Arutelu:Sulawesi maavärin ja tsunami

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Pietadè, hukkunute arvuga lause tagant tuleks vanad viited eemaldada. Neis toodud esialgsed arvud ei vasta ju lauses toodud arvule. Pikne 2. november 2018, kell 20:39 (EET)[vasta]

Jah, seda olen isegi mõelnud, aga, mingil ajal lükkasid nad/ametivõimud lõppaja edasi, ja ilmselt ei ole praegu sees nt täielikult maa sisse "uppunud" külade elanikkond; kui mälu ei peta, siis valitsus lükkas lõppandmete edastamise edasi ca 2 kuuks (kohaliku õiguse järgi vist see aeg, mille möödumisel võib isiku(d) surnuks tunnistada); nii et novembri lõpuks; tunnistan, et mõne viite all olev artikkel on asjalik, mõni mitte nii väga, nii et nov lõpuks peaks otsustama; ametlikult tunni(u)statud hukkunute arv peaks selleks ajaks olema vähemalt 10 tuhande kanti.
Samas, kusagil on kirjas (enwi-s ehk), et ainult ühe “allika allikaid” (s.o https://ahacentre.org/) tuleb/tohib käsitleda ametlikena.—Pietadè 2. november 2018, kell 21:39 (EET)
Kuidas see nende viidetega seotud on? Kui hukkunute arv kasvab veelgi, siis varasemate väiksemate (esialgsete) arvude kohta käivad viited ei muutu ju sellest tagasi õigeks. Pikne 2. november 2018, kell 21:47 (EET)[vasta]
Loomulikult saan aru, et hetkel on neid väga liiast, seega tuleb ülearused hiljemalt kohaliku ametliku teadaandmise ajaks kustutada; samas, neis on ka nüansse, nt, alguspäevil oli välisabi suht keelatud jne—Pietadè 2. november 2018, kell 22:32 (EET)
Mitmed asulad on koos elanikega maa sisse vajunud, kohti käsitletakse ühishaudadena...—Pietadè 2. november 2018, kell 21:52 (EET)