Lozère'i departemangu haldusüksuste loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Lozère'i departemangu haldusüksuste loetelu toob ära kõik departemangu haldusüksused (alldepartemangud, kantonid ja vallad). Lisaks on toodud ka INSEE kood. Vald Mende on jagatud mitme kantoni vahel. Igasse kantonisse mille vahel on vald jagatud kuulub ka kindel territoriaalne osa vallast.

Florac[muuda | muuda lähteteksti]

Barre-des-Cévennes'i kanton

  1. Barre-des-Cévennes 48 019
  2. Bassurels 48 020
  3. Cassagnas 48 036
  4. Gabriac 48 067
  5. Molezon 48 098
  6. Le Pompidou 48 115
  7. Sainte-Croix-Vallée-Française 48 144
  8. Saint-Julien-d'Arpaon 48 162

Florac'i kanton

  1. Bédouès 48 022
  2. Les Bondons 48 028
  3. Cocurès 48 050
  4. Florac 48 061
  5. Ispagnac 48 075
  6. Rousses 48 130
  7. Saint-Laurent-de-Trèves 48 166
  8. La Salle-Prunet 48 186
  9. Vebron 48 193

Le Massegros' kanton

  1. Le Massegros 48 094
  2. Le Recoux 48 125
  3. Saint-Georges-de-Lévéjac 48 154
  4. Saint-Rome-de-Dolan 48 180
  5. Les Vignes 48 195

Meyrueis' kanton

  1. Fraissinet-de-Fourques 48 065
  2. Gatuzières 48 069
  3. Hures-la-Parade 48 074
  4. Meyrueis 48 096
  5. Le Rozier 48 131
  6. Saint-Pierre-des-Tripiers 48 176

Le Pont-de-Montvert'i kanton

  1. Fraissinet-de-Lozère 48 066
  2. Le Pont-de-Montvert 48 116
  3. Saint-Andéol-de-Clerguemort 48 134
  4. Saint-Frézal-de-Ventalon 48 152
  5. Saint-Maurice-de-Ventalon 48 172
  6. Vialas 48 194

Sainte-Enimie' kanton

  1. La Malène 48 088
  2. Mas-Saint-Chély 48 141
  3. Montbrun 48 101
  4. Quézac 48 122
  5. Sainte-Enimie 48 146

Saint-Germain-de-Calberte'i kanton

  1. Le Collet-de-Dèze 48 051
  2. Moissac-Vallée-Française 48 097
  3. Saint-André-de-Lancize 48 136
  4. Saint-Étienne-Vallée-Française 48 148
  5. Saint-Germain-de-Calberte 48 155
  6. Saint-Hilaire-de-Lavit 48 158
  7. Saint-Julien-des-Points 48 163
  8. Saint-Martin-de-Boubaux 48 170
  9. Saint-Martin-de-Lansuscle 48 171
  10. Saint-Michel-de-Dèze 48 173
  11. Saint-Privat-de-Vallongue 48 178

Mende[muuda | muuda lähteteksti]

Aumont-Aubrac'i kanton

  1. Aumont-Aubrac 48 009
  2. La Chaze-de-Peyre 48 047
  3. Fau-de-Peyre 48 060
  4. Javols 48 076
  5. Sainte-Colombe-de-Peyre 48 142
  6. Saint-Sauveur-de-Peyre 48 183

Le Bleymard'i kanton

  1. Allenc 48 003
  2. Bagnols-les-Bains 48 014
  3. Belvezet 48 023
  4. Le Bleymard 48 027
  5. Chadenet 48 037
  6. Chasseradès 48 040
  7. Cubières 48 053
  8. Cubiérettes 48 054
  9. Mas-d'Orcières 48 093
  10. Sainte-Hélène 48 157
  11. Saint-Frézal-d'Albuges 48 151
  12. Saint-Julien-du-Tournel 48 164

La Canourgue'i kanton

  1. Banassac 48 017
  2. Canilhac 48 033
  3. La Canourgue 48 034
  4. Laval-du-Tarn 48 085
  5. Saint-Saturnin 48 181
  6. La Tieule 48 191

Chanac'i kanton

  1. Barjac 48 018
  2. Chanac 48 039
  3. Cultures 48 055
  4. Esclanèdes 48 056
  5. Les Salelles 48 185

Châteauneuf-de-Randoni kanton

  1. Arzenc-de-Randon 48 008
  2. Châteauneuf-de-Randon 48 043
  3. Chaudeyrac 48 045
  4. Laubert 48 082
  5. Montbel 48 100
  6. Pierrefiche 48 112
  7. Saint-Jean-la-Fouillouse 48 160
  8. Saint-Sauveur-de-Ginestoux 48 182

Fournels'i kanton

  1. Albaret-le-Comtal 48 001
  2. Arzenc-d'Apcher 48 007
  3. Brion 48 031
  4. Chauchailles 48 044
  5. La Fage-Montivernoux 48 058
  6. Fournels 48 064
  7. Noalhac 48 106
  8. Saint-Juéry 48 161
  9. Saint-Laurent-de-Veyrès 48 167
  10. Termes 48 190

Grandrieu' kanton

  1. Chambon-le-Château 48 038
  2. Grandrieu 48 070
  3. Laval-Atger 48 084
  4. La Panouse 48 108
  5. Saint-Bonnet-de-Montauroux 48 139
  6. Saint-Paul-le-Froid 48 174
  7. Saint-Symphorien 48 184

Langogne'i kanton

  1. Auroux 48 010
  2. Chastanier 48 041
  3. Cheylard-l'Évêque 48 048
  4. Fontanes 48 062
  5. Langogne 48 080
  6. Luc 48 086
  7. Naussac 48 105
  8. Rocles 48 129
  9. Saint-Flour-de-Mercoire 48 150

Le Malzieu-Ville'i kanton

  1. Chaulhac 48 046
  2. Julianges 48 077
  3. Le Malzieu-Forain 48 089
  4. Le Malzieu-Ville 48 090
  5. Paulhac-en-Margeride 48 110
  6. Prunières 48 121
  7. Saint-Léger-du-Malzieu 48 169
  8. Saint-Pierre-le-Vieux 48 177
  9. Saint-Privat-du-Fau 48 179

Marvejols'i kanton

  1. Antrenas 48 005
  2. Le Buisson 48 032
  3. Gabrias 48 068
  4. Grèzes 48 072
  5. Marvejols 48 092
  6. Montrodat 48 103
  7. Palhers 48 107
  8. Recoules-de-Fumas 48 124
  9. Saint-Bonnet-de-Chirac 48 138
  10. Saint-Laurent-de-Muret 48 165
  11. Saint-Léger-de-Peyre 48 168

Mende-Lõuna kanton

  1. Balsièges 48 016
  2. Brenoux 48 030
  3. Lanuéjols 48 081
  4. Mende 48 095
  5. Saint-Bauzile 48 137
  6. Saint-Étienne-du-Valdonnez 48 147

Mende-Põhja kanton

  1. Badaroux 48 013
  2. Le Born 48 029
  3. Chastel-Nouvel 48 042
  4. Mende 48 095
  5. Pelouse 48 111

Nasbinals'i kanton

  1. Grandvals 48 071
  2. Malbouzon 48 087
  3. Marchastel 48 091
  4. Nasbinals 48 104
  5. Prinsuéjols 48 120
  6. Recoules-d'Aubrac 48 123

Saint-Alban-sur-Limagnole'i kanton

  1. Fontans 48 063
  2. Lajo 48 079
  3. Saint-Alban-sur-Limagnole 48 132
  4. Sainte-Eulalie 48 149
  5. Serverette 48 188

Saint-Amans'i kanton

  1. Estables 48 057
  2. Lachamp 48 078
  3. Les Laubies 48 083
  4. Ribennes 48 126
  5. Rieutort-de-Randon 48 127
  6. Saint-Amans 48 133
  7. Saint-Denis-en-Margeride 48 145
  8. Saint-Gal 48 153
  9. Servières 48 189
  10. La Villedieu 48 197

Saint-Chély-d'Apcher' kanton

  1. Albaret-Sainte-Marie 48 002
  2. Les Bessons 48 025
  3. Blavignac 48 026
  4. La Fage-Saint-Julien 48 059
  5. Les Monts-Verts 48 012
  6. Rimeize 48 128
  7. Saint-Chély-d'Apcher 48 140

Saint-Germain-du-Teili kanton

  1. Chirac 48 049
  2. Les Hermaux 48 073
  3. Le Monastier-Pin-Moriès 48 099
  4. Saint-Germain-du-Teil 48 156
  5. Saint-Pierre-de-Nogaret 48 175
  6. Les Salces 48 187
  7. Trélans 48 192

Villefort'i kanton

  1. Altier 48 004
  2. La Bastide-Puylaurent 48 021
  3. Pied-de-Borne 48 015
  4. Pourcharesses 48 117
  5. Prévenchères 48 119
  6. Saint-André-Capcèze 48 135
  7. Villefort 48 198