Fail:Daniel Agger 20120613.jpg

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Klõps ikoonil viib faili leheküljele Wikimedia Commonsis.
Allikas: Vikipeedia

Daniel_Agger_20120613.jpg(350 × 446 pikslit, faili suurus: 157 KB, MIME tüüp: image/jpeg)

Lühikirjeldus

Kirjeldus
English: Daniel Agger at the Euro 2012 match against Portugal
Русский: Даниэль Аггер в матче Евро 2012 против Португалии
Kuupäev 13. juuni 2012
Allikas Football.ua
Autor Ilya Khokhlov

Litsents

This file was downloaded from the site http://football.ua/galleries/.
The copyright holder and owner of the site, Кирилл Крыжановский, granted permission to distribute his photos under the following Creative Commons licence.

Note: This permission applies only to images from photogalleries except images gathered from news agencies or image services like Getty Images.
w:et:Creative Commons
omistamine sarnaselt jagamine
See fail kuulub jurisdiktsiooniga sidumata Creative Commonsi litsentsi "Autorile viitamine + jagamine samadel tingimustel 3.0" alla.
Omistamine: Football.ua
Tohid:
  • jagada – teost kopeerida, levitada ja edastada
  • kohandada – valmistada muudetud teoseid
Järgmistel tingimustel:
  • omistamine – Pead materjali sobival viisil autorile omistama, tooma ära litsentsi lingi ja märkima ära, kas on tehtud muudatusi. Sobib, kui teed seda mõistlikul viisil, kuid seejuures ei tohi jääda muljet, et litsentsiandja tõstab esile sind või seda, et sina materjali kasutad.
  • sarnaselt jagamine – Kui töötled, kujundad ümber või arendad materjali edasi, siis pead oma töö levitamiseks kasutama sama litsentsi, mille all on algupärand, või ühilduvat litsentsi.
GNU head Luba on antud selle dokumendi kopeerimiseks, avaldamiseks ja/või muutmiseks GNU Vaba Dokumentatsiooni Litsentsi versiooni 1.2 või hilisema Vaba Tarkvara Fondi avaldatud versiooni tingimuste alusel; muutumatute osadeta, esikaane tekstideta ja tagakaane tekstideta. Sellest loast on lisatud koopia leheküljel pealkirjaga "GNU Free Documentation License".
VRT Wikimedia

See teos on kõigile soovijatele igaks otstarbeks vabalt kasutatatav. Kui sa soovid seda sisu taaskasutada, siis ei pea sa selleks eraldi luba küsima kuni jälgid siin lehel väljatoodud litsentsitingimusi.

Luba selle teose kasutuseks neil tingimustel on arhiivitud Wikimedia süsteemis, kus selle on üle vaadanud selleks usaldatud kasutajad.
Selle teose sedel on usaldatud kasutajatele kättesaadav kui #2011101010016175.

Kui sul on küsimusi arhiveeritud kirjavahetuses osas, siis palun kasuta vastavat teadetetahvlit. Sedeli link: https://ticket.wikimedia.org/otrs/index.pl?Action=AgentTicketZoom&TicketNumber=2011101010016175
Find other files from the same ticket: SDC query (SPARQL)

Pealdised

Lisa üherealine seletus sellest, mida fail esitab

Selles failis kujutatud üksused

kujutab

Faili ajalugu

Klõpsa kuupäeva ja kellaaega, et näha sel ajahetkel kasutusel olnud failiversiooni.

Kuupäev/kellaaegPisipiltMõõtmedKasutajaKommentaar
viimane14. juuni 2012, kell 09:18Pisipilt versioonist seisuga 14. juuni 2012, kell 09:18350 × 446 (157 KB)Сидик из ПТУ== {{int:filedesc}} == {{Information |Description= {{en|Daniel Agger at the Euro 2012 match against Portugal}}{{ru|Даниэль Аггер в матче Евро 2012 против Португалии}} |Source= [http://2012.football.ua/Default.aspx?...

Seda faili kasutab järgmine lehekülg:

Globaalne failikasutus

Järgmised muud vikid kasutavad seda faili:

Metaandmed