Fail:Národní park Podyjí Dyje Nationalpark Thayatal 2013 10 a.jpg

Lehekülje sisu ei toetata teistes keeltes.
Klõps ikoonil viib faili leheküljele Wikimedia Commonsis.
Allikas: Vikipeedia

Algfail(4349 × 3263 pikslit, faili suurus: 6,67 MB, MIME tüüp: image/jpeg)

Lühikirjeldus

Kirjeldus
Deutsch: Rabensteintal. Thaya im Podyjí National Park, einem Nationalpark in Tschechien am linken Thayaufer zwischen Znaim und Frain, der an den Nationalpark Thayatal grenzt in / Tschechien / Europäische Union. Stimmung am frühen Morgen. Ein leichter Nebel über der glatten Wasseroberfläche. Die Buchen sind im Oktober rot gefärbt und spiegeln sich im Wasser.
English: ThePodyjí National Park, a national park in the South Moravian Region of the Czech Republic / EU. Mood in the morning. A light mist over the smooth water surface. The European beech are colored red in October and reflected in the water.
Kuupäev
Allikas Üleslaadija oma töö
Autor Joadl
Luba
(Faili edasikasutus)
Objekti asukoht48° 50′ 53,03″ N, 16° 01′ 20,6″ E Kartographer map based on OpenStreetMap.See ja teised pildid sellest paigast lehel: OpenStreetMapinfo

Litsents

Autoriõiguse omanikuna avaldan selle teose järgmise litsentsi all:
w:et:Creative Commons
omistamine sarnaselt jagamine
Tohid:
  • jagada – teost kopeerida, levitada ja edastada
  • kohandada – valmistada muudetud teoseid
Järgmistel tingimustel:
  • omistamine – Pead materjali sobival viisil autorile omistama, tooma ära litsentsi lingi ja märkima ära, kas on tehtud muudatusi. Sobib, kui teed seda mõistlikul viisil, kuid seejuures ei tohi jääda muljet, et litsentsiandja tõstab esile sind või seda, et sina materjali kasutad.
  • sarnaselt jagamine – Kui töötled, kujundad ümber või arendad materjali edasi, siis pead oma töö levitamiseks kasutama sama litsentsi, mille all on algupärand, või ühilduvat litsentsi.


See on töödeldud pilt, mis tähendab, et selle pildi tuletamiseks on algupärast pilti digitaalselt muudetud. Muudatused: HDRI/Tone mapping with Photomatix Pro 4.2 of 3 RAW.

Pealdised

Lisa üherealine seletus sellest, mida fail esitab

Selles failis kujutatud üksused

kujutab

48°50'53.030"N, 16°1'20.600"E

Faili ajalugu

Klõpsa kuupäeva ja kellaaega, et näha sel ajahetkel kasutusel olnud failiversiooni.

Kuupäev/kellaaegPisipiltMõõtmedKasutajaKommentaar
viimane26. oktoober 2013, kell 22:21Pisipilt versioonist seisuga 26. oktoober 2013, kell 22:214349 × 3263 (6,67 MB)Joadl== {{int:filedesc}} == {{Information |Description= {{Multilingual description |cs= Národní park Podyjí je dosud jediným moravským národním parkem. Sealsfielduv Kamen. |de= Tha...

Seda faili kasutab järgmine lehekülg:

Globaalne failikasutus

Järgmised muud vikid kasutavad seda faili:

Metaandmed