Malli arutelu:Geraldika.ru

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Kasutamine[muuda lähteteksti]

Selle malliga märgistatakse pilte, mis on kopeeritud http://geraldika.ru veebilehtedelt.

Malli kutsumise kood on:

{{geraldika.ru}}
Luba piltide kasutamiseks Geraldika.ru veebisaidilt on nähtaval Wikimedia Commonsis lehel commons:Template talk:Vector-Images.com.

Märgistab ne geraldika.ru-st kopeeritud pildid selle malliga, lihtsam ülevaadet saada, ükspäev peab need arvatavasti niikuinii üle käima et lisada paremad kirjeldused --TarmoK 13:49, 2 august 2005 (UTC)

Mina olen aru saanud, et geraldika.ru pilte ei saa Vikipeedias kasutada. Seetõttu tuleks nad pigem kustutada, kui märgistada. Igal-juhul ei tohiks neid siia juurde laadida. Siim 13:53, 2 august 2005 (UTC)
laadida juurde või mitte on eri küsimus ja pigem vast kasutaja lehel ettepaneku tegema. Aga neid geraldiku.ru pilte saaks arvatavasti kasutada kui uuesti üle küsida ja natuke lisa õigusi samas lisaks paluda. seniks arvan et on parem nad ära märgistada (kui ette tulevad) ja siis hiljem võib vaadata mis nendega teha --TarmoK 13:58, 2 august 2005 (UTC)

Kas "mitte kommertslikult" antud juhul ei peaks olema kirjutatud kokku ehk siis "mittekommertslikult". Siim 13:41, 11 august 2005 (UTC)

Peab küll. Andres 13:58, 11 august 2005 (UTC)

Arvan, et siin peaks olema öeldud, et viidata tuleb lehele Vector-Images.com. Samuti peaks siin olema ingliskeelne paralleeltekst. Andres 3. oktoober 2005, kell 14.12 (UTC)

See viitamise asi on vähe segane, minu arust on ok kui viidatakse ka geraldika.ru-le, sest sisult on nad mölemad sama sait, kuid las targemad ütlevad kuidas on õige. --TarmoK 3. oktoober 2005, kell 14.53 (UTC)

Allika tekst[muuda lähteteksti]

olen siin mõelnud et siia peaks vist lisama ka selle allika teksti valmis, et malli pannes saaks kohe ka õige lehekülje aadress ära toodud, kust täpselt on kopeeritud. Malli kutsumine oleks siis ühe argumendiga:
{{geraldika.ru|http://pildi-lehekülje-URL-kust-pilt-on-võetud}}
ja see lisaks siis enne templit teksti stiilis: "Allikas: kopeeritud aadressilt xxxx" --TarmoK 3. oktoober 2005, kell 14.53 (UTC)
Vaata Mall:Geraldika.ruA --TarmoK 14. detsember 2005, kell 09.29 (UTC)

Ülalviidaud luba ei peeta nähtavasti Commonsis enam ammu sobivaks, sest pildid pole tegelikult vaba litsentsi all ja mõnel juhul ei pruugi antud saidile mingeid õiguseid kuuluda [1]. Küllap tuleks siingi vastavad pildid kustutada või esialgu vähemalt ära märkida, et antud märgisega uus pilte üles laadima ei peaks. Pikne 17. oktoober 2010, kell 10:21 (EEST)