Fail:Vua Minh Mang.jpg

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Klõps ikoonil viib faili leheküljele Wikimedia Commonsis.
Allikas: Vikipeedia

Vua_Minh_Mang.jpg(479 × 600 pikslit, faili suurus: 121 KB, MIME tüüp: image/jpeg)

This file has been superseded by Minh Mang.gif. It is recommended to use the other file. Please note that deleting superseded images requires consent.
new file

Lühikirjeldus

Kirjeldus
English: King Minh Mang as depicted in Journal of an Embassy to the Courts of Siam and Cochin-China, exhibiting a view of the actual State of these Kingdoms by John Crawfurd (1783-1868), London, 1828.
Tiếng Việt: Chân dung vua Minh Mạng được minh họa trong cuốn sách Journal of an Embassy to the Courts of Siam and Cochin-China, exhibiting a view of the actual State of these Kingdoms của John Crawfurd (1783-1868), in tại Luân Đôn 1828.
Kuupäev
Allikas Originally from vi.wikipedia; description page is/was here.
Autor Unknown, there is a line below the picture in the book that says: Drawn by a Chinese.
Luba
(Faili edasikasutus)
Public domain
Teised versioonid

Litsents

Public domain

See teos kuulub avalikku omandisse päritoluriigis ja teistes riikides, kus autoriõigus kehtib 70 aastat pärast autori surma või vähem.


Pead samuti lisama Ühendriikide avaliku omandi malli näitamaks, miks see teos on Ameerika Ühendriikides avalikus omandis. Arvesta sellega, et mõnes riigis kehtib autoriõigus kauem kui 70 aastat: Mehhikos 100 aastat, Jamaical 95 aastat, Colombias 80 aastat ning Guatemalas ja Samoas 75 aastat. See pilt ei pruugi olla avalikus omandis neis riikides, mis lisaks ei kohalda lühema tähtaja reeglit. Autoriõigus võib kehtida kauem, kui autor on prantslane, kes suri Teises maailmasõjas Prantsusmaa eest võideldes (lisateave), või venelane, kes teenis Teises maailmasõjas idarindel (nimetatakse Venemaal Suureks Isamaasõjaks) või kes Nõukogude repressioonide ohvrina on postuumselt rehabiliteeritud (lisateave).

Esialgne üleslaadimislogi

(All user names refer to vi.wikipedia)

  • 2006-05-16 14:08 Docteur Rieux 479×600×8 (124309 bytes) Vua Minh Mạng {{sử dụng hợp lý}}

Pealdised

Lisa üherealine seletus sellest, mida fail esitab

Selles failis kujutatud üksused

kujutab

Faili ajalugu

Klõpsa kuupäeva ja kellaaega, et näha sel ajahetkel kasutusel olnud failiversiooni.

Kuupäev/kellaaegPisipiltMõõtmedKasutajaKommentaar
viimane14. märts 2007, kell 19:58Pisipilt versioonist seisuga 14. märts 2007, kell 19:58479 × 600 (121 KB)Kameraad Pjotr{{Information |Description=Vua Minh Mạng |Source=Originally from [http://vi.wikipedia.org vi.wikipedia]; description page is/was [http://vi.wikipedia.org/w/index.php?title=Image%3AVua_Minh_Mang.jpg here]. |Date=2006-05-16 (original upload date) |Author=

Seda faili kasutab järgmine lehekülg:

Globaalne failikasutus

Järgmised muud vikid kasutavad seda faili:

Metaandmed