Parteide loend riigiti

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Parteide loend riikide kaupa toob maailmas eksisteerivaid kui ka eksisteerimise lakanud parteide nimistu sorteerituna riikide järgi tähestikulises järjekorras.


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y



A[muuda | muuda lähteteksti]

B[muuda | muuda lähteteksti]

C[muuda | muuda lähteteksti]

  • Cabo Verde
  • Colombia
  • Costa Rica
  • Côte d'Ivoire

D[muuda | muuda lähteteksti]

  • Djibouti
  • Dominica*
  • Dominikaani Vabariik

E[muuda | muuda lähteteksti]

  • Ecuador
  • Eesti
Next.svg Pikemalt artiklis Eesti erakondade loend
  • Egiptus
  • Ekvatoriaal-Guinea
  • El Salvador
  • Eritrea
  • Etioopia

F[muuda | muuda lähteteksti]

  • Fidži
  • Filipiinid

G[muuda | muuda lähteteksti]

  • Gabon
  • Gambia
  • Ghana
  • Grenada
  • Gruusia
  • Guatemala
  • Guinea
  • Guinea-Bissau
  • Guyana

H[muuda | muuda lähteteksti]

  • Haiti
  • Hiina Rahvavabariik
  • Hispaania
  • Holland
  • Honduras
  • Horvaatia

I[muuda | muuda lähteteksti]

J[muuda | muuda lähteteksti]

  • Jaapan
  • Jamaica
  • Jeemen
  • Jordaania

K[muuda | muuda lähteteksti]

  • Kambodža
  • Kamerun
  • Kanada
  • Kasahstan
  • Katar
  • Keenia
  • Kesk-Aafrika Vabariik
  • Kiribati
  • Komoorid
  • Kongo DV
  • Kongo Vabariik
  • Kreeka
  • Kuuba
  • Kuveit
  • Kõrgõzstan
  • Küpros

L[muuda | muuda lähteteksti]

M[muuda | muuda lähteteksti]

  • Madagaskar
  • Makedoonia
  • Malaisia
  • Malawi
  • Maldiivid
  • Mali
  • Malta
  • Maroko
  • Marshalli Saared
  • Mauritaania
  • Mauritius
  • Mehhiko
  • Mikroneesia
  • Moldova
  • Monaco
  • Mongoolia
  • Mosambiik
  • Myanmar

N[muuda | muuda lähteteksti]

  • Namiibia
  • Nauru
  • Nepal
    • Nepali Kongressi Partei
    • Nepal Kamyunist Parti (Ekikrit Marksvadi ra Leninvadi) (Nepali Kommunistlik Partei [Ühinenud Marksistid-Leninistid])
    • Nepal Kamyunist Parti (Marksvadi ra Leninvadi) (Nepali-Marksistlik-Leninistlik Kommunistlik Partei)
    • Nepal Mazdoor Kizan Party (Nepali Tööliste ja Talupoegade Partei)
    • Nepal Sadbhavana Party (Nepali Heatahte Partei)
    • Rashtriya Jana Morcha (Rahvuslik Rahvarinne)
    • Rashtriya Prahatantra Party (Rahvuslik Demokraatlik Partei)
    • Rashtriya Prahatantra Party-Chand (Rahvuslik-Demokraatlik Partei-Chand)
    • Sanyunkta Janamorcha Nepal (Ühinenud Rahvarinde Partei)
  • Nicaragua
  • Nigeeria
  • Niger
  • Norra

O[muuda | muuda lähteteksti]

  • Omaan

P[muuda | muuda lähteteksti]

R[muuda | muuda lähteteksti]

S[muuda | muuda lähteteksti]

Š[muuda | muuda lähteteksti]

  • Šveits

Z[muuda | muuda lähteteksti]

  • Zimbabwe

T[muuda | muuda lähteteksti]

U[muuda | muuda lähteteksti]

  • Uganda
  • Ukraina
  • Ungari
  • Uruguay
  • Usbekistan
  • Uus-Meremaa

V[muuda | muuda lähteteksti]