Malli arutelu:CategoryTOC

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Kas seda malli saab teha kahele reale mahtuvaks nagu on Mall:Tähed. IE-ga on see mall CategoryTOC naturaalselt kole. - Urmas 13:52, 15 Mar 2005 (UTC)

Vabanda aga ei saanud nüüd täpselt aru mida silmas pead. See mall on ju kahel real, tähed esimesel real ja "tagasi" teisel real.
Olen nõus et see eriti pilku püüdev ei ole, FireFox-is on see veel kuidagi ok, kuid IE-s "plahvatab" see õite laiaks. ...aa nüüd vist mõistan mida pead silmas, et kui IE-s on brouseri aken kitsam/väiksem monitor siis tähed lähevad kahele reale.
Eesmärgiks ei ole ennast kiita, aga mis oleks kui teeks selle malli sarnaseks Mall:BiograafiadIndeks -iga? --TarmoK 14:23, 15 Mar 2005 (UTC)
BiograafiadIndeks on tiba lõbusam, kui Tähed. Oleksin ise pannud Tähtedele kirja "tagasi" alumise joone all ning koristanud ära kirja "indeks". - Urmas 14:36, 15 Mar 2005 (UTC)
Arvan ka, et Mall:BiograafiadIndeks on parem :)--Tvali 23:16, 15 Mar 2005 (UTC)
Proovisin, uurisin, puurisin ja lõpuks siis tuli välja et viga hoopis IE-s (IE ei peida neid välislingi ikoone õieti ära, lihtsalt ei näita kuid koha (siis laiuse) "reserveerib" ja nii need tähtede vahed pikaks venivad). Seda on teistes Vikides ka hiljuti kurdetud ja õnneks sellele on parandus olemas.
Üks arutelu kust on siis link Mediazilla:714 bugi raportile ja kuidas seda parandada: en:Mediawiki talk:Monobook.css#class="plainlinks" fix. Stylesheetis (http://et.wikipedia.org/skins/monobook/main.css) on vaja lisada järgnevale stiili määratlusele !important
#bodyContent .plainlinks a {
    background: none !important;
    padding: 0;
}

ja tulemus oleks siis:

#bodyContent .plainlinks a {
    background: none !important;
    padding: 0 !important;
}


Selline muudatus ei ole läbi viidav eestikeelses vikipeedias eraldi vaid nõuab muudatust tarkvaras eneses, ehk on jõustatav globaalselt kõigis vikides korraga. Siiski, võimalik et tulemuse annaks viimasenatoodud lõigu kandmine lehele MediaWiki:Monobook.css, selleks vaja administraatori sekkumist. Võrdluseks võite vaadata sama lehte vikisõnaraamatus. Homme saaksin vast ise katsetada, kui veel vajadust on. Ja kui ma IE kusagilt leian. --Ker 22:58, 15 Mar 2005 (UTC)
Töötaks küll, sest browser loeb stiilid välja nii, et kirjutab endise üle seal, kus uusi asju on; MediaWiki:Monobook.css loetakse välja peaaegu viimasena, peale seda tulevad kasutaja css'id, mis ei muuda vastavat osa.--Tvali 23:13, 15 Mar 2005 (UTC)
Töötab! Lisasin sinna MediaWiki:Monobook.css -lehele selle koodi täienduse ja oma IE-l (IE 5.5 ja Win2000) "tõmbas" ennast kenasti kokku see täherida. :o)
Neid stylesheet-e on vist teisigi, mäletamist mööda saab kasutaja kusagilt määrata millisena Vikipeedia välja näeb (valides erineva teema (stylesheeti))? --TarmoK 07:30, 16 Mar 2005 (UTC)
Nahkadeks nimetatakse. Ülejäänud nahad ei ole kasutaja poolt konfitavad. Muide, serveri suure koormuse korral need "viimasena loetavad" failid iga päringu järel rakenduda ei pruugi. Kas jääb päring katki, vms. Aga see oli lihtsalt kõrvalmärkus. --Ker 12:12, 16 Mar 2005 (UTC)


Muutsin malli välimuse sarnaseks Mall:BiograafiadIndeks -malliga. Isiklikult eelistan sellist väljanägemist kuid minu arvamus ei ole erapooletu. Hea on kuulda teiste arvamust, kas jätta selline versioon või tagasi varasema juurde. --TarmoK 08:14, 16 Mar 2005 (UTC)


Mis lingid peaksid olema lisaks tähtedele ja kus? Jätsin nüüd veel selle "Tagasi" lingi, ise arvatavasti eelistaks "Algusesse", kui üldse seda linki sinna panna. --TarmoK 08:14, 16 Mar 2005 (UTC)

Mina paneks indeksi asemel sisukord, sest Template:CategoryTOC on Contents = sisukord või siis indeksi asemel paremat sõna register. --Tiuks 18. veebruar 2008, kell 10:07 (UTC)
Minu meelest selle tagasi-lingi võib ära jätta. Pikne 29. märts 2015, kell 18:37 (EEST)