Naisenimede loend

Allikas: Vikipeedia

Siin on loetletud naisenimesid.


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y



A[muuda | muuda lähteteksti]

Aada - Aale - Aare - Aave - Aba - Abigail - Ada - Adele - Adeele - Agaate - Agata - Agatha - Agathe - Agne - Agneli - Agnes - Agnese - Agnessa - Agneta - Agnetha - Agni - Agnia - Aide - Aidi - Aigi - Aiki - Aila - Aile - Aileen - Aili - Ailika - Aime - Aimi - Aina - Aini - Ainika - Ainiki - Ainikki - Aino - Aira - Aire - Airi - Airiin - Aita - Aiti - Aive - Aivi - Aleksandra - Alexandrine - Alice - Aliis - Alina - Alissa - Alla - Alli - Alma - Alvi - Alviina - Alviine - Alvina - Amalie - Amanda - Amelia - Amy - Anella - Anelle - Angela - Angelika - Angelina - Angelique - Anna - Anna Maria - Anne - Annela - Annele - Anneli - Anni - Annica - Annika - Anniki - Annikki - Anžela - Anželika - Anu - Arda - Ariadne - Arina - Armilda - Armilde - Asta - Asti - Astra - Astrid - Astrit - Aule - Auli - Aune - Aurelia - Auri - Aurika - Ave - Aveli - Aveliina - Avelin - Avely

B[muuda | muuda lähteteksti]

Baiba - Barbara - Beata - Beatrice - Bella - Benita - Berit - Berta - Bertha - Bibi - Birgit - Birjo - Bodil - Božena - Brigita - Brigite - Brigitta - Brigitte - Brit - Brita - Britt - Britta - Bärbel

C[muuda | muuda lähteteksti]

Camille - Carmen - Carina - Carola - Caroline - Catherine - Cathy - Cecilia - Celia - Chantal - Charlotta - Charlotte - Chloe - Christina - Christine - Cilla - Claire - Clara - Clarissa - Claudia - Cornelia - Crystal - Cärolin

D[muuda | muuda lähteteksti]

Dace - Dagmar - Daiga - Daila - Daile - Daily - Daisi - Daisy - Dana - Darja - Davina - Dea - Debora - Deborah - Diana - Diane - Dilaila - Dina - Dinah - Dinara - Dolly - Dolores - Dora - Doris - Dorothea - Dorothy

E[muuda | muuda lähteteksti]

Ebba - Ebbe - Ebe - Eda - Edda - Edina - Edita - Edith - Edna - Eeva - Eeve - Eevi - Ege - Egge - Egle - Egne - Eha - Ehte - Ehtel - Eia - Eike - Eila - Eili - Eilika - Eilike - Eiliki - Einike - Eiri - Ela - Elaine - Ele - Eleanor - Eleanora - Eleri - Eleriin - Elerin - Elery - Elfriede - Elga - Elgi - Eli - Eliina - Eliisabet - Eliis - Eliisa - Eliise - Elika - Elin - Elina - Eline - Elinor - Elisabet - Eliza - Elizabeth - Elita - Ell - Ella - Elle - Ellen - Elleriin - Elli - Ellinor - Ellu - Elmiine - Elna - Elnara - Elo - Els - Elve - Elvi - Elviira - Elvira - Emma - Ena - Enda - Ene - Enel - Enela - Eneli - Enelin - Epp - Ere - Erge - Erle - Erli - Erlike - Erme - Erna - Esmeralda - Esta - Ester - Esther - Ethel - Euphemia - Eva - Evangeline - Eve - Eveli - Eveliin - Eveliina - Eveliis - Evelin - Evelina - Eveline - Evely - Evelyn - Evelyne - Evi - Evija - Evika

F[muuda | muuda lähteteksti]

Faina - Fanny - Faustina - Felice - Felicia - Fidelia - Flora - Floreida - Florence - Frances - Frida - Frieda

G[muuda | muuda lähteteksti]

Gabriela - Gaida - Gaidi - Galina - Gea - Geiu - Gemma - Gerda - Gerli - Gerly - Gertrud - Gertrude - Gertu - Gillian - Gisela - Gita - Gladys - Grace - Greete - Greta - Grete - Grethel - Gunilla - Gädvi - Gyda

H[muuda | muuda lähteteksti]

Haide - Haili - Haldi - Halliki - Halvi - Hanna - Hannah - Hanneli - Hannely - Hannika - Harriet - Heda - Hedi - Hedli - Hedvig - Hedy - Heidi - Heidy - Heike - Heila - Heili - Heilika - Heilike - Heiliki - Heisl - Hela - Helbe - Helda - Hele - Helemai - Helen - Helena - Helene - Hélène - Heleri - Heleriin - Helerin - Helery - Heli - Heliis - Helika - Helike - Helin - Helina - Helja - Helje - Heljo - Helju - Hella - Helle - Helli - Hellika - Hellike - Helliki - Helmi - Helve - Helvi - Herje - Herta - Hertha - Heti - Hetlin - Hettel - Hety - Hiie - Hilda - Hilde - Hildegard - Hilja - Hilje - Hille - Hortensia - Hulda - Häidi - Häli - Härta

I[muuda | muuda lähteteksti]

Ida - Iia - Iige - Iiris - Iivi - Illa - Ille - Ilme - Ilmi - Ilona - Ilvi - Imbi - Ines - Inessa - Inga - Inge - Ingeborg - Ingel - Inger - Ingi - Ingrid - Inna - Inta - Iraida - Irena - Irene - Irina - Iris - Irja - Irje - Irke - Irma - Irmeli - Irmgard - Isabel - Isabella - Isabelle - Isolda - Isolde - Ita - Ivana - Iveta - Ivetta - Ivi - Ivika

J[muuda | muuda lähteteksti]

Jaana - Jaane - Jaanika - Jagna - Jaire - Jana - Jane - Janeli - Janelin - Janelle - Janely - Janet - Janika - Janina - Janine - Jaroslava - Jaune - Jekaterina - Jelizaveta - Jessica - Jevgenia - Jevgenija - Jill - Joan - Joanna - Joanne - Jodie - Johanna - Joy - Joyce - Juanita - Judith - Julia - Julie - Julika - Juta - Jutta - Juulika

K[muuda | muuda lähteteksti]

Kaari - Kaarin - Kadi - Kadri - Kadriann - Kadrin - Kai - Kaia - Kaidi - Kaie - Kaija - Kaileen - Kaili - Kaily - Kaire - Kairet - Kairi - Kairiin - Kairit - Kais - Kaisa - Kaja - Kalli - Karin - Karina - Karine - Karita - Karmel - Karmen - Katariina - Kate - Katharine - Katherine - Kathleen - Kati - Katre - Katri - Katriin - Katrin - Katrina - Kea - Keidi - Keidy - Keili - Keit - Keiti - Keitlin - Keitlyn - Keiu - Kelly - Kene - Kerli - Kerly - Kersti - Kerstin - Kerti - Kertu - Kerttu - Ketlin - Ketlyn - Ketrin - Ketter - Killu - Kira - Kirke - Kirsi - Kirsika - Kirsti - Kiti - Kitty - Kity - Klaudia - Kleer - Koidu - Kreet - Kreeta - Kreete - Krislin - Krista - Kristel - Kristella - Kristelle - Kristi - Kristiina - Kristiine - Kristin - Kristina - Kristine - Kristy - Krõõt - Kuiki - Kulla - Kulle - Květa - Kädi - Kädvi - Kädy - Kärt - Kätlin - Kätlyn - Kätrin - Käty - Külli - Küllike - Külliki - Külvi - Kylie - Kyra

L[muuda | muuda lähteteksti]

Lagle - Laili - Laina - Laine - Laire - Lairi - Laive - Laivi - Lara - Larissa - Lauli - Laura - Lea - Leah - Leandra - Leanika - Lee - Leele - Leelet - Leelo - Leen - Leena - Leene - Leeni - Leenu - Lehte - Lehti - Leida - Leidi - Leiki - Leila - Leili - Lelet - Lembe - Lembi - Lemme - Lemmi - Lenna - Li - Lidia - Liia - Liidia - Liilia - Liilit - Liina - Liis - Liisa - Liisbet - Liisi - Liisu - Liivi - Liivika - Lili - Lilia - Lilian - Liliana - Lilika - Lilit - Lilith - Lille - Lilli - Lily - Linda - Ljubov - Ljudmila - Ljudmilla - Lola - Lolita - Loone - Loore - Loreida - Lorette - Lorna - Louise - Lucia - Lucie - Lucinda - Lucy - Ludmilla - Luisa - Luise - Lumme - Luule - Lüüli - Ly - Lydia - Lylian - Lysandra

M[muuda | muuda lähteteksti]

Maara - Maare - Maari - Maarika - Maaris - Maarit - Maarja - Mabel - Made - Madeleyn - Madi - Madiken - Madleen - Madli - Mai - Maia - Maian - Maiden - Maie - Maiga - Maige - Maigi - Maike - Maiken - Maiki - Maila - Maile - Maili - Mailika - Maima - Maime - Maimo - Maimu - Maira - Maire - Mairi - Mairika - Mairit - Maiu - Maive - Maivi - Mall - Malle - Mallika - Malve - Malvi - Malvika - Malvina - Mandy - Manona - Manuela - Marcela - Mare - Marelle - Maren - Maret - Mareta - Maretta - Marga - Margaret - Marge - Margery - Marget - Margit - Margita - Margot - Mari - Maria - Marian - Mariann - Marianna - Marianne - Marica - Marie - Marika - Marike - Marili - Marilin - Marily - Marilyn - Marin - Marina - Maris - Marissa - Marit - Marita - Marite - Marja - Marje - Marjorie - Marju - Marketa - Marleen - Marta - Martha - Martina - Marve - Marvi - Mary - Mathilda - Matilda - Matilde - Maud - Maude - May - Meeli - Meelika - Meelike - Meeri - Meeta - Megan - Meida - Meila - Merika - Merike - Merili - Merilin - Merily - Merilyn - Merit - Merje - Merle - Merli - Merlin - Merlyn - Merve - Mervi - Meta - Mia - Miia - Miina - Milana - Milda - Milde - Mildred - Milena - Milla - Mille - Milli - Milvi - Minna - Mira - Miralda - Miranda - Mirga - Mirge - Miriam - Mirja - Mirjam - Mirje - Mirle - Mirlin - Mirtel - Moidela - Monika - Monique - Moonika - Muia - Murel - Muriel

N[muuda | muuda lähteteksti]

Nadežda - Naima - Nancy - Natalia - Natalie - Natalja - Neida - Nele - Neve - Niina - Noora - Nora

O[muuda | muuda lähteteksti]

Odette - Oivi - Oksana - Olesja - Olga - Olivia - Ottilia - Ottilie - Oudekki

P[muuda | muuda lähteteksti]

Pamela - Patricia - Paula - Pauliine - Pauline - Petra - Pia - Piia - Piibe - Pille - Pilleriin - Pilvi - Piret - Pirgit - Pirje - Pirjo - Priscilla - Pärja - Pärje - Pärle

R[muuda | muuda lähteteksti]

Rachel - Ragna - Ragne - Rahel - Raiki - Raila - Raile - Raili - Railika - Raissa - Rave - Rea - Reeda - Reelika - Reelike - Reena - Reesi - Reet - Reeta - Regina - Regine - Reili - Reilika - Relika - Rena - Renata - Renate - Rigne - Riin - Riina - Riine - Riinu - Rille - Rimma - Rita - Roberta - Ronja - Rosa - Rosanna - Rose - Rosina - Ruta - Ruth - Rutt

S[muuda | muuda lähteteksti]

Saale - Saara - Sabina - Sabine - Sabrina - Saida - Saima - Saimi - Salme - Sandra - Sarah - Selena - Selma - Senta - Serafima - Shirley - Sibylla - Signe - Sigre - Sigrid - Siiri - Silja - Sille - Silva - Silve - Silvi - Silvia - Silvie - Siret - Sirja - Sirje - Sirle - Sirlet - Sirli - Sirly - Sirvi - Sofía - Solveig - Sonja - Sophia - Stella - Suive - Suivi - Sulvi - Susan - Susanna - Susanne - Svea - Svetlana - Sünne - Sylvia

Z[muuda | muuda lähteteksti]

Zara - Zelda - Zinaida - Zlata - Zoe - Zoja - Züleyxa

Ž[muuda | muuda lähteteksti]

Žanna

T[muuda | muuda lähteteksti]

Tagne - Taimi - Taire - Tairi - Taive - Taivi - Taje - Tamara - Tanja - Tatjana - Tea - Teele - Teeli - Teevi - Teili - Teily - Teivi - Tekla - Telle - Tene - Terje - Thea - Therese - Thyra - Tiia - Tiina - Tiiu - Triin - Triina - Triine - Triinu - Trine - Tuuli - Tuulika - Tuulike - Tuuliki - Tuulikki - Tähte - Tähti - Tüüne

U[muuda | muuda lähteteksti]

Uile - Uljana - Ulje - Ulla - Ulrika - Ulrike - Ulve - Ulvi - Urma - Urme - Urmi - Ursula - Urve

V[muuda | muuda lähteteksti]

Vaida - Vaike - Vaima - Vaime - Vairi - Valentina - Valeria - Valve - Vanda - Vanessa - Varja - Varje - Varju - Veera - Veevi - Velda - Vera - Veronika - Veroonika - Vesta - Veste - Viia - Viiu - Viive - Viivi - Viivika - Vija - Viktoria - Vilge - Vilja - Vilje - Vilma - Vilme - Vilve - Vilvi - Viola - Violet - Virge - Virginia - Virje - Virve - Vivia - Vivian - Vivien - Vivika

Õ[muuda | muuda lähteteksti]

Õie - Õilme - Õnne - Õnnela - Õnneli

Ä[muuda | muuda lähteteksti]

Ädu - Äli - Älis

Ö[muuda | muuda lähteteksti]

Ööle

Ü[muuda | muuda lähteteksti]

Ülla - Ülle - Ülli - Ülve - Ürge - Üüve

X[muuda | muuda lähteteksti]

Xenia

Y[muuda | muuda lähteteksti]

Yvonne

Vaata ka[muuda | muuda lähteteksti]