Kõrgkoolide loend riikide kaupa

Allikas: Vikipeedia

Kõrgkoolide loend riikide kaupa loetleb riikide kõrgkoolide (ülikoolide, kolledžite ja akadeemiate) loendid.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y

A[muuda | redigeeri lähteteksti]

Afganistani kõrgkoolide loend - Albaania kõrgkoolide loend - Alžeeria kõrgkoolide loend - Ameerika Ühendriikide kõrgkoolide loend - Andorra kõrgkoolide loend - Angola kõrgkoolide loend - Antigua ja Barbuda kõrgkoolide loend - Araabia Ühendemiraatide kõrgkoolide loend - Argentina kõrgkoolide loend - Armeenia kõrgkoolide loend - Aserbaidžaani kõrgkoolide loend - Austraalia kõrgkoolide loend - Austria kõrgkoolide loend

B[muuda | redigeeri lähteteksti]

Bahama kõrgkoolide loend - Bahreini kõrgkoolide loend - Bangladeshi kõrgkoolide loend - Barbadose kõrgkoolide loend - Belau kõrgkoolide loend - Belgia kõrgkoolide loend - Belize kõrgkoolide loend - Benini kõrgkoolide loend - Bhutani kõrgkoolide loend - Boliivia kõrgkoolide loend - Bosnia ja Hertsegoviina kõrgkoolide loend - Botswana kõrgkoolide loend - Brasiilia kõrgkoolide loend - Brunei kõrgkoolide loend - Bulgaaria kõrgkoolide loend - Burkina Faso kõrgkoolide loend - Burundi kõrgkoolide loend

C[muuda | redigeeri lähteteksti]

Cabo Verde kõrgkoolide loend - Colombia kõrgkoolide loend - Costa Rica kõrgkoolide loend - C?te d'Ivoire'i kõrgkoolide loend

D[muuda | redigeeri lähteteksti]

Djibouti kõrgkoolide loend - Dominica kõrgkoolide loend - Dominikaani Vabariigi kõrgkoolide loend

E[muuda | redigeeri lähteteksti]

Ecuadori kõrgkoolide loend - Eesti kõrgkoolide loend - Egiptuse kõrgkoolide loend - Ekvatoriaal-Guinea kõrgkoolide loend - El Salvadori kõrgkoolide loend - Eritrea kõrgkoolide loend - Etioopia kõrgkoolide loend

F[muuda | redigeeri lähteteksti]

Fidži kõrgkoolide loend - Filipiinide kõrgkoolide loend

G[muuda | redigeeri lähteteksti]

Gaboni kõrgkoolide loend - Gambia kõrgkoolide loend - Ghana kõrgkoolide loend - Grenada kõrgkoolide loend - Gruusia kõrgkoolide loend - Guatemala kõrgkoolide loend - Guinea kõrgkoolide loend - Guinea-Bissau kõrgkoolide loend - Guyana kõrgkoolide loend

H[muuda | redigeeri lähteteksti]

Haiti kõrgkoolide loend - Hiina kõrgkoolide loend - Hiina Rahvavabariigi kõrgkoolide loend - Hispaania kõrgkoolide loend - Hollandi kõrgkoolide loend - Hondurase kõrgkoolide loend - Horvaatia kõrgkoolide loend

I[muuda | redigeeri lähteteksti]

Ida-Timori kõrgkoolide loend - Iirimaa kõrgkoolide loend - Iisraeli kõrgkoolide loend - India kõrgkoolide loend - Indoneesia kõrgkoolide loend - Iraagi kõrgkoolide loend - Iraani kõrgkoolide loend - Islandi kõrgkoolide loend - Itaalia kõrgkoolide loend

J[muuda | redigeeri lähteteksti]

Jaapani kõrgkoolide loend - Jamaica kõrgkoolide loend - Jeemeni kõrgkoolide loend - Jordaania kõrgkoolide loend

K[muuda | redigeeri lähteteksti]

Kambodža kõrgkoolide loend - Kameruni kõrgkoolide loend - Kanada kõrgkoolide loend - Kasahstani kõrgkoolide loend - Katari kõrgkoolide loend - Kenya kõrgkoolide loend - Kesk-Aafrika Vabariigi kõrgkoolide loend - Kiribati kõrgkoolide loend - Komooride kõrgkoolide loend - Kongo DV kõrgkoolide loend - Kongo Vabariigi kõrgkoolide loend - Kreeka kõrgkoolide loend - Kuuba kõrgkoolide loend - Kuveidi kõrgkoolide loend - Kõrgõzstani kõrgkoolide loend - Küprose kõrgkoolide loend

L[muuda | redigeeri lähteteksti]

Laose kõrgkoolide loend - Leedu kõrgkoolide loend - Lesotho kõrgkoolide loend - Libeeria kõrgkoolide loend - Liechtensteini kõrgkoolide loend - Liibanoni kõrgkoolide loend - Liibüa kõrgkoolide loend - Luksemburgi kõrgkoolide loend - Lõuna-Aafrika Vabariigi kõrgkoolide loend - Lõuna-Korea kõrgkoolide loend - Läti kõrgkoolide loend

M[muuda | redigeeri lähteteksti]

Madagaskari kõrgkoolide loend - Makedoonia kõrgkoolide loend - Malaisia kõrgkoolide loend - Malawi kõrgkoolide loend - Maldiivide kõrgkoolide loend - Mali kõrgkoolide loend - Malta kõrgkoolide loend - Maroko kõrgkoolide loend - Marshalli Saarte kõrgkoolide loend - Mauritaania kõrgkoolide loend - Mauritiuse kõrgkoolide loend - Mehhiko kõrgkoolide loend - Mikroneesia kõrgkoolide loend - Moldova kõrgkoolide loend - Monaco kõrgkoolide loend - Mongoolia kõrgkoolide loend - Mosambiigi kõrgkoolide loend - Myanmari kõrgkoolide loend

N[muuda | redigeeri lähteteksti]

Namiibia kõrgkoolide loend - Nauru kõrgkoolide loend - Nepali kõrgkoolide loend - Nicaragua kõrgkoolide loend - Nigeeria kõrgkoolide loend - Nigeri kõrgkoolide loend - Norra kõrgkoolide loend

O[muuda | redigeeri lähteteksti]

Omaani kõrgkoolide loend

P[muuda | redigeeri lähteteksti]

Paapua Uus-Guinea kõrgkoolide loend - Pakistani kõrgkoolide loend - Panama kõrgkoolide loend - Paraguay kõrgkoolide loend - Peruu kõrgkoolide loend - Poola kõrgkoolide loend - Portugali kõrgkoolide loend - Prantsusmaa kõrgkoolide loend - Põhja-Korea kõrgkoolide loend

R[muuda | redigeeri lähteteksti]

Rootsi kõrgkoolide loend - Rumeenia kõrgkoolide loend - Rwanda kõrgkoolide loend

S[muuda | redigeeri lähteteksti]

Saalomoni Saarte kõrgkoolide loend - Saint Kitts ja Nevise kõrgkoolide loend - Saint Lucia kõrgkoolide loend - Saint Vincenti kõrgkoolide loend - Saksamaa kõrgkoolide loend - Sambia kõrgkoolide loend - Samoa kõrgkoolide loend - San Marino kõrgkoolide loend - S?o Tomé ja Pr?ncipe kõrgkoolide loend - Saudi Araabia kõrgkoolide loend - Seišellide kõrgkoolide loend - Senegali kõrgkoolide loend - Serbia ja Montenegro kõrgkoolide loend - Sierra Leone kõrgkoolide loend - Singapuri kõrgkoolide loend - Slovakkia kõrgkoolide loend - Sloveenia kõrgkoolide loend - Somaalia kõrgkoolide loend - Soome kõrgkoolide loend - Sri Lanka kõrgkoolide loend - Sudaani kõrgkoolide loend - Suriname kõrgkoolide loend - Suurbritannia kõrgkoolide loend - Svaasimaa kõrgkoolide loend - Süüria kõrgkoolide loend

Š[muuda | redigeeri lähteteksti]

Šveitsi kõrgkoolide loend

Z[muuda | redigeeri lähteteksti]

Zimbabwe kõrgkoolide loend

T[muuda | redigeeri lähteteksti]

Taani kõrgkoolide loend - Tadžikistani kõrgkoolide loend - Tai kõrgkoolide loend - Taiwani kõrgkoolide loend - Tansaania kõrgkoolide loend - Togo kõrgkoolide loend - Tonga kõrgkoolide loend - Trinidadi ja Tobago kõrgkoolide loend - Tšaadi kõrgkoolide loend - Tšehhi kõrgkoolide loend - Tšiili kõrgkoolide loend - Tuneesia kõrgkoolide loend - Tuvalu kõrgkoolide loend - Türgi kõrgkoolide loend - Türkmenistani kõrgkoolide loend

U[muuda | redigeeri lähteteksti]

Uganda kõrgkoolide loend - Ukraina kõrgkoolide loend - Ungari kõrgkoolide loend - Uruguay kõrgkoolide loend - Usbekistani kõrgkoolide loend - Uus-Meremaa kõrgkoolide loend

V[muuda | redigeeri lähteteksti]

Valgevene kõrgkoolide loend - Vanuatu kõrgkoolide loend - Vatikani kõrgkoolide loend - Venemaa kõrgkoolide loend - Venezuela kõrgkoolide loend - Vietnami kõrgkoolide loend


Vaata ka:[muuda | redigeeri lähteteksti]


Senarai_universiti_universiti_mengikut_negara