. Viskasin pilgu ministritele peale ja nii mõnes oli vale kategooria, mille ma ära parandasin. Hetkel jäi silma tegemata kategooria Haridusministrid, Kaitseministrid. Ma arvan, et ministrite kategooriad peaks kõigepealt korda tegema. --Tiuks 31. oktoober 2008, kell 23:59 (UTC)