Nothing to Lose

Allikas: Vikipeedia
Nothing to Lose
Billy Talenti singel
albumilt "Billy Talent"

"Nothing to Lose" on Billy Talenti kolmas singel debüütalbumilt "Billy Talent".

Laul räägib noorukist, kes plaanib enesetappu. Nimetu nooruk kannatab tõrjumise ja depressiooni all, kuid tema vanemad vaatavad sellest mööda: -Teacher said it's just a phase/When I grow up my children will probably do the same. Loo lõppedes võib aru saada, et ta sooritaski enesetapu.

Iga kord, kui seda lugu mängiti kindlates raadiojaamades, annetas Billy Talent 1 dollari laste abitelefoni organisatsioonile.

Video[muuda | muuda lähteteksti]

Laulu video lavastas Sean Michael Turrell. Mustvalge video peategelane on nooruk, kelle nägu varjab terve loo vältel must kapuuts. Nooruk peab päevikut, milles ilmnevad osad laulu sõnadest ning pildid. Hiljem teda hakatakse mõnitama ning tema käest rebitakse tema päevik ära. Ta on sunnitud ära jooksma. Video lõpus nooruk läheb kooli garaaži kus on autod. Ta võtab pikemat sorti vooliku ning ühendab ühe otsa summutisse, ning teise toruotsa autosse, kuhu ta ka ise sisse istub. Seejärel ta käivitab auto ning mürgised gaasid lämmatavad ta. Sellele viitavad ka laulu sõnad: There's nothing to gain/And I just died today, mis viitab, et enesetapja oli läinud oma plaaniga lõpuni välja. Video lõpus näidatakse tema päevikut, mis on lahti leheküljelt, kus on joonistatud auto ja tema kavatsused kirjutatud. Samuti viitavad laulusõnad sellele: "There's nothing to gain / My notebook will explain.

Video lõpus kuvatakse tekst: THERE'S LIFE BEYOND THESE WALLS ('elu on ka siit väljaspool')

LASTE ABITELEFON
JEUNESSE, J'ÉCOUTE
1 800 668 6868
www.kidshelpphone.ca