Fail:Volli Elleri shamottpea.jpg

Allikas: Vikipeedia

Algfail(1600 × 2220 pikslit, faili suurus: 224 KB, MIME tüüp: image/jpeg)

Selle faili kasutamise õiguspärasus Vikipeedias on kahtluse alla seatud, sest autoriõiguse märgis võib vale olla. Osa vajalikest andmetest võib puududa või allikas ei tõenda autoriõiguse märgise paikapidavust. Lisateavet selle märgise lisamise põhjuse kohta võid leida aruteluleheküljelt või pildi ajalooleheküljelt.

Kui litsents või allikas puudub sootuks, kasuta vastavalt malli {{Litsentsita}} või {{Allikata}}.

Lühikirjeldus[muuda | muuda lähteteksti]

Arvo Elleri foto Valli tehtud šamottpeast. Kujurile poseeris abikaasa, Voldemar Eller. Skulptuur on eksponeeritud Valli Elleri tehtud kolmejalgses šamottkausis, mis on täidetud tema enda poolt Musta mere äärest leitud kivikestega.

Foto üleslaadija on nii skulptuuri kui ka foto autoriõiguste valdaja.

Litsents[muuda | muuda lähteteksti]

Selle dokumendi kopeerimine, levitamine ja/või muutmine on lubatud GNU Vaba Dokumentatsiooni Litsentsi versioon 1.2 või mõne hilisema Free Software Foundationi poolt avaldatud versiooni kohaselt ilma invariantsete osade ning ilma esikaane- ja tagakaanetekstideta.
GFDL

GNU Vaba Dokumentatsiooni Litsents http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html

Faili ajalugu

Klõpsa kuupäeva ja kellaaega, et näha sel ajahetkel kasutusel olnud failiversiooni.

Kuupäev/kellaaegPisipiltMõõtmedKasutajaKommentaar
viimane19. oktoober 2006, kell 14:17Pisipilt versioonist seisuga 19. oktoober 2006, kell 14:171600 × 2220 (224 KB)LR- (arutelu | kaastöö)Arvo Elleri foto Valli tehtud šamottpeast. Kujurile poseeris abikaasa, Voldemar Eller. Skulptuur on eksponeeritud Valli Elleri tehtud kolmejalgses šamottkausis, mis on täidetud tema enda poolt Musta mere äärest leitud kivikestega.

Seda faili kasutab järgmine lehekülg:

Metaandmed