Pärnu kohanimede loend

Allikas: Vikipeedia
(Ümber suunatud leheküljelt Pärnu linna kohanimede loend)
Mine navigeerimisribale Mine otsikasti

Siin on süstemaatiliselt loetletud Pärnu linna kohanimesid.



Linnaosad[muuda | muuda lähteteksti]

Vana-Pärnu linnaosa[muuda | muuda lähteteksti]

  • Vana-Pärnu elamupiirkond

Ülejõe linnaosa[muuda | muuda lähteteksti]

  • Ülejõe elamupiirkond

Rääma linnaosa[muuda | muuda lähteteksti]

  • Niidu ettevõtluspiirkond
  • Rääma elamupiirkond

Tammiste linnaosa[muuda | muuda lähteteksti]

  • Tammiste puhkepiirkond

Kesklinna linnaosa[muuda | muuda lähteteksti]

  • Kesklinna teeninduspiirkond
  • Eeslinna elamupiirkond
  • Ranna puhkepiirkond
  • Papiniidu ettevõtluspiirkond
  • Mai elamupiirkond

Raeküla linnaosa[muuda | muuda lähteteksti]

  • Raeküla elamupiirkond


Pargid[muuda | muuda lähteteksti]

  • Vana park
  • Vabaduse park
  • Koidula park
  • Brackmanni park
  • Munamäe park
  • Vallikäär
  • Keskpark
  • Lastepark
  • Jakobsoni park
  • Rüütli plats
  • Mõrra park
  • Noorteväljaku park
  • Ülejõe park
  • Rääma park
  • Niidu park
  • Veteranide park
  • Salme park
  • Leinapark
  • Waldhofi park
  • Annemõisa park
  • Paju park
  • Siinmaa park
  • Rannapark

Metsapargid[muuda | muuda lähteteksti]

  • Vana-Pärnu metsapark
  • Koolinoorte

Metsad[muuda | muuda lähteteksti]

  • Ringtee mets
  • Piiri mets
  • Kalevi mets
  • Kännu mets
  • Käo mets
  • Vambola mets
  • Tarva mets
  • Hirve mets
  • Hiie mets
  • Laane mets
  • Tammiste mets
  • Jaama mets
  • Suusa mets
  • Raba mets
  • Sanglepa salumets
  • Harutee mets
  • Papiniidu mets
  • Raeküla mets

Kalmistud[muuda | muuda lähteteksti]

  • Vana-Pärnu kalmistu
  • Vana kalmistu
  • Alevi I kalmistu
  • Alevi II kalmistu
  • Metsakalmistu

Aiad[muuda | muuda lähteteksti]

  • Steineri aed

Staadionid[muuda | muuda lähteteksti]

  • Kalevi staadion
  • Lastestaadion
  • Raeküla staadion
  • Niidupargi staadion
  • Koidula staadion
  • Ülejõe staadion
  • Kesklinna tennisestaadion
  • Tammsaare tennisestaadion
  • Saviaugu tenniseväljakud
  • Tammiste vibustaadion

Sillad[muuda | muuda lähteteksti]

Muulid[muuda | muuda lähteteksti]

  • Pärnu muul
  • Vana-Pärnu muul

Rannad[muuda | muuda lähteteksti]

Veekogud[muuda | muuda lähteteksti]

Jõed[muuda | muuda lähteteksti]

Ojad[muuda | muuda lähteteksti]

Rabad[muuda | muuda lähteteksti]

Kunstlikud veekogud[muuda | muuda lähteteksti]

Vaata ka[muuda | muuda lähteteksti]

Välislingid[muuda | muuda lähteteksti]