Arutelu:Jenson Button

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Tabel on liiga lai, sunnib lehekülge horisontaalselt liigutama. meeskonna kordamisel tabeli lõpu poole pole nagu otstarvet, pole neid tulpasid nüüd nii palju ja kui font 90% panna siis saab enamvähem 1024px ekraanile kogu tabeli nähtavale --TarmoK 29. oktoober 2006, kell 21:27 (UTC)

ma ei mõista, miks kõik alati seletavad, et mis valesti on ja kuidas õige oleks, aga ise kunagi ära ei paranda :S --Hiraanitiger 30. oktoober 2006, kell 15:08 (UTC)

Arvan, et selleks on mitu põhjust. Esiteks, tahetakse ennetada Sinu protesti. Teiseks, tahetakse, et Sa õpiksid ise õigesti tegema. Kolmandaks, inimestel võib-olla pole aega ega jõudu ise parandusi teha. Andres 30. oktoober 2006, kell 15:12 (UTC)

No minu arust on täiesti jabur kirjutada "tuli 5.-ks ja lõpetas 6.-na". Kas Sa pole kaalunud, et võiks öelda ka "mitte 1-ki korda" ja "teineteisele" asemel "2.2.-le" Aga ma rohkem neid ei viitsi parandada, välja arvatud juhul, kui Sa minu tehtud asju solgid. --Epp 17. august 2009, kell 18:01 (UTC)

Keeletoimetamisel tehtud muudatused[muuda lähteteksti]

Jenson Buttoni nime kohta on artiklis väidetud, et ta on saanud nime Jensen Motorsi järgi. Viidet selle väite juures ei ole. Ingliskeelse artikli kohaselt oli vanematel tema nime päritolu kohta erinev versioon. Isa versiooni järgi sai Jenson nime taani rallikrossisõitja Erling Jenseni järgi, kusjuures Jensenist sai Jenson vältimaks assotsatsiooni Jensen Motorsiga. Slnd (arutelu) 2. veebruar 2023, kell 20:07 (EET)[vasta]

Kuna vähemalt Jenson Buttoni isa on surnud, jätsin välja teksti "Jensoni vanemad elavad lahus".

Kuigi artiklis on põgusalt mainitud Buttoni karjääri pärast 2009. aastat, lõppeb lähem ülevaade tema karjäärist maailmameistriks tulekuga.

Kustutasin artiklist isiklikud andmed, sest ingliskeelse artikli andmetel ei pea need enam paika.