Silkroad Online

Allikas: Vikipeedia
"Silkroad Online"
실크로드 온라인
Arendaja Joymax Co., Ltd.
Väljaandja

Joymax Co., Ltd.; Yahoo! Korea, LLC (Korea versioon)

Joymax Co., Ltd. (rahvusvaheline versioon)
Platvorm Microsoft Windows
Žanr fantaasia MMORPG
Süsteemi nõuded

Miinimum 800 MHz Pentium 3 CPU
256M RAM
64mb 3D-kiirendiga videokaart (GF2 seeria või samal tasemel VGA)
DirectX 9.0c
4 GB kõvaketta ruumi
interneti ühendus
Soovitatav
2,4 GHz Pentium 4 CPU
512M RAM

256mb 3D-kiirendiga videokaart (GeForce FX 5600 või sarnane VGA)

"Silkroad Online" (korea keeles 실크로드 온라인, sageli lühendatud SRO) on arvutimäng. See on tasuta fantaasia MMORPG, mis põhineb Hiinat läbinud ajaloolisel kaubateel Siiditee.

Sisu[muuda | muuda lähteteksti]

Mängus saab valida kahe rassi vahel: hiina ja euroopa. Tulemas on ka islami rass. Kõigil rassidel on oma plussid ja miinused. Lisaks on igal rassil ka oma erilised alamklassid nagu vibulaskja, ambur, võlur, vaimulik jne. Mäng toimub "kolmikkonfliktisüsteemi" alusel, mis tähendab, et mängijad saavad valida kolme ameti vahel: kaupmees (merchant), röövel (thief) ja jahtija (hunter). Kaupmehe ülesandeks on toimetada kaup ühest linnast teise, või boonusajal teatud kohtadesse erinevates paikades, mis asuvad linnast eemal. Kui kaupmehe level on suurem kui 40, saavad röövlid (mis tahes leveliga röövel on) teda rünnata ja kauba kokku korjata ning see röövlite linna toimetada ja selle eest punkte ja raha saada. Jahtija ülesandeks on kaupmeest sellel teekonnal kaitsta ja röövleid tappa. Eduka töö eest saavad nii kaupmees kui ka jahtija punkte. Loomulikult on võimalik kaubelda ja võidelda teiste mängijatega nii tavalises võitluses kui ka näiteks gildisõdades. Kogemuspunkte (experience points) ja oskuspunkte (skill points) saab mängija erinevaid koletisi tappes. Mida suurem level on koletis võrreldes sinu leveliga, seda rohkem kogemus- ja oskuspunkte mängija saab. Kogemuspunktidega saab mängija suurema leveli, oskuspunktide eest saab aga mängija erinevaid võitlus- ja muud võtteid osta.

Mäng on küll tasuta, kuid on ka võimalik osta endale raha eest siidi (silk), mida saab erinevate boonusesemete ja -loomade vastu vahetada.

Kust saada?[muuda | muuda lähteteksti]

Kuna tegu on tasuta mänguga, on seda võimalik alla laadida mängu kodulehelt. Selleks peab end enne kodulehel registreerima. Registreerimise nimi ei saa sinu tegelase nimeks, tegelase ja tema nime saad mängu sisse logides ise luua. Registreerimise nime ja parooli läheb vaja ainult mängu sisselogimiseks.

Välislingid[muuda | muuda lähteteksti]