Parteide loend riigiti

Allikas: Vikipeedia
(Ümber suunatud leheküljelt Parteide loend riikide kaupa)
Jump to navigation Jump to search

Parteide loend riikide kaupa toob maailmas eksisteerivaid kui ka eksisteerimise lakanud parteide nimistu sorteerituna riikide järgi tähestikulises järjekorras.


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y



A[muuda | muuda lähteteksti]

B[muuda | muuda lähteteksti]

C[muuda | muuda lähteteksti]

  • Cabo Verde
  • Colombia
  • Costa Rica
  • Côte d'Ivoire

D[muuda | muuda lähteteksti]

  • Djibouti
  • Dominica*
  • Dominikaani Vabariik

E[muuda | muuda lähteteksti]

  • Ecuador
  • Eesti
Next.svg Pikemalt artiklis Eesti erakondade loend
  • Egiptus
  • Ekvatoriaal-Guinea
  • El Salvador
  • Eritrea
  • Etioopia

F[muuda | muuda lähteteksti]

  • Fidži
  • Filipiinid

G[muuda | muuda lähteteksti]

  • Gabon
  • Gambia
  • Ghana
  • Grenada
  • Gruusia
  • Guatemala
  • Guinea
  • Guinea-Bissau
  • Guyana

H[muuda | muuda lähteteksti]

  • Haiti
  • Hiina Rahvavabariik
  • Hispaania
  • Holland
  • Honduras
  • Horvaatia

I[muuda | muuda lähteteksti]

J[muuda | muuda lähteteksti]

  • Jaapan
  • Jamaica
  • Jeemen
  • Jordaania

K[muuda | muuda lähteteksti]

  • Kambodža
  • Kamerun
  • Kanada
  • Kasahstan
  • Katar
  • Keenia
  • Kesk-Aafrika Vabariik
  • Kiribati
  • Komoorid
  • Kongo DV
  • Kongo Vabariik
  • Kreeka
  • Kuuba
  • Kuveit
  • Kõrgõzstan
  • Küpros

L[muuda | muuda lähteteksti]

M[muuda | muuda lähteteksti]

  • Madagaskar
  • Makedoonia
  • Malaisia
  • Malawi
  • Maldiivid
  • Mali
  • Malta
  • Maroko
  • Marshalli Saared
  • Mauritaania
  • Mauritius
  • Mehhiko
  • Mikroneesia
  • Moldova
  • Monaco
  • Mongoolia
  • Mosambiik
  • Myanmar

N[muuda | muuda lähteteksti]

  • Namiibia
  • Nauru
  • Nepal
    • Nepali Kongressi Partei
    • Nepal Kamyunist Parti (Ekikrit Marksvadi ra Leninvadi) (Nepali Kommunistlik Partei [Ühinenud Marksistid-Leninistid])
    • Nepal Kamyunist Parti (Marksvadi ra Leninvadi) (Nepali-Marksistlik-Leninistlik Kommunistlik Partei)
    • Nepal Mazdoor Kizan Party (Nepali Tööliste ja Talupoegade Partei)
    • Nepal Sadbhavana Party (Nepali Heatahte Partei)
    • Rashtriya Jana Morcha (Rahvuslik Rahvarinne)
    • Rashtriya Prahatantra Party (Rahvuslik Demokraatlik Partei)
    • Rashtriya Prahatantra Party-Chand (Rahvuslik-Demokraatlik Partei-Chand)
    • Sanyunkta Janamorcha Nepal (Ühinenud Rahvarinde Partei)
  • Nicaragua
  • Nigeeria
  • Niger
  • Norra

O[muuda | muuda lähteteksti]

  • Omaan

P[muuda | muuda lähteteksti]

R[muuda | muuda lähteteksti]

S[muuda | muuda lähteteksti]

Š[muuda | muuda lähteteksti]

  • Šveits

Z[muuda | muuda lähteteksti]

  • Zimbabwe

T[muuda | muuda lähteteksti]

U[muuda | muuda lähteteksti]

  • Uganda
  • Ukraina
  • Ungari
  • Uruguay
  • Usbekistan
  • Uus-Meremaa

V[muuda | muuda lähteteksti]