Rootsi valdade loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Siin on loetletud Rootsi vallad 2007. aasta seisuga.[1]

  1. Ale vald
  2. Alingsåsi vald
  3. Alvesta vald
  4. Åmåli vald
  5. Aneby vald
  6. Ånge vald
  7. Arboga vald
  8. Åre vald
  9. Arjeplogi vald
  10. Årjängi vald
  11. Arvidsjauri vald
  12. Arvika vald
  13. Åsele vald
  14. Askersundi vald
  15. Åstorpi vald
  16. Åtvidabergi vald
  17. Avesta vald
  18. Bengtsforsi vald
  19. Bergi vald
  20. Bjurholmi vald
  21. Bjuvi vald
  22. Bodeni vald
  23. Bollebygdi vald
  24. Bollnäsi vald
  25. Borgholmi vald
  26. Borlänge vald
  27. Boråsi vald
  28. Botkyrka vald
  29. Boxholmi vald
  30. Bromölla vald
  31. Bräcke vald
  32. Burlövi vald
  33. Båstadi vald
  34. Dals-Edi vald
  35. Danderydi vald
  36. Degerforsi vald
  37. Dorotea vald
  38. Eda vald
  39. Ekerö vald
  40. Eksjö vald
  41. Emmaboda vald
  42. Enköpingi vald
  43. Eskilstuna vald
  44. Eslövi vald
  45. Essunga vald
  46. Fagersta vald
  47. Falkenbergi vald
  48. Falköpingi vald
  49. Faluni vald
  50. Filipstadi vald
  51. Finspångi vald
  52. Fleni vald
  53. Forshaga vald
  54. Färgelanda vald
  55. Gagnefi vald
  56. Gislavedi vald
  57. Gnesta vald
  58. Gnosjö vald
  59. Gotlandi vald
  60. Grumsi vald
  61. Grästorpi vald
  62. Gullspångi vald
  63. Gällivare vald
  64. Gävle vald
  65. Göteborgi vald
  66. Götene vald
  67. Habo vald
  68. Hagforsi vald
  69. Hallsbergi vald
  70. Hallstahammari vald
  71. Halmstadi vald
  72. Hammarö vald
  73. Haninge vald
  74. Haparanda vald
  75. Heby vald
  76. Hedemora vald
  77. Helsingborgi vald
  78. Herrljunga vald
  79. Hjo vald
  80. Hoforsi vald
  81. Huddinge vald
  82. Hudiksvalli vald
  83. Hultsfredi vald
  84. Hylte vald
  85. Håbo vald
  86. Hälleforsi vald
  87. Härjedaleni vald
  88. Härnösandi vald
  89. Härryda vald
  90. Hässleholmi vald
  91. Höganäsi vald
  92. Högsby vald
  93. Hörby vald
  94. Hööri vald
  95. Jokkmokki vald
  96. Järfälla vald
  97. Jönköpingi vald
  98. Kalixi vald
  99. Kalmari vald
  100. Karlsborgi vald
  101. Karlshamni vald
  102. Karlskoga vald
  103. Karlskrona vald
  104. Karlstadi vald
  105. Katrineholmi vald
  106. Kili vald
  107. Kinda vald
  108. Kiruna vald
  109. Klippani vald
  110. Knivsta vald
  111. Kramforsi vald
  112. Kristianstadi vald
  113. Kristinehamni vald
  114. Krokomi vald
  115. Kumla vald
  116. Kungsbacka vald
  117. Kungsöri vald
  118. Kungälvi vald
  119. Kävlinge vald
  120. Köpingi vald
  121. Laholmi vald
  122. Landskrona vald
  123. Laxå vald
  124. Lekebergi vald
  125. Leksandi vald
  126. Lerumi vald
  127. Lessebo vald
  128. Lidingö vald
  129. Lidköpingi vald
  130. Lilla Edeti vald
  131. Lindesbergi vald
  132. Linköpingi vald
  133. Ljungby vald
  134. Ljusdali vald
  135. Ljusnarsbergi vald
  136. Lomma vald
  137. Ludvika vald
  138. Luleå vald
  139. Lundi vald
  140. Lycksele vald
  141. Lysekili vald
  142. Malmö vald
  143. Malungi vald
  144. Malå vald
  145. Mariestadi vald
  146. Marki vald
  147. Markarydi vald
  148. Mellerudi vald
  149. Mjölby vald
  150. Mora vald
  151. Motala vald
  152. Mullsjö vald
  153. Munkedali vald
  154. Munkforsi vald
  155. Mölndali vald
  156. Mönsteråsi vald
  157. Mörbylånga vald
  158. Nacka vald
  159. Nora vald
  160. Norbergi vald
  161. Nordanstigi vald
  162. Nordmalingi vald
  163. Norrköpingi vald
  164. Norrtälje vald
  165. Norsjö vald
  166. Nybro vald
  167. Nykvarni vald
  168. Nyköpingi vald
  169. Nynäshamni vald
  170. Nässjö vald
  171. Ockelbo vald
  172. Olofströmi vald
  173. Orsa vald
  174. Orusti vald
  175. Osby vald
  176. Oskarshamni vald
  177. Ovanåkeri vald
  178. Oxelösundi vald
  179. Pajala vald
  180. Partille vald
  181. Perstorpi vald
  182. Piteå vald
  183. Ragunda vald
  184. Robertsforsi vald
  185. Ronneby vald
  186. Rättviki vald
  187. Sala vald
  188. Salemi vald
  189. Sandvikeni vald
  190. Sigtuna vald
  191. Simrishamni vald
  192. Sjöbo vald
  193. Skara vald
  194. Skellefteå vald
  195. Skinnskattebergi vald
  196. Skurupi vald
  197. Skövde vald
  198. Smedjebackeni vald
  199. Sollefteå vald
  200. Sollentuna vald
  201. Solna vald
  202. Sorsele vald
  203. Sotenäsi vald
  204. Staffanstorpi vald
  205. Stenungsundi vald
  206. Stockholmi vald
  207. Storforsi vald
  208. Storumani vald
  209. Strängnäsi vald
  210. Strömstadi vald
  211. Strömsundi vald
  212. Sundbybergi vald
  213. Sundsvalli vald
  214. Sunne vald
  215. Surahammari vald
  216. Svalövi vald
  217. Svedala vald
  218. Svenljunga vald
  219. Säffle vald
  220. Säteri vald
  221. Sävsjö vald
  222. Söderhamni vald
  223. Söderköpingi vald
  224. Södertälje vald
  225. Sölvesborgi vald
  226. Tanumi vald
  227. Tibro vald
  228. Tidaholmi vald
  229. Tierpi vald
  230. Timrå vald
  231. Tingsrydi vald
  232. Tjörni vald
  233. Tomelilla vald
  234. Torsby vald
  235. Torsåsi vald
  236. Tranemo vald
  237. Tranåsi vald
  238. Trelleborgi vald
  239. Trollhättani vald
  240. Trosa vald
  241. Tyresö vald
  242. Täby vald
  243. Töreboda vald
  244. Uddevalla vald
  245. Ulricehamni vald
  246. Umeå vald
  247. Upplands-Bro vald
  248. Upplands Väsby vald
  249. Uppsala vald
  250. Uppvidinge vald
  251. Vadstena vald
  252. Vaggerydi vald
  253. Valdemarsviki vald
  254. Vallentuna vald
  255. Vansbro vald
  256. Vara vald
  257. Varbergi vald
  258. Vaxholmi vald
  259. Vellinge vald
  260. Vetlanda vald
  261. Vilhelmina vald
  262. Vimmerby vald
  263. Vindelni vald
  264. Vingåkeri vald
  265. Vårgårda vald
  266. Vänersborgi vald
  267. Vännäsi vald
  268. Värmdö vald
  269. Värnamo vald
  270. Västerviki vald
  271. Västeråsi vald
  272. Växjö vald
  273. Älmhulti vald
  274. Älvdaleni vald
  275. Älvkarleby vald
  276. Älvsbyni vald
  277. Ängelholmi vald
  278. Öckerö vald
  279. Ödeshögi vald
  280. Örebro vald
  281. Örkelljunga vald
  282. Örnsköldsviki vald
  283. Östersundi vald
  284. Österåkeri vald
  285. Östhammari vald
  286. Östra Göinge vald
  287. Överkalixi vald
  288. Övertorneå vald
  289. Ydre vald
  290. Ystadi vald

Viited[muuda | muuda lähteteksti]

Vaata ka[muuda | muuda lähteteksti]