Vienne'i departemangu haldusüksuste loend

Allikas: Vikipeedia

Vienne'i departemangu haldusüksuste loend toob ära kõik departemangu haldusüksused (alldepartemangud, kantonid ja vallad). Lisaks on toodud ka INSEE kood. Vallad Châtellerault ja Poitiers on jagatud mitme kantoni vahel. Igasse kantonisse mille vahel on vald jagatud kuulub ka kindel territoriaalne osa vallast.

Châtellerault[muuda | muuda lähteteksti]

Châtellerault-Lõuna kanton

  1. Châtellerault 86 066
  2. Naintré 86 174
  3. Senillé 86 259

Châtellerault-Lääne kanton

  1. Châtellerault 86 066
  2. Colombiers 86 081
  3. Thuré 86 272

Châtellerault-Põhja kanton

  1. Châtellerault 86 066
  2. Saint-Sauveur 86 245

Dangé-Saint-Romaini kanton

  1. Buxeuil 86 042
  2. Dangé-Saint-Romain 86 092
  3. Ingrandes 86 111
  4. Leugny 86 130
  5. Les Ormes 86 183
  6. Oyré 86 186
  7. Port-de-Piles 86 195
  8. Saint-Rémy-sur-Creuse 86 241

Lencloître'i kanton

  1. Cernay 86 047
  2. Doussay 86 096
  3. Lencloître 86 128
  4. Orches 86 182
  5. Ouzilly 86 184
  6. Saint-Genest-d'Ambière 86 221
  7. Savigny-sous-Faye 86 257
  8. Scorbé-Clairvaux 86 258
  9. Sossais 86 265

Loudun' kanton

  1. Arçay 86 008
  2. Basses 86 018
  3. Beuxes 86 026
  4. Ceaux-en-Loudun 86 044
  5. Chalais 86 049
  6. Loudun 86 137
  7. Maulay 86 151
  8. Messemé 86 156
  9. Mouterre-Silly 86 173
  10. La Roche-Rigault 86 079
  11. Saint-Laon 86 227
  12. Sammarçolles 86 252

Moncontouri kanton

  1. Angliers 86 005
  2. Aulnay 86 013
  3. La Chaussée 86 069
  4. Craon 86 087
  5. La Grimaudière 86 108
  6. Martaizé 86 149
  7. Mazeuil 86 154
  8. Moncontour 86 161
  9. Saint-Clair 86 218
  10. Saint-Jean-de-Sauves 86 225

Monts-sur-Guesnes'i kanton

  1. Berthegon 86 023
  2. Chouppes 86 075
  3. Coussay 86 085
  4. Dercé 86 093
  5. Guesnes 86 109
  6. Monts-sur-Guesnes 86 167
  7. Nueil-sous-Faye 86 181
  8. Pouant 86 197
  9. Prinçay 86 201
  10. Saires 86 249
  11. Verrue 86 286

Pleumartini kanton

  1. Chenevelles 86 072
  2. Coussay-les-Bois 86 086
  3. Leigné-les-Bois 86 125
  4. Lésigny 86 129
  5. Mairé 86 143
  6. Pleumartin 86 193
  7. La Puye 86 202
  8. La Roche-Posay 86 207
  9. Vicq-sur-Gartempe 86 288

Saint-Gervais-les-Trois-Clochers'i kanton

  1. Antran 86 007
  2. Leigné-sur-Usseau 86 127
  3. Mondion 86 162
  4. Saint-Christophe 86 217
  5. Saint-Gervais-les-Trois-Clochers 86 224
  6. Sérigny 86 260
  7. Usseau 86 275
  8. Vaux-sur-Vienne 86 279
  9. Vellèches 86 280

Les Trois-Moutiers'i kanton

  1. Berrie 86 022
  2. Bournand 86 036
  3. Curçay-sur-Dive 86 090
  4. Glénouze 86 106
  5. Morton 86 169
  6. Pouançay 86 196
  7. Ranton 86 205
  8. Raslay 86 206
  9. Roiffé 86 210
  10. Saint-Léger-de-Montbrillais 86 229
  11. Saix 86 250
  12. Ternay 86 269
  13. Les Trois-Moutiers 86 274
  14. Vézières 86 287

Vouneuil-sur-Vienne'i kanton

  1. Archigny 86 009
  2. Availles-en-Châtellerault 86 014
  3. Beaumont 86 019
  4. Bellefonds 86 020
  5. Bonneuil-Matours 86 032
  6. Cenon-sur-Vienne 86 046
  7. Monthoiron 86 164
  8. Vouneuil-sur-Vienne 86 298

Montmorillon[muuda | muuda lähteteksti]

Availles-Limouzine'i kanton

  1. Availles-Limouzine 86 015
  2. Mauprévoir 86 152
  3. Pressac 86 200
  4. Saint-Martin-l'Ars 86 234

Charroux' kanton

  1. Asnois 86 012
  2. La Chapelle-Bâton 86 055
  3. Charroux 86 061
  4. Chatain 86 063
  5. Genouillé 86 104
  6. Joussé 86 119
  7. Payroux 86 189
  8. Saint-Romain 86 242
  9. Surin 86 266

Chauvigny kanton

  1. Chapelle-Viviers 86 059
  2. Chauvigny 86 070
  3. Fleix 86 098
  4. Lauthiers 86 122
  5. Leignes-sur-Fontaine 86 126
  6. Paizay-le-Sec 86 187
  7. Sainte-Radégonde 86 239
  8. Valdivienne 86 233

Civray' kanton

  1. Blanzay 86 029
  2. Champagné-le-Sec 86 051
  3. Champniers 86 054
  4. Civray 86 078
  5. Linazay 86 134
  6. Lizant 86 136
  7. Saint-Gaudent 86 220
  8. Saint-Macoux 86 231
  9. Saint-Pierre-d'Exideuil 86 237
  10. Saint-Saviol 86 247
  11. Savigné 86 255
  12. Voulême 86 295

Couhé kanton

  1. Anché 86 003
  2. Brux 86 039
  3. Ceaux-en-Couhé 86 043
  4. Châtillon 86 067
  5. Chaunay 86 068
  6. Couhé 86 082
  7. Payré 86 188
  8. Romagne 86 211
  9. Vaux 86 278
  10. Voulon 86 296

Gençay' kanton

  1. Brion 86 038
  2. Champagné-Saint-Hilaire 86 052
  3. Château-Garnier 86 064
  4. La Ferrière-Airoux 86 097
  5. Gençay 86 103
  6. Magné 86 141
  7. Saint-Maurice-la-Clouère 86 235
  8. Saint-Secondin 86 248
  9. Sommières-du-Clain 86 264
  10. Usson-du-Poitou 86 276

L'Isle-Jourdaini kanton

  1. Adriers 86 001
  2. Asnières-sur-Blour 86 011
  3. L'Isle-Jourdain 86 112
  4. Luchapt 86 138
  5. Millac 86 159
  6. Moussac 86 171
  7. Mouterre-sur-Blourde 86 172
  8. Nérignac 86 176
  9. Queaux 86 203
  10. Le Vigeant 86 289

Lussac-les-Châteaux' kanton

  1. Bouresse 86 034
  2. Civaux 86 077
  3. Gouex 86 107
  4. Lhommaizé 86 131
  5. Lussac-les-Châteaux 86 140
  6. Mazerolles 86 153
  7. Persac 86 190
  8. Saint-Laurent-de-Jourdes 86 228
  9. Sillars 86 262
  10. Verrières 86 285

Montmorilloni kanton

  1. Bourg-Archambault 86 035
  2. Jouhet 86 117
  3. Lathus-Saint-Rémy 86 120
  4. Montmorillon 86 165
  5. Moulismes 86 170
  6. Pindray 86 191
  7. Plaisance 86 192
  8. Saulgé 86 254

Saint-Savin' kanton

  1. Angles-sur-l'Anglin 86 004
  2. Antigny 86 006
  3. Béthines 86 025
  4. La Bussière 86 040
  5. Nalliers 86 175
  6. Saint-Germain 86 223
  7. Saint-Pierre-de-Maillé 86 236
  8. Saint-Savin 86 246
  9. Villemort 86 291

La Trimouille'i kanton

  1. Brigueil-le-Chantre 86 037
  2. Coulonges 86 084
  3. Haims 86 110
  4. Journet 86 118
  5. Liglet 86 132
  6. Saint-Léomer 86 230
  7. Thollet 86 270
  8. La Trimouille 86 273

Poitiers[muuda | muuda lähteteksti]

Lusignani kanton

  1. Celle-Lévescault 86 045
  2. Cloué 86 080
  3. Coulombiers 86 083
  4. Curzay-sur-Vonne 86 091
  5. Jazeneuil 86 116
  6. Lusignan 86 139
  7. Rouillé 86 213
  8. Saint-Sauvant 86 244
  9. Sanxay 86 253

Mirebeau' kanton

  1. Amberre 86 002
  2. Champigny-le-Sec 86 053
  3. Cherves 86 073
  4. Cuhon 86 089
  5. Maisonneuve 86 144
  6. Massognes 86 150
  7. Mirebeau 86 160
  8. Thurageau 86 271
  9. Varennes 86 277
  10. Vouzailles 86 299

Neuville-de-Poitou kanton

  1. Avanton 86 016
  2. Blaslay 86 030
  3. Chabournay 86 048
  4. Charrais 86 060
  5. Cheneché 86 071
  6. Cissé 86 076
  7. Marigny-Brizay 86 146
  8. Neuville-de-Poitou 86 177
  9. Vendeuvre-du-Poitou 86 281
  10. Villiers 86 292
  11. Yversay 86 300

Poitiers 1. kanton

  1. Migné-Auxances 86 158
  2. Poitiers 86 194

Poitiers 2. kanton

  1. Buxerolles 86 041
  2. Poitiers 86 194

Poitiers 3. kanton

  1. Mignaloux-Beauvoir 86 157
  2. Poitiers 86 194

Poitiers 4. kanton

  1. Poitiers 86 194
  2. Saint-Benoît 86 214

Poitiers 5. kanton

  1. Croutelle 86 088
  2. Fontaine-le-Comte 86 100
  3. Ligugé 86 133
  4. Poitiers 86 194
  5. Vouneuil-sous-Biard 86 297

Poitiers 6. kanton

  1. Biard 86 027
  2. Poitiers 86 194

Poitiers 7. kanton

  1. Chasseneuil-du-Poitou 86 062
  2. Montamisé 86 163
  3. Poitiers 86 194

Saint-Georges-lès-Baillargeaux' kanton

  1. Dissay 86 095
  2. Jaunay-Clan 86 115
  3. Saint-Cyr 86 219
  4. Saint-Georges-lès-Baillargeaux 86 222

Saint-Julien-l'Arsi kanton

  1. Bignoux 86 028
  2. Bonnes 86 031
  3. La Chapelle-Moulière 86 058
  4. Jardres 86 114
  5. Lavoux 86 124
  6. Liniers 86 135
  7. Pouillé 86 198
  8. Saint-Julien-l'Ars 86 226
  9. Savigny-Lévescault 86 256
  10. Sèvres-Anxaumont 86 261
  11. Tercé 86 268

La Villedieu-du-Claini kanton

  1. Aslonnes 86 010
  2. Dienné 86 094
  3. Fleuré 86 099
  4. Gizay 86 105
  5. Nieuil-l'Espoir 86 178
  6. Nouaillé-Maupertuis 86 180
  7. Roches-Prémarie-Andillé 86 209
  8. Smarves 86 263
  9. Vernon 86 284
  10. La Villedieu-du-Clain 86 290

Vivonne'i kanton

  1. Château-Larcher 86 065
  2. Iteuil 86 113
  3. Marçay 86 145
  4. Marigny-Chemereau 86 147
  5. Marnay 86 148
  6. Vivonne 86 293

Vouillé kanton

  1. Ayron 86 017
  2. Benassay 86 021
  3. Béruges 86 024
  4. Chalandray 86 050
  5. La Chapelle-Montreuil 86 056
  6. Chiré-en-Montreuil 86 074
  7. Frozes 86 102
  8. Latillé 86 121
  9. Lavausseau 86 123
  10. Maillé 86 142
  11. Montreuil-Bonnin 86 166
  12. Quinçay 86 204
  13. Le Rochereau 86 208
  14. Vouillé 86 294