Victoria Beckham

Allikas: Vikipeedia
Victoria Beckham

Victoria Beckham (sünninimega Victoria Caroline Adams; sündinud 17. aprillil 1974 Hertfordshire'is Inglismaal) on inglise laulja, moekujundaja, ettevõtja, näitleja ja modell.

Kuna Victoria tahtis väga saada lauljaks, avastas ta The Stage, mis muutis ta elu igaveseks. The Stage otsis 5 naist, kes oskaksid laulda ja tantsida, ja Vic teadis, et see võib olla ta viimane võimalus ning ta haaras sellest kinni.

Kui ansambel oli kokku saadud, vallutati maailmas edetabeleid, mis muutsid kõvasti muusikaajalugu. Aastal 1996 ilmus Spice Girlsi esimene singel "Wannabe" ja nende debüütalbum "Spice". Peale Victoria kuulusid bändi veel Emma, Geri ja kaks Meli. Spice Girls võttis kasutusele lavanimed ning Vicist sai üleöö kuulus Posh Spice.

Haridus[muuda | muuda lähteteksti]

Kui Victoria oli väike, õppis ta Jason Theatre Schoolis, kuid ta liikus edasi Laine Arts Theatre College'isse, kus ta õppis tantsimist ja voolimist.

Isiklikku[muuda | muuda lähteteksti]

Tal on õde Louise ja vend Christian ning vanemad Jacqueline Doreen Adams and Anthony William Adams[1]. Kui Vic noorem oli, narriti teda palju akne tõttu. 1990. aastatel tutvus Victoria noore vutistaari David Beckhamiga. Nad armusid ja kurameerisid pikka aega ning aastal 1999[viide?] nad abiellusid Iirimaal Dublinis. Victoriast sai Beckham ja neil sündis kolm poega, sh Brooklyn Beckham[2], ja tütar.

2007. aastal kolisid Victoria ja David Los Angelesse, et alustada seal uut ja põnevat elu ning pühenduda oma perele.

Välislingid[muuda | muuda lähteteksti]

Viited[muuda | muuda lähteteksti]

  1. "KLÕPS | Victoria Beckham võtab uue aasta vastu perekeskis: kvaliteetaeg perega on kõige tähtsam". Kroonika. Vaadatud 31. detsembril 2023.
  2. "KLÕPSUD | Victoria Beckham kinnitas, et on miniaga sõjakirve maha matnud: me armastame sind". Kroonika. Vaadatud 9. jaanuaril 2024.