Staadionite loend mahutavuse järgi

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Siin on loetletud maailma suurimad staadionid maksimaalse pealtvaatajate arvu järgi.

Loend[muuda | muuda lähteteksti]

Staadioni nimi Mahutavus Linn Riik Kasutaja(d) Peamine kasutusala
Rŭngrado 1. Mai staadion 114 000 Pyongyang Flag of North Korea.svg Põhja-Korea Põhja-Korea jalgpallikoondis Jalgpall, kergejõustik, massimängud
Michigani staadion 107 601 Ann Arbor Flag of the United States.svg USA Michigan Wolverines football Ameerika jalgpall
Beaver Stadium 106 572 State College Flag of the United States.svg USA Penn State Nittany Lions football Ameerika jalgpall
Ohio staadion 104 944 Columbus Flag of the United States.svg USA Ohio State Buckeyes football Ameerika jalgpall
Kyle Field 102 733 College Station Flag of the United States.svg USA Texas A&M Aggies football Ameerika jalgpall
Neyland Stadium 102 455 Knoxville Flag of the United States.svg USA Tennessee Volunteers football Ameerika jalgpall
Tiger Stadium 102 321 Baton Rouge Flag of the United States.svg USA LSU Tigers football Ameerika jalgpall
Bryant–Denny Stadium 101 821 Tuscaloosa Flag of the United States.svg USA Alabama Crimson Tide football Ameerika jalgpall
Darrell K Royal–Texas Memorial Stadium 100 119 Austin Flag of the United States.svg USA Texas Longhorns football Ameerika jalgpall
Melbourne Cricket Ground (MCG) 100 024 Melbourne Flag of Australia.svg Austraalia Victorian Bushrangers, Melbourne Stars, Melbourne'i kriketiklubi, Richmond FC, Hawthorn FC, Collingwood FC, Melbourne FC, Austraalia kriketikoondis Kriket, Austraalia jalgpall, jalgpall
Camp Nou 99 354 Barcelona Flag of Spain.svg Hispaania FC Barcelona Jalgpall
FNB staadion 94 736 Johannesburg Flag of South Africa.svg Lõuna-Aafrika Vabariik Lõuna-Aafrika Vabariigi jalgpallikoondis, Kaizer Chiefs FC Jalgpall
Los Angeles Memorial Coliseum 93 607 Los Angeles Flag of the United States.svg USA USC Trojans football, Los Angeles Rams Ameerika jalgpall
Sanford Stadium 92 746 Athens Flag of the United States.svg USA Georgia Bulldogs football Ameerika jalgpall
Rose Bowl 92 542 Pasadena Flag of the United States.svg USA UCLA Bruins football, Rose Bowl Ameerika jalgpall
Cotton Bowl 92 100 Dallas Flag of the United States.svg USA Dallase sõltumatu koolipiirkond Ameerika jalgpall
Wembley staadion 90 000 London Flag of the United Kingdom.svg Ühendkuningriik Inglismaa jalgpallikoondis Jalgpall, rugby league
Ben Hill Griffini staadion 88 548 Gainesville Flag of the United States.svg USA Florida Gators football Ameerika jalgpall
Gelora Bung Karno staadion 88 306 Jakarta Flag of Indonesia.svg Indoneesia Indoneesia jalgpallikoondis Jalgpall, kergejõustik
Jordan–Hare Stadium 87 451 Auburn Flag of the United States.svg USA Auburn Tigers football Ameerika jalgpall
Bukit Jalili rahvusstaadion 87 411 Kuala Lumpur Flag of Malaysia.svg Malaisia Malaisia jalgpallikoondis Jalgpall, kergejõustik
Estadio Azteca 87 000 México Flag of Mexico.svg Mehhiko Club América, Mehhiko jalgpallikoondis Jalgpall
Memorial Stadium 86 047 Lincoln Flag of the United States.svg USA Nebraska Cornhuskers football Ameerika jalgpall
Borg El Arabi staadion 86 000 Aleksandria Flag of Egypt.svg Egiptus Egiptuse jalgpallikoondis Jalgpall
Yuva Bharati Krirangan 85 000 Kolkata Flag of India.svg India India jalgpallikoondis, East Bengal, Mohammedan, Mohun Bagan, United, Atlético de Kolkata Jalgpall, kergejõustik