Arutelu:Türkmenistan

Lehekülje sisu ei toetata teistes keeltes.
Allikas: Vikipeedia

Lugesin uudist, et Türkmenistani kõrgeim mäetipp on ümber nimetatud. Panin selle igaks juhuks siia kirja. Andres 06:23, 12 Sep 2004 (UTC)


Siit on näha malli mittepaindlikkus. Siia ilmub ülearune link artiklile Türkmenistani peaminister. Ja universaalne on valitsusjuht, mitte peaminister. Andres 25. veebruar 2007, kell 13:14 (UTC)

Muutsin valitsusjuhi rida.
Mis Türkmenistani puutub, siis selline link oli selles tabelis juba enne. Ma lihtsalt tõstsin info ümber - palun sõnumitoojat mitte tappa. Lisaks on mõnede infoallikate uudistest välja lugeda, et tolles riigis selline post siiski eksisteerib või on loodamas. Igatahes on praegune riigipea tegemas samme nende ametite lahutamiseks. - Urmas 25. veebruar 2007, kell 13:23 (UTC)
Võib-olla küll. Igatahes peaks olema tehniline võimalus vajaduse korral peaministri (või üldse valitsusjuhi) rida ära jätta. Ma ei poolda kirjutamist, et president on valitsusjuht. Sellest tuleks kirjutada vastavas artiklis. Mõne riigi, näiteks Põhja-Korea puhul tuleb esile tõsta mõnd muud ametikohta. Mõnikord on oluline asepresident. Andres 25. veebruar 2007, kell 13:29 (UTC)