Kasutaja arutelu:Silmakeskus

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Sa võiksid kirjutada silmaprobleemidest üldse. Nii sotsiaalsest kui meditsiinilisest aspektist. Siis oleks teatmeteoslik lähenemine. Aga sellisel kujul ei lähe mitte. Viki ei tegele kasumlikkuse probleemidega.--Hendrix 11. oktoober 2008, kell 17:23 (UTC)

Ongi plaanis:) Aga kui midagi panustada (ja seda ma oskan), siis mingi motiiv peab selleks ju olema. Ja pealegi - siin on olemas selliste ettevõtete lehed nagu GoBus, McDonals, HansaWorld, Nokia, AS Kohuke, Hansapank... Millega nemad on erandiõiguse ära teeninud? Silmakeskus

Tere tulemast Vikipeediasse!
Kirjutamine mingi ettevõtte kohta on tõesti täitsa lubatud tegevus (pean silmas ikka suuremaid ja avalikkusele tuntud ettevõtteid) aga kuna sellised kirjutised kipuvad tihti reklaamiks kätte ära minema siis kipub see suhtumine säärastesse artiklitesse vahel juba ette vähe vaenulik olema. Vabandan selle pärast.
Artikli neutraalsuse seisukohast oleks samas oluline ka esitatud väidetele viited juurde lisada (ja mitte ettevõtte kodulehele, kus võib ükskõik mida väita).
Veel paluksin ma mitte üks-ühele kopeerida KSA Silmakeskuse kodulehel olevaid materjale aga ma usun, et see sarnasus on vaid ajutine ja varsti võib kõnealustest artiklitest (Refraktiivkirurgia, LASIK) juba copypaste märkused eemaldada.
On alati meeldiv, et Vikipediasse tuleb kaastööd tegema mõne uue eriala spetsialiste.
Kui on küsimusi olen alati valmis neile vastama ja omalt poolt artikliloomes ning Vikipeedias orienteerumatuses aitama. iffcool 17. november 2008, kell 20:04 (UTC)