Mine sisu juurde

Arutelu:Viru-Järva prefektuuri piirkonnas asuvate poliitiliste parteide ja ühingute likvideerimise komisjon

Lehekülje sisu ei toetata teistes keeltes.
Allikas: Vikipeedia

Eeldusel, et igas prefektuuris oli umbes samapalju erakondi, tuleb teha kokku kuus sellist loendid (raudteel tõenäoliselt erakondi ei tegutsenud). --Improvisaator 16. jaanuar 2009, kell 11:11 (UTC)

Siia ei viita midagi. Andres 16. jaanuar 2009, kell 12:15 (UTC)

Sisu ei vasta pealkirjale. --Metsavend 16. jaanuar 2009, kell 12:23 (UTC)

Muud ma praegu komisjoni tegevuse kohta ei tea. Leian, et likvideeritud erakondade loend on vajalik, ükskõik kuidas seda siis ka nimetada. --Improvisaator 16. jaanuar 2009, kell 13:06 (UTC) Palun mitte kustutamisega kiirustada, et informatsioon kaduma ei läheks. --Improvisaator 16. jaanuar 2009, kell 13:12 (UTC)

Põllumeeste Kogud tuleks loetleda artiklis Põllumeeste Kogu. --Metsavend 16. jaanuar 2009, kell 12:27 (UTC)

Kui, siis artiklis Põllumeestekogud, mida praegu ei ole. Kuna igaüks neist oli iseseisev juriidiline isik, võib ka igaühe kohta eraldi artikkel olla, naga põllumeeste konventide kohta. --Improvisaator 16. jaanuar 2009, kell 13:08 (UTC)
Täpselt nii nagu iga Eesti Vabariigi kodaniku kohta pole vaja artiklit kirjutada, ei ole ka iga juriidilise isiku kohta artiklit vaja. --Metsavend 16. jaanuar 2009, kell 13:14 (UTC)
Aga miks seda ja teisi artikleid ei võiks olla? Andres 16. jaanuar 2009, kell 14:19 (UTC)
Ma ei ütle, et ei võiks olla. Aga pole mõtet artiklitel, mille sisuks on Viru-Järva prefektuuri piirkonnas asuvate poliitiliste parteide ja ühingute likvideerimise komisjon oli komisjon Viru-Järva prefektuuri piirkonnas asuvate likvideerimisele määratud ühingute ja nende liitude likvideerimistoimingute teostamiseks. või Kunda-Malla Valla Põllumeeste Kogu oli Kunda-Malla vallas tegutsenud Põllumeeste Kogu. Ma kahtlen, kas nende kõigi kohta on avalikku infot ja kui ei ole, siis arhiivimaterjalide avaldamise koht pole Vikipeedias. Vikipeedia ei ole süüdimatu infokogum. --Metsavend 16. jaanuar 2009, kell 14:31 (UTC)
Kui praegu ei ole, siis tuleb. Paar kuud tagasi ei olnud paljusid praegu vikipeedias leiduvaid artikleid kõige algelisemalgi kujul olemas. Kunda-Malla põllumeeste kogu kohta on tõenäoliselt ilmunud informatsiooni kaasaegses ajakirjanduses. Kõik artiklid ei peagi algusest peale valmis olema. Siin on olemas täiesti konkreetne erakondade loend. Kunda-Malla põllumeeste kogu kohta ma sellist tautoloogilist artiklit teinud ei ole (ja ei tee ka), aga kes on minust kompetentsem, võib siit edasi teha. --Improvisaator 16. jaanuar 2009, kell 14:42 (UTC)
Mõni neist ühingutest ei pruukinud enam ammu tegutseda, näiteks kirjutab Mati Graf: Massiliselt suleti ühinguid, liite, seltse, klubisid, parteide kohalikke osakondi jms, ka neid, mis olid oma tegevuse lõpetanud juba kümmekond aastat tagasi. Mõnel juhul õnnestus komisjonil suure vaevaga üles leida mõni tegelane, kellele ta võis siis allkirja vastu kätte anda paberi tema organisatsiooni likvideerimise kohta. [1] --Metsavend 16. jaanuar 2009, kell 14:39 (UTC)
Seda saab kontrollida kaasaegsest ajakirjandusest, mis on digiteerituna kättesaadav. Mina ei oska oma suva järgi loendist nimesid välja visata. --Improvisaator 16. jaanuar 2009, kell 14:47 (UTC)