Vikipeedia arutelu:Pressiteated

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Mis intervjuud need on ? Ingliskeelt ei valda ma ka piisavalt kahjuks, et vist abiks olla. naine 15:50, 8 Sep 2004 (UTC)

Ei, jutt on eestikeelsest pressiteatest ja eestikeelsetest intervjuudest (muidugi, kui keegi peaks huvi tundma). Andres 15:56, 8 Sep 2004 (UTC)

Ja kellele intervjuu ja kus. Miks sa ise ei anna ? Tundub päris põnev muidugi, sest wiki vajaks reklaami kõvasti.naine 16:06, 8 Sep 2004 (UTC)

Ma jätaksin heameelega oma isiku avaldamata, aga kui teisi ei ole, kes tahaks asja enda peale võtta (minu meelest sobiks hästi Jaan, kes niikuinii ei varja, kes ta on, samuti Siim), siis võiks ehk seda kaaluda. Andres 16:36, 8 Sep 2004 (UTC)
Mina pressiesindajaks kindlasti ei sobi. Esiteks olen ma - enne ütlen, pärast mõtlen - tüüpi inimene. Samuti ei ole ma hea suhtleja. Kuigi ma ei varja oma isikut ei tähenda see seda, et ma avalikkuse tähelepanu ihaldaks. Ma arvan, et Jaan sobiks hästi. Siim 16:55, 8 Sep 2004 (UTC)
Praegusel hetkel ei oska ma midagi selle peale kosta. Kontaktisik peaks hästi Vikipeedia ülesehitust ja põhimõtet valdama. Ma tõesti ei tea, kas mina selleks sobin. Jaan513 20:05, 8 Sep 2004 (UTC)
Ma olen täiesti veendunud, et Sa sobid. Andres 20:36, 8 Sep 2004 (UTC)

Probleem on minu meelest hoopis selles, kas me tahame praegu pressiteadet levitada. Võib-olla teeme kunagi ise hoopis teistsuguse pressiteate, mis on täpselt selline, nagu me tahame. Tõsi küll, sellele pressiteatele võib meie eripära kajastavat materjali lisada.

Võib-olla on parem, kui me end ei reklaami ja meid lihtsalt leitakse. Kaks ajalehte leidsid meid suvel juba ise üles. Kui meist laialdaselt teada saadakse, kas me oleme siis suutelised suurt hulka kasutajaid ära seedima, kui meil on ühegagi raskusi? Andres 20:36, 8 Sep 2004 (UTC)

Mina arvan pigem, et meil ei ole vaja end reklaamida. Vikipeedial on kindlad reeglid artiklite ülesehituse kohta ning neid tuleb tundma õppida. Õpitakse reeglina parandustest, mis tehti uustulnuka artiklisse (ma räägin praegu õppimisvõimelistest inimestest). Kui uusi tuleb liiga palju ei omanda nad õiget stiili, sest keegi ei jõua nende artikleid toimetada ning vikipeedia kvaliteet hakkab langema. Kõige parem on see, kui meid lihtsalt leitakse. Siim 22:30, 8 Sep 2004 (UTC)
Jah, ma kaldun ka arvama, et me ei vaja praegu liigset tähelepanu. Kuigi jah, asi on kahe otsaga. Võib tulla juurde ka inimesi, kes kvaliteeti parandavad. Andres 08:21, 9 Sep 2004 (UTC)

Kas peaks vabatahtliku tunnustamisest ka muule vikikogukonnale teada andma? siis peaks seda tõlkima. avjoska 7. detsember 2008, kell 16:07 (UTC)


Tegin pressiteatesse kaks keelelist parandust, aga nüüd saan aru, et see on juba laiali saadetud. Andres 29. juuli 2009, kell 06:50 (UTC)