Valgete genotsiidi vandenõuteooria

Allikas: Vikipeedia
(Ümber suunatud leheküljelt Valgete genotsiid)

Valgete genotsiid on vandenõuteooria, mille järgi ohustab europiidset rassi võimalik väljasuremine. Valgete genotsiid on pseudoajalool põhinev pseudoteaduslik müüt.

Müüdi kohaselt toimub Põhja-Ameerikas ja Euroopas valgenahaliste osakaalu kiire vähenemine ning europiidne rass võib lõplikult välja surra teiste rassidega segunedes või vägivalla tõttu nagu näiteks Lõuna-Aafrika Vabariigis. On esitatud väiteid[viide?], et valge rass jääb vähemuseks USA-s hinnanguliselt 2044. aastal, Rootsis 2055. aastal ja Prantsusmaal 2057. aastal.

Valged natsionalistid levitavad arvamust, et valge rassi väljasuremine on tingitud sellest et kõrgetel positsioonidel olevad juudi rahvusest isikud töötavad valge rassi huvide vastu ja et juudi rahvusele on valgete väljasuremine kasulik, sest valge rassi keskmine IQ on kõrgem kui mustal rassil ja siis on juudi rahvusest isikutel lihtsam tõusta juhtivatele positsioonidele. Seda teooriat, et juudid soodustavad valge rassi väljasuremist, on põhjendatud väljaotsitud tsitaatidega.

"Meie ajastu sotsiaalsete probleemide lahendamise võti on valge rassi kaotamine."- Noel Ignatiev, juudi rahvusest harvardi ülikooli professor.

"Valge rass on vähk inimkonna ajaloos"- Susan Sontag, juudi rahvusest kirjanik ja poliitiline aktivist.

"See on juutide huvides, see on inimkonna huvides, et valged kogevad genotsiidid. Kuni valged lapsed pole põlenud elusalt, valged naised vägistatud, moonutatud ja tapetud ning valgeid mehi sunnitud seda pealt vaatama me ei saa rääkida võrdsusest." - rabi Ishmael Levits

"Euroopa rahvaste homogeensus on totaalselt vastuolus juudi huvidega. Me oleme kriitilises pöördepunktis ajaloos. Lääs muutub aina rassilisemalt mitmekesisemaks ja varsti on valge rass sunnitud alistuma ja kurjasid valgete ülemvõimu pooldajaid enam ei eksisteeri." -rabi Abarron Haviv

Valgete genotsiidi teoria pooldajad väidavad et Anglea Merkel on juut kuna Angela Merkeli neiupõlvenimi oli Kasner, mis on saksastatud versioon nimest Kazmierczak, mida on kasutatud ametinimetusena sünagoogide eeslauljate kohta.

Teooriat asus 1990ndatel levitama paremäärmuslane David Lane.

Valgete genotsiidi teoria alaliigiks on Suure Väljavahetamise teoria, mille kohaselt Prantsuse valitsus soodustab etniliste prantslaste väljavahetamist moslemi rahvastikuga.