Fra Mare Thalasso SPA

Allikas: Vikipeedia
Fra Mare Thalasso SPA (aprill, 2013)

Ülevaade[muuda | muuda lähteteksti]

Fra Mare Thalasso SPA (lühemalt Fra Mare) on hotellikompleks Haapsalus, Paralepa linnaosas aadressil Ranna tee 2. Fra Mare asub Paralepa rannas, ning on ümbritsetud männimetsade ja imeliste merevaadetega. Spakompleksis on ka a' la carte restoran Bergfeldt, baar, saunakeskus, seminariruumid ning taastusravikeskus. Fra Mare on tuntud tänu ainulaadsele Haapsalu ravimudale, millel on rohkelt raviomadusi.

Hotelli ja spakompleks koosneb kolme tärniga spaahotellist ja 2006 valminud talasso osast. Kompleksis on 223 majutuskohta.[1]

Ajalugu[muuda | muuda lähteteksti]

Fra Mare tervise- ja puhkekeskus rajati 1997. aastal.

Majutus[muuda | muuda lähteteksti]

Hotellis on 95 hotellituba, 3 peretuba, 3 juuniorsviiti ning 20 avarat rõduga superior tuba. Interjöör on lõõgastav, ning igal toal on vannituba, televiisor ning telefon. Tubadest avaneb vaade kaunile Paralepa rannale ja läänemerele või männimetsale, mis ümbritseb majutuskompleksi.

Lisaks on majutuskompleksis jõusaal ning külastajatel on võimalik nautida spaad ümbritsevaid terviseradu ja ronida Haapsalu Seikluspargis, mis asub spaa kõrval.

Ravid ja hoolitsused[muuda | muuda lähteteksti]

Fra Mares pakutavate raviprotseduuride keskmes on Haapsalu ravimuda, merevesi, ning merevetikad. Mudahoolitsuste jaoks kasutatakse Haapsalu Tagalahe muda, mille raviomadusi on tuntud kuurortlinnas juba 200 aastat. Mudale on lisatud looduslikke aktiivaineid, mis tõhustavad hoolitsust ning aitavad esile tuua mudaravi naturaalseid raviomadusi. Mudaravi on effektiivne liigesepõletike, radikuliidi, krooniliste nahahaiguste, neurooside ja paljude teiste terviseprobleemide leevendamiseks.

Raviprotseduurid[muuda | muuda lähteteksti]

Mudaravi saab nautida mudavannis või mudamähiste kujul. Individuaalravide hulka kuuluvad veel inhalatsioon, elektriravi, massaaz, pärli- ja ürdivann, veealune massaaz, vesimassaazivoodi ning suur valik elektriravisid. Kõik protseduurid viiakse läbi oma ala ekspertide käe all.

Rühmaravi teenuste alla kuuluvad nõelravi, parafiinravi, saali- ja vesivõimlemine, soolakambriravi, meretoa seansid, valgusteraapia ja ravijooga.

Fra Mares on võimalik konsulteerida ka raviarstiga, kes aitab kokku panna sanatooriumi raviplaani. Raviprotseduuride hulka kuuluvad laserravi ja massaaziteraapia (jalatallamassaaz, kivimassaaz, lümfimassaaz, meemassaaz, vaakummassaaz, india peamassaaz ning õla ja kaela massaaz).

Spaakompleks[muuda | muuda lähteteksti]

Spaakompleksis asuvad saunad, basseinid, massaazijoad, veekosed ning sanaarium.

Fra Mare spaas on olemas aurusaun, soolasaun, infrapunasaun, erinevate temperatuuridega leilisaunad, mis on avatud iga päev. Lisaks on võimalus eraürituste puhul rentida privaarsaun ja jacuzzi.

Basseinidest avaneb vaade otse Paralepa lahele ning liivarannale, luues rahustava ning kauni õhkkonna lõõgastumiseks.


Galerii[muuda | muuda lähteteksti]

Viited[muuda | muuda lähteteksti]

  1. http://framare.ee/hotell/ (vaadatud 27.10.2017)

Välislingid[muuda | muuda lähteteksti]