Sloveenia ooperilauljate loend

Allikas: Vikipeedia
Mine navigeerimisribale Mine otsikasti

A[muuda | muuda lähteteksti]

Cvetka Ahlin Arnold Arčon - Mateja Arnež Volčanšek Ivo Anžlovar (bariton) -

B[muuda | muuda lähteteksti]

Irena Baar Ambrož Bajec-Lapajne Marcos Bajuk (bariton) - Svetozar Banovec Emil Baronik (bariton) - Julij Betetto (bass) - Marija Bitenc-Samec (alt) - Sonja Bleiweis-Ivančič Miroslav Brajnik Ileana Bratuž - Kacjan Andreja Brlec Pija Brodnik Franjo Bučar Vilma Bukovec Aleksander Boštjančič Monika Bohinec (metsosopran) - Peter Burja

C[muuda | muuda lähteteksti]

Stanko Colnarič (bariton) - Karlo Cossutta Sabina Cvilak

Č[muuda | muuda lähteteksti]

Danilo Čadež Vladimir Čadež Dragica Čarman Saša Čano (bass) - Polde Černigoj (bass) - Stanka Červ - Stane Česnik - Drago Čuden

D[muuda | muuda lähteteksti]

Ado Darian (tenor)- Dimitr Damjanov Andrej Debevec Anton Dermota Gašper Dermota Alenka Dernač Bunta (metsosopran) - Vladimir Dolničar (bariton) - Sonja Draksler (metsosopran) - Erika Druzovič

E[muuda | muuda lähteteksti]

Edita Garčević Koželj (metsosopran) - Evtimova Milka (metsosopran) -

F[muuda | muuda lähteteksti]

Aljaž Farasin Robert Feguš Igor Filipovič Bernarda Fink (metsosopran) - Marko Fink (basbariton) - Ivan Francl (bariton) - Rudolf Francl

G[muuda | muuda lähteteksti]

Blaž Gantar Fran Gerbič Marjeta Gerkšič (metsosopran) - Vanda Gerlovič Zlata Gjungjenac Božena Glavak (metsosopran) - Franja Golob Bernot - Josip Gostič Alenka Gotar Olga Gracelj Mitja Gregorač Miro Gregorin (bass) -

H[muuda | muuda lähteteksti]

Valerija Heybal Sonja Hočevar (koloratuursopran) - Hilda Hölzl Franjo Hvastja (bariton) - Elvira Hasanagič Janja Hvala (sopran)

Bogdana Herman

I[muuda | muuda lähteteksti]

Jelka Iglič-Cimerman Petya Ivanova Rebeka Hren-Dragolič Biljana Ivanovič (koloratuursopran) -

J[muuda | muuda lähteteksti]

Vekoslav Janko (bariton) - Breda Janko (sopran) Nora Jankovič Franc Javornik (bass) - Jaka Jeraša (bariton) - Karel Jerič Barbara Jernejčič (metsosopran) - Jaki Jurgec (bariton) -

K[muuda | muuda lähteteksti]

Mirijam Kalin (alt) - Elza Karlovac (alt) - Jurij Knez (bass) - Dušan Kobal Ljubo Kobal Marko Kobal (bariton) - Mila Kogej (metsosopran-sopran) - Mihaela Komočar Nina Kompare Katja Konvalinka Janja Konestabo (metsosopran) - Damir Koren Jože Kores Rajko Koritnik Stane Koritnik (bariton) - Ladko Korošec (bass) - Karlo Košuta (tudi Karlo Cossuta) Aleksander Kovač (bass) - Leopold Kovač Zdravko Kovač (bass) - Dragica Kovačič - Tomaž Kovačič - (bassbariton) - Josip Križaj (bass) - Zinka Kunc Blaž Kladnik - (bassbariton) - Jolanda Korat Danilo Kostevšek (tenor)

L[muuda | muuda lähteteksti]

Vera Lacić France Langus (bariton) - Marjana Lipovšek (metsosopran) - Janez Lipušček Janez Lotrič Friderik Lupša (bass) - Barbara Lotrič (sopran) - Katarina Lenarčič (sopran) -

M[muuda | muuda lähteteksti]

Cirila Medved-Škerlj (alt) - Danilo Merlak (bass) - Anita Meze Manja Mlejnik Milena Morača Gabrijela Mrak - Marta Močnik Pirc

N[muuda | muuda lähteteksti]

Josip Nolli - Eva Novšak Houška- (metsosopran) - Mateja Novak-(sopran)-

O[muuda | muuda lähteteksti]

Dragiša Ognjanović (bass) - Zlata Gašperšič Ognjanovič Suzana Ograjenšek Anton Orel (bass) - Vlatka Oršanić Marcel Ostaševski (bariton) - Ondina Otta Klasinc

P[muuda | muuda lähteteksti]

Maruša Patik Katarina Perger Zdravko Perger - Mileva Pertot Roman Petrovčič - Tone Petrovčič - Theresa Plut Jure Počkaj (bariton) - Sebastjan Podbregar Franc Pogačnik - Naval - Milica Polajnar Irma Polak - Štefka Polič Zoran Potočan (bass) - Janko Potočnik (bariton) - Robert Primožič (bariton) - Anton Prus - Ana Pusar Jerič (sopran)

R[muuda | muuda lähteteksti]

Ferdinand Radovan (bariton) - Norina Radovan Rebeka Radovan Ladislav Rakovec Jurij Reja Ivanka Ribič (sopran)- Josip Rijavec Matjaž Robavs (bariton) - Branko Robinšak Emil Rumpel (bass) - Marjan Rus (bass) - Marija Rus (alt) - Josip Rus (bass) - Fran Rus - Dana Ročnik (metsosopran) - Dr.Sci.Andrej Rupnik (bariton)

S[muuda | muuda lähteteksti]

Ivan Sancin (bass) - Ada Sardo Slavko Savinšek (bariton) - Emil Scaria (bass)- Franjo Schiffer - Navigin (bass) - Nada Sevšek (visok metsosopran)- Samo Smerkolj (bariton) - Dunja Spruk Edvard Sršen (bariton) - Matjaž Stopinšek Bogdana Stritar (metsosopran) - Jože Stabej (bass) - Martin Sušnik (tenor) Jože Sikyta (bariton) - Karolina Strniša - Raffanelli Krajnc Simona (sopran)

Š[muuda | muuda lähteteksti]

Francka Šenk Mario Šimenc Slavko Štrukelj (tenor-bariton) - Majda Švagan - Ruža Škele- Nuša Špan (metsosopran) - Anton Šubelj (bariton) - Štefica Stipančević - Steffy Josip Šutej (tenor)

T[muuda | muuda lähteteksti]

Josip Karol Tertnik (tenor)- Terezija Thaler-Praprotnik (sopran-) Vilma Thierry (metsosopran)- Ada Thuma (metsosopran)- Barbara Tišler Marjan Trček Milena Trost

Y[muuda | muuda lähteteksti]

Irena Yebuah Tiran (metsosopran) -

U[muuda | muuda lähteteksti]

Pavla Udovič -

V[muuda | muuda lähteteksti]

Juan Vasle (bariton) - Mojca Vedernjak (metsosopran) - Franja Verhunc - Ksenija Vidali Darko Vidic (bariton) - Jože Vidic (bariton) - Nada Vidmar Janko Volčanšek (bass) - Robert Vrčon (bariton) - Dejan Vrbančič Boris Vremšak (bass)

Z[muuda | muuda lähteteksti]

Andreja Zakonjšek Naja Zapušek Vanda Ziherl - Oskar Zornik Nada Zrimšek-Slana

Ž[muuda | muuda lähteteksti]

Helena Žele Miran Žitko Urška Žižek Noni Žunec Zvonimira Župevc