Fail:Jan Henryk Dąbrowski 1.PNG

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Klõps ikoonil viib faili leheküljele Wikimedia Commonsis.
Allikas: Vikipeedia

Algfail(2921 × 3667 pikslit, faili suurus: 25,86 MB, MIME tüüp: image/png)

Lühikirjeldus

English: Portrait of Jan Henryk Dąbrowski.   (Wikidata search (Cirrus search) Wikidata query (SPARQL)  Create new Wikidata item based on this file)
Kunstnik
Unidentified painter [//commons.wikimedia.org/w/index.php?title=Template:Unidentified_painter&action=edit&editintro=Template:Translate_this/message translate]  
 
Kirjeldus 19th-century portrait painting of men, with Not identified, Unspecified, Unmentioned, TeadmataUnknown or AnonüümneUnknown author artist, and missing year.
from Poland
Pealkiri
English: Portrait of Jan Henryk Dąbrowski.
Objekti tüüp maal
object_type QS:P31,Q3305213
Kuupäev 19. sajand
date QS:P571,+1850-00-00T00:00:00Z/7
Tehnika õlimaal lõuendil
medium QS:P186,Q296955;P186,Q12321255,P518,Q861259
institution QS:P195,Q693608
Allikas/Fotograaf Üleslaadija oma töö User:Mathiasrex Maciej Szczepańczyk

Litsents

See on algupärase kahemõõtmelise kunstiteose tõetruu fotograafiline jäljendus. Kunstiteos ise on järgeval põhjusel avalikus omandis:
Public domain
See pilt (või muu dokument) on avalikus omandis, sest selle autoriõiguse kehtivus on lõppenud ja selle autor on teadmata.

See kehtib Euroopa Liidus ja nendes riikides, kus autoriõigus kehtib 70 aastat pärast teose avalikustamist ja autor on jäänud anonüümseks.

Tähtis: Nimeta alati pildi allikas kui võimalik ning veendu, et autor pole kunagi oma kodanikunime üldsusele teatavaks teinud ja autorsust ei seostata teose loonud isikuga.
Flag of Europe
Flag of Europe
Warning sign
Warning sign
Märkus: Saksamaal ja võib-olla veel mõnes riigis on teatud enne 1. juulit 1995 avalikustatud anonüümsed teosed 70 aastat pärast autori surma autoriõigusega kaitstud. Loe Saksamaal praegu kehtiva seaduse kohta. Suurbritannias avalikustatud teose juures kaalu hoopis märgise PD-UK-unknown kasutamist.
Wikimedia Sihtasutuse ametliku seisukoha järgi on avalikus omandis olevate kunstiteoste tõetruud jäljendused samuti avalikus omandis. Vastuväited sellele on vastuolus üldise ettekujutusega avalikust omandist. Vaata abilehte Commons:When to use the PD-Art tag.
Seetõttu arvatakse ka fotograafiline jäljendus avalikus omandis olevaks. Palun võta arvesse, et kohalikud seadused võivad selle materjali taaskasutamise keelata või seda piirata. Vaata abilehte Commons:Reuse of PD-Art photographs.
Annotations
InfoField
This image is annotated: View the annotations at Commons

Faili ajalugu

Klõpsa kuupäeva ja kellaaega, et näha sel ajahetkel kasutusel olnud failiversiooni.

Kuupäev/kellaaegPisipiltMõõtmedKasutajaKommentaar
viimane10. märts 2010, kell 20:41Pisipilt versioonist seisuga 10. märts 2010, kell 20:412921 × 3667 (25,86 MB)Mathiasrex{{Information |Description={{en|1=Jan Henryk Dąbrowski}} |Source=Image taken by User:Mathiasrex Maciej Szczepańczyk |Author=Anonymous painter |Date=XIX century |Permission= |other_versions= }}

Seda faili kasutab järgmine lehekülg:

Globaalne failikasutus

Järgmised muud vikid kasutavad seda faili:

Vaata selle faili globaalset kasutust.