Pyrénées-Atlantiquesi departemangu haldusüksuste loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Siin on ära toodud Pyrénées-Atlantiquesi departemangu haldusüksused (ringkonnad, kantonid ja vallad). Lisaks on toodud ka INSEE kood. Vallad Anglet, Bayonne, Biarritz, Lacq, Oloron-Sainte-Marie, Nay ja Pau on jagatud mitme kantoni vahel. Igasse kantonisse mille vahel on vald jagatud kuulub ka kindel territoriaalne osa vallast.

Bayonne'i ringkond[muuda | muuda lähteteksti]

Anglet-Lõuna kanton

  1. Anglet 64 024

Anglet-Põhja kanton

  1. Anglet 64 024

La Bastide-Clairence'i kanton

  1. Ayherre 64 086
  2. La Bastide-Clairence 64 289
  3. Briscous 64 147
  4. Isturits 64 277
  5. Urt 64 546

Bayonne-Ida kanton

  1. Bayonne 64 102

Bayonne-Lääne kanton

  1. Bayonne 64 102

Bayonne-Põhja kanton

  1. Bayonne 64 102
  2. Boucau 64 140

Biarritz-Ida kanton

  1. Biarritz 64 122

Biarritz-Lääne kanton

  1. Biarritz 64 122

Bidache'i kanton

  1. Arancou 64 031
  2. Bardos 64 094
  3. Bergouey-Viellenave 64 113
  4. Bidache'i vald 64 123
  5. Came 64 161
  6. Guiche 64 250
  7. Sames 64 502

Espelette'i kanton

  1. Ainhoa 64 014
  2. Cambo-les-Bains 64 160
  3. Espelette 64 213
  4. Itxassou 64 279
  5. Louhossoa 64 350
  6. Sare 64 504
  7. Souraïde 64 527

Hasparreni kanton

  1. Bonloc 64 134
  2. Hasparren 64 256
  3. Macaye 64 364
  4. Méharin 64 375
  5. Mendionde 64 377
  6. Saint-Esteben 64 476
  7. Saint-Martin-d'Arberoue 64 489

Hendaye kanton

  1. Biriatou 64 130
  2. Ciboure 64 189
  3. Hendaye 64 260
  4. Urrugne 64 545

Iholdy kanton

  1. Arhansus 64 045
  2. Armendarits 64 046
  3. Bunus 64 150
  4. Hélette 64 259
  5. Hosta 64 265
  6. Ibarrolle 64 267
  7. Iholdy 64 271
  8. Irissarry 64 273
  9. Juxue 64 285
  10. Lantabat 64 313
  11. Larceveau-Arros-Cibits 64 314
  12. Ostabat-Asme 64 437
  13. Saint-Just-Ibarre 64 487
  14. Suhescun 64 528

Saint-Étienne-de-Baïgorry kanton

  1. Aldudes 64 016
  2. Anhaux 64 026
  3. Ascarat 64 066
  4. Banca 64 092
  5. Bidarray 64 124
  6. Irouléguy 64 274
  7. Lasse 64 322
  8. Ossès 64 436
  9. Saint-Étienne-de-Baïgorry 64 477
  10. Saint-Martin-d'Arrossa 64 490
  11. Urepel 64 543

Saint-Jean-de-Luzi kanton

  1. Ascain 64 065
  2. Bidart 64 125
  3. Guéthary 64 249
  4. Saint-Jean-de-Luz 64 483

Saint-Jean-Pied-de-Porti kanton

  1. Ahaxe-Alciette-Bascassan 64 008
  2. Aincille 64 011
  3. Ainhice-Mongelos 64 013
  4. Arnéguy 64 047
  5. Béhorléguy 64 107
  6. Bussunarits-Sarrasquette 64 154
  7. Bustince-Iriberry 64 155
  8. Caro 64 166
  9. Estérençuby 64 218
  10. Gamarthe 64 229
  11. Ispoure 64 275
  12. Jaxu 64 283
  13. Lacarre 64 297
  14. Lecumberry 64 327
  15. Mendive 64 379
  16. Saint-Jean-le-Vieux 64 484
  17. Saint-Jean-Pied-de-Port 64 485
  18. Saint-Michel 64 492
  19. Uhart-Cize 64 538

Saint-Palais' kanton

  1. Aïcirits-Camou-Suhast 64 010
  2. Amendeuix-Oneix 64 018
  3. Amorots-Succos 64 019
  4. Arbérats-Sillègue 64 034
  5. Arbouet-Sussaute 64 036
  6. Aroue-Ithorots-Olhaïby 64 049
  7. Arraute-Charritte 64 051
  8. Béguios 64 105
  9. Béhasque-Lapiste 64 106
  10. Beyrie-sur-Joyeuse 64 120
  11. Domezain-Berraute 64 202
  12. Etcharry 64 221
  13. Gabat 64 228
  14. Garris 64 235
  15. Gestas 64 242
  16. Ilharre 64 272
  17. Labets-Biscay 64 294
  18. Larribar-Sorhapuru 64 319
  19. Lohitzun-Oyhercq 64 345
  20. Luxe-Sumberraute 64 362
  21. Masparraute 64 368
  22. Orègue 64 425
  23. Orsanco 64 429
  24. Osserain-Rivareyte 64 435
  25. Pagolle 64 441
  26. Saint-Palais 64 493
  27. Uhart-Mixe 64 539

Saint-Pierre-d'Irube'i kanton

  1. Lahonce 64 304
  2. Mouguerre 64 407
  3. Saint-Pierre-d'Irube 64 496
  4. Urcuit 64 540
  5. Villefranque 64 558

Ustaritzi kanton

  1. Ahetze 64 009
  2. Arbonne 64 035
  3. Arcangues 64 038
  4. Bassussarry 64 100
  5. Halsou 64 255
  6. Jatxou 64 282
  7. Larressore 64 317
  8. Saint-Pée-sur-Nivelle 64 495
  9. Ustaritz 64 547

Oloron-Sainte-Marie ringkond[muuda | muuda lähteteksti]

Accousi kanton

  1. Accous 64 006
  2. Aydius 64 085
  3. Bedous 64 104
  4. Borce 64 136
  5. Cette-Eygun 64 185
  6. Escot 64 206
  7. Etsaut 64 223
  8. Lées-Athas 64 330
  9. Lescun 64 336
  10. Lourdios-Ichère 64 351
  11. Osse-en-Aspe 64 433
  12. Sarrance 64 506
  13. Urdos 64 542

Aramitsi kanton

  1. Ance 64 020
  2. Aramits 64 029
  3. Arette 64 040
  4. Féas 64 225
  5. Issor 64 276
  6. Lanne-en-Barétous 64 310

Arudy kanton

  1. Arudy 64 062
  2. Bescat 64 116
  3. Buzy 64 157
  4. Castet 64 175
  5. Izeste 64 280
  6. Louvie-Juzon 64 353
  7. Lys 64 363
  8. Rébénacq 64 463
  9. Sainte-Colome 64 473
  10. Sévignacq-Meyracq 64 522

Larunsi kanton

  1. Aste-Béon 64 069
  2. Béost 64 110
  3. Bielle 64 127
  4. Bilhères 64 128
  5. Eaux-Bonnes 64 204
  6. Gère-Bélesten 64 240
  7. Laruns 64 320
  8. Louvie-Soubiron 64 354

Lasseube'i kanton

  1. Aubertin 64 072
  2. Estialescq 64 219
  3. Lacommande 64 299
  4. Lasseube 64 324
  5. Lasseubetat 64 325

Mauléon-Licharre'i kanton

  1. Ainharp 64 012
  2. Arrast-Larrebieu 64 050
  3. Aussurucq 64 081
  4. Barcus 64 093
  5. Berrogain-Laruns 64 115
  6. Charritte-de-Bas 64 187
  7. Chéraute 64 188
  8. Espès-Undurein 64 214
  9. Garindein 64 231
  10. Gotein-Libarrenx 64 247
  11. L'Hôpital-Saint-Blaise 64 264
  12. Idaux-Mendy 64 268
  13. Mauléon-Licharre 64 371
  14. Menditte 64 378
  15. Moncayolle-Larrory-Mendibieu 64 391
  16. Musculdy 64 411
  17. Ordiarp 64 424
  18. Roquiague 64 468
  19. Viodos-Abense-de-Bas 64 559

Moneini kanton

  1. Abos 64 005
  2. Cuqueron 64 197
  3. Lahourcade 64 306
  4. Lucq-de-Béarn 64 359
  5. Monein 64 393
  6. Parbayse 64 442
  7. Pardies 64 443
  8. Tarsacq 64 535

Navarrenxi kanton

  1. Angous 64 025
  2. Araujuzon 64 032
  3. Araux 64 033
  4. Audaux 64 075
  5. Bastanès 64 099
  6. Bugnein 64 149
  7. Castetnau-Camblong 64 178
  8. Charre 64 186
  9. Dognen 64 201
  10. Gurs 64 253
  11. Jasses 64 281
  12. Lay-Lamidou 64 326
  13. Lichos 64 341
  14. Méritein 64 381
  15. Nabas 64 412
  16. Navarrenx 64 416
  17. Ogenne-Camptort 64 420
  18. Préchacq-Josbaig 64 458
  19. Préchacq-Navarrenx 64 459
  20. Rivehaute 64 466
  21. Sus 64 529
  22. Susmiou 64 530
  23. Viellenave-de-Navarrenx 64 555

Oloron-Sainte-Marie-Ida kanton

  1. Bidos 64 126
  2. Buziet 64 156
  3. Cardesse 64 165
  4. Escou 64 207
  5. Escout 64 209
  6. Estos 64 220
  7. Eysus 64 224
  8. Goès 64 245
  9. Herrère 64 261
  10. Ledeuix 64 328
  11. Lurbe-Saint-Christau 64 360
  12. Ogeu-les-Bains 64 421
  13. Oloron-Sainte-Marie 64 422
  14. Poey-d'Oloron 64 449
  15. Précilhon 64 460
  16. Saucède 64 508
  17. Verdets 64 551

Oloron-Sainte-Marie-Lääne kanton

  1. Agnos 64 007
  2. Aren 64 039
  3. Asasp-Arros 64 064
  4. Esquiule 64 217
  5. Géronce 64 241
  6. Geüs-d'Oloron 64 244
  7. Gurmençon 64 252
  8. Moumour 64 409
  9. Oloron-Sainte-Marie 64 422
  10. Orin 64 426
  11. Saint-Goin 64 481

Sauveterre-de-Béarni kanton

  1. Abitain 64 004
  2. Andrein 64 022
  3. Athos-Aspis 64 071
  4. Autevielle-Saint-Martin-Bideren 64 083
  5. Barraute-Camu 64 096
  6. Burgaronne 64 151
  7. Castetbon 64 176
  8. Espiute 64 215
  9. Guinarthe-Parenties 64 251
  10. L'Hôpital-d'Orion 64 263
  11. Laàs 64 287
  12. Montfort 64 403
  13. Narp 64 414
  14. Oraàs 64 423
  15. Orion 64 427
  16. Orriule 64 428
  17. Ossenx 64 434
  18. Saint-Gladie-Arrive-Munein 64 480
  19. Sauveterre-de-Béarn 64 513
  20. Tabaille-Usquain 64 531

Tardets-Sorholus' kanton

  1. Alçay-Alçabéhéty-Sunharette 64 015
  2. Alos-Sibas-Abense 64 017
  3. Camou-Cihigue 64 162
  4. Etchebar 64 222
  5. Haux 64 258
  6. Lacarry-Arhan-Charritte-de-Haut 64 298
  7. Laguinge-Restoue 64 303
  8. Larrau 64 316
  9. Lichans-Sunhar 64 340
  10. Licq-Athérey 64 342
  11. Montory 64 404
  12. Ossas-Suhare 64 432
  13. Sainte-Engrâce 64 475
  14. Sauguis-Saint-Étienne 64 509
  15. Tardets-Sorholus 64 533
  16. Trois-Villes 64 537

Pau ringkond[muuda | muuda lähteteksti]

Arthez-de-Béarni kanton

  1. Argagnon 64 042
  2. Arnos 64 048
  3. Arthez-de-Béarn 64 057
  4. Artix 64 061
  5. Boumourt 64 144
  6. Casteide-Cami 64 171
  7. Casteide-Candau 64 172
  8. Castillon 64 181
  9. Cescau 64 184
  10. Doazon 64 200
  11. Hagetaubin 64 254
  12. Labastide-Cézéracq 64 288
  13. Labastide-Monréjeau 64 290
  14. Labeyrie 64 295
  15. Lacadée 64 296
  16. Lacq 64 300
  17. Mesplède 64 382
  18. Saint-Médard 64 491
  19. Serres-Sainte-Marie 64 521
  20. Urdès 64 541
  21. Viellenave-d'Arthez 64 554

Arzacq-Arraziguet' kanton

  1. Arget 64 044
  2. Arzacq-Arraziguet 64 063
  3. Bouillon 64 143
  4. Cabidos 64 158
  5. Coublucq 64 195
  6. Fichous-Riumayou 64 226
  7. Garos 64 234
  8. Géus-d'Arzacq 64 243
  9. Larreule 64 318
  10. Lonçon 64 347
  11. Louvigny 64 355
  12. Malaussanne 64 365
  13. Mazerolles 64 374
  14. Méracq 64 380
  15. Mialos 64 383
  16. Montagut 64 397
  17. Morlanne 64 406
  18. Piets-Plasence-Moustrou 64 447
  19. Pomps 64 450
  20. Poursiugues-Boucoue 64 457
  21. Séby 64 514
  22. Uzan 64 548
  23. Vignes 64 557

Billère'i kanton

  1. Billère 64 129

Garlini kanton

  1. Aubous 64 074
  2. Aydie 64 084
  3. Baliracq-Maumusson 64 090
  4. Boueilh-Boueilho-Lasque 64 141
  5. Burosse-Mendousse 64 153
  6. Castetpugon 64 180
  7. Conchez-de-Béarn 64 192
  8. Diusse 64 199
  9. Garlin 64 233
  10. Mascaraàs-Haron 64 366
  11. Moncla 64 392
  12. Mont-Disse 64 401
  13. Mouhous 64 408
  14. Portet 64 455
  15. Ribarrouy 64 464
  16. Saint-Jean-Poudge 64 486
  17. Tadousse-Ussau 64 532
  18. Taron-Sadirac-Viellenave 64 534
  19. Vialer 64 552

Jurançoni kanton

  1. Bosdarros 64 139
  2. Gan 64 230
  3. Jurançon 64 284
  4. Laroin 64 315
  5. Pau 64 445
  6. Saint-Faust 64 478

Lagori kanton

  1. Abidos 64 003
  2. Bésingrand 64 117
  3. Biron 64 131
  4. Castetner 64 179
  5. Laà-Mondrans 64 286
  6. Lacq 64 300
  7. Lagor 64 301
  8. Loubieng 64 349
  9. Maslacq 64 367
  10. Mont 64 396
  11. Mourenx 64 410
  12. Noguères 64 418
  13. Os-Marsillon 64 431
  14. Ozenx-Montestrucq 64 440
  15. Sarpourenx 64 505
  16. Sauvelade 64 512
  17. Vielleségure 64 556

Lembeye kanton

  1. Anoye 64 028
  2. Arricau-Bordes 64 052
  3. Arrosès 64 056
  4. Aurions-Idernes 64 079
  5. Bassillon-Vauzé 64 098
  6. Bétracq 64 118
  7. Cadillon 64 159
  8. Castillon 64 182
  9. Corbère-Abères 64 193
  10. Coslédaà-Lube-Boast 64 194
  11. Crouseilles 64 196
  12. Escurès 64 210
  13. Gayon 64 236
  14. Gerderest 64 239
  15. Lalongue 64 307
  16. Lannecaube 64 311
  17. Lasserre 64 323
  18. Lembeye 64 331
  19. Lespielle 64 337
  20. Luc-Armau 64 356
  21. Lucarré 64 357
  22. Lussagnet-Lusson 64 361
  23. Maspie-Lalonquère-Juillacq 64 369
  24. Momy 64 388
  25. Monassut-Audiracq 64 389
  26. Moncaup 64 390
  27. Monpezat 64 394
  28. Peyrelongue-Abos 64 446
  29. Samsons-Lion 64 503
  30. Séméacq-Blachon 64 517
  31. Simacourbe 64 524

Lescari kanton

  1. Arbus 64 037
  2. Artiguelouve 64 060
  3. Aussevielle 64 080
  4. Beyrie-en-Béarn 64 121
  5. Bougarber 64 142
  6. Caubios-Loos 64 183
  7. Denguin 64 198
  8. Lescar 64 335
  9. Lons 64 348
  10. Momas 64 387
  11. Poey-de-Lescar 64 448
  12. Sauvagnon 64 511
  13. Siros 64 525
  14. Uzein 64 549

Montaneri kanton

  1. Aast 64 001
  2. Baleix 64 089
  3. Bédeille 64 103
  4. Bentayou-Sérée 64 111
  5. Casteide-Doat 64 173
  6. Castéra-Loubix 64 174
  7. Labatut 64 293
  8. Lamayou 64 309
  9. Maure 64 372
  10. Monségur 64 395
  11. Montaner 64 398
  12. Ponson-Debat-Pouts 64 451
  13. Ponson-Dessus 64 452
  14. Pontiacq-Viellepinte 64 454
  15. Sedze-Maubecq 64 515

Morlaàsi kanton

  1. Abère 64 002
  2. Andoins 64 021
  3. Anos 64 027
  4. Arrien 64 053
  5. Barinque 64 095
  6. Bernadets 64 114
  7. Buros 64 152
  8. Escoubès 64 208
  9. Eslourenties-Daban 64 211
  10. Espéchède 64 212
  11. Gabaston 64 227
  12. Higuères-Souye 64 262
  13. Lespourcy 64 338
  14. Lombia 64 346
  15. Maucor 64 370
  16. Montardon 64 399
  17. Morlaàs 64 405
  18. Ouillon 64 438
  19. Riupeyrous 64 465
  20. Saint-Armou 64 470
  21. Saint-Castin 64 472
  22. Saint-Jammes 64 482
  23. Saint-Laurent-Bretagne 64 488
  24. Saubole 64 507
  25. Sedzère 64 516
  26. Sendets 64 518
  27. Serres-Castet 64 519
  28. Serres-Morlaàs 64 520
  29. Urost 64 544

Nay-Ida kanton

  1. Angaïs 64 023
  2. Baudreix 64 101
  3. Bénéjacq 64 109
  4. Beuste 64 119
  5. Boeil-Bezing 64 133
  6. Bordères 64 137
  7. Bordes 64 138
  8. Coarraze 64 191
  9. Igon 64 270
  10. Lagos 64 302
  11. Lestelle-Bétharram 64 339
  12. Mirepeix 64 386
  13. Montaut 64 400
  14. Nay 64 417
  15. Saint-Vincent 64 498

Nay-Lääne kanton

  1. Arros-de-Nay 64 054
  2. Arthez-d'Asson 64 058
  3. Asson 64 068
  4. Baliros 64 091
  5. Bourdettes 64 145
  6. Bruges-Capbis-Mifaget 64 148
  7. Haut-de-Bosdarros 64 257
  8. Nay 64 417
  9. Pardies-Piétat 64 444
  10. Saint-Abit 64 469

Orthez' kanton

  1. Baigts-de-Béarn 64 087
  2. Balansun 64 088
  3. Bonnut 64 135
  4. Castétis 64 177
  5. Lanneplaà 64 312
  6. Orthez 64 430
  7. Puyoô 64 461
  8. Ramous 64 462
  9. Saint-Boès 64 471
  10. Saint-Girons-en-Béarn 64 479
  11. Salles-Mongiscard 64 500
  12. Sallespisse 64 501
  13. Sault-de-Navailles 64 510

Pau-Kesk kanton

  1. Pau 64 445

Pau-Ida kanton

  1. Artigueloutan 64 059
  2. Idron 64 269
  3. Lée 64 329
  4. Nousty 64 419
  5. Ousse 64 439
  6. Pau 64 445

Pau-Lõuna kanton

  1. Aressy 64 041
  2. Assat 64 067
  3. Bizanos 64 132
  4. Meillon 64 376
  5. Pau 64 445

Pau-Lääne kanton

  1. Gelos 64 237
  2. Mazères-Lezons 64 373
  3. Narcastet 64 413
  4. Pau 64 445
  5. Rontignon 64 467
  6. Uzos 64 550

Pau-Põhja kanton

  1. Pau 64 445

Pontacqi kanton

  1. Barzun 64 097
  2. Espoey 64 216
  3. Ger 64 238
  4. Gomer 64 246
  5. Hours 64 266
  6. Labatmale 64 292
  7. Limendous 64 343
  8. Livron 64 344
  9. Lourenties 64 352
  10. Lucgarier 64 358
  11. Pontacq 64 453
  12. Soumoulou 64 526

Salies-de-Béarni kanton

  1. Auterrive 64 082
  2. Bellocq 64 108
  3. Bérenx 64 112
  4. Carresse-Cassaber 64 168
  5. Castagnède 64 170
  6. Escos 64 205
  7. Labastide-Villefranche 64 291
  8. Lahontan 64 305
  9. Léren 64 334
  10. Saint-Dos 64 474
  11. Saint-Pé-de-Léren 64 494
  12. Salies-de-Béarn 64 499

Thèze'i kanton

  1. Argelos 64 043
  2. Astis 64 070
  3. Aubin 64 073
  4. Auga 64 077
  5. Auriac 64 078
  6. Bournos 64 146
  7. Carrère 64 167
  8. Claracq 64 190
  9. Doumy 64 203
  10. Garlède-Mondebat 64 232
  11. Lalonquette 64 308
  12. Lasclaveries 64 321
  13. Lème 64 332
  14. Miossens-Lanusse 64 385
  15. Navailles-Angos 64 415
  16. Pouliacq 64 456
  17. Sévignacq 64 523
  18. Thèze 64 536
  19. Viven 64 560