Malli arutelu:Dokumentatsiooni alamleht

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

vähemalt see mall koos lehega Mall:Dokumentatsiooni alamleht/doc võiks olla nüüdseks siis nii enamvähem tõlgitud. Aga kategooriat Dokumentatsiooni alamlehed ta kohe kuidagi ei tekita ja pole ka inglisvikis kategooriat Documentation subpages, niisiis see osa võiks vist ("/doc" lehelt) kaduda. Lisaks tuleb mõelda, mida hakata peale muutujatega (nende tõlkimise osas) inhibit, doc-notice (ning selle väärtusega show) vb ühte-teist, aga nii kokkuvõtteks ma siis loeksin selle töö siin enam-vähem lõppenuks ja paneksin selle lehe siis selle nn poolkaitse alla, nagu lukk lehekülje päises näitab? -- aga äkki on enne veel kellelgi midagi soovitada ning parandada -- Ahsoous 25. jaanuar 2008, kell 00:49 (UTC)

Originaalmall ka ei tekita ja link samamoodi punane. /doc võib tõesti ära võtta. Kas mall notice, meil Mall:Info on ka sellega seotud? Mall:Template doc page viewed directly on ka olemas.--Tiuks 25. jaanuar 2008, kell 01:05 (UTC)
Mall kategoriseerib mallid kategooriasse Mallide dokumentatsioon ja näiteks kasutajalehekülgede docid kategooriasse Artikli dokumentatsioon (selle nime võib ära muuta näiteks Lehekülgede dokumentatsioon), aga ka seda pole mõtet (ja vajadust tekitada) ning ilmselt pole mõtet seda ka dokumentatsiooni sisse kirjutada -- Ahsoous 25. jaanuar 2008, kell 08:38 (UTC)
Nüüd sain aru, et inhibit teeb seda. Sellel ei ole tõesti mõtet, eemaldada mallist. --Tiuks 25. jaanuar 2008, kell 10:55 (UTC)

Kontrolli

#ifeq: {{{doc-notice|show}}} | show
    | <!-- doc-notice show --><div class="messagebox" id="template_doc_page_viewed_directly" style="padding:1ex 1em;">

Kas muutus malli funktsioon kui temlate_doc_page_viewed_directly on nüüd ümbersuunatud Mall:Dokumentatsiooni alamleht ehk siis sellele samale mallile. Igatahes kategooria:Lehekülgede dokumentatsioon hakkas toimima. Kasutaja:TarmoK/Death date and age/doc.--Tiuks 1. veebruar 2008, kell 16:08 (UTC)


Kas äkki peaks siin ka tekstist punased lingid ära kaotama? iffcool 9. mai 2008, kell 14:22 (UTC)

Las olla. Tegelikult tuleks sellest kirjutada kasvõi lühidalt. --Tiuks 9. mai 2008, kell 20:08 (UTC)