Landesi departemangu haldusüksuste loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Siin on toodud ära kõik Landesi departemangu haldusüksused (ringkonnad, kantonid ja vallad). Lisaks on toodud ka INSEE kood. Vallad Dax, Mont-de-Marsan ja Tartas on jagatud mitme kantoni vahel. Igasse kantonisse mille vahel on vald jagatud kuulub ka kindel territoriaalne osa vallast.

Daxi ringkond[muuda | muuda lähteteksti]

Amou kanton

  1. Amou 40 002
  2. Argelos 40 007
  3. Arsague 40 011
  4. Bassercles 40 027
  5. Bastennes 40 028
  6. Beyries 40 041
  7. Bonnegarde 40 047
  8. Brassempouy 40 054
  9. Castaignos-Souslens 40 069
  10. Castelnau-Chalosse 40 071
  11. Castel-Sarrazin 40 074
  12. Donzacq 40 090
  13. Gaujacq 40 109
  14. Marpaps 40 173
  15. Nassiet 40 203
  16. Pomarez 40 228

Castetsi kanton

  1. Castets 40 075
  2. Léon 40 150
  3. Lévignacq 40 154
  4. Linxe 40 155
  5. Lit-et-Mixe 40 157
  6. Saint-Julien-en-Born 40 266
  7. Saint-Michel-Escalus 40 276
  8. Taller 40 311
  9. Uza 40 322
  10. Vielle-Saint-Girons 40 326

Dax-Lõuna kanton

  1. Bénesse-lès-Dax 40 035
  2. Candresse 40 063
  3. Dax 40 088
  4. Heugas 40 125
  5. Narrosse 40 202
  6. Oeyreluy 40 207
  7. Saint-Pandelon 40 277
  8. Saugnac-et-Cambran 40 294
  9. Seyresse 40 300
  10. Siest 40 301
  11. Tercis-les-Bains 40 314
  12. Yzosse 40 334

Dax-Põhja kanton

  1. Angoumé 40 003
  2. Dax 40 088
  3. Gourbera 40 114
  4. Herm 40 123
  5. Mées 40 179
  6. Rivière-Saas-et-Gourby 40 244
  7. Saint-Paul-lès-Dax 40 279
  8. Saint-Vincent-de-Paul 40 283
  9. Saubusse 40 293
  10. Téthieu 40 315

Montfort-en-Chalosse'i kanton

  1. Cassen 40 068
  2. Clermont 40 084
  3. Gamarde-les-Bains 40 104
  4. Garrey 40 106
  5. Gibret 40 112
  6. Goos 40 113
  7. Gousse 40 115
  8. Hinx 40 126
  9. Louer 40 159
  10. Lourquen 40 160
  11. Montfort-en-Chalosse 40 194
  12. Nousse 40 205
  13. Onard 40 208
  14. Ozourt 40 216
  15. Poyanne 40 235
  16. Poyartin 40 236
  17. Préchacq-les-Bains 40 237
  18. Saint-Geours-d'Auribat 40 260
  19. Saint-Jean-de-Lier 40 263
  20. Sort-en-Chalosse 40 308
  21. Vicq-d'Auribat 40 324

Mugroni kanton

  1. Baigts 40 023
  2. Bergouey 40 038
  3. Caupenne 40 078
  4. Doazit 40 089
  5. Hauriet 40 121
  6. Lahosse 40 141
  7. Larbey 40 144
  8. Laurède 40 147
  9. Maylis 40 177
  10. Mugron 40 201
  11. Nerbis 40 204
  12. Saint-Aubin 40 249
  13. Toulouzette 40 318

Peyrehorade'i kanton

  1. Bélus 40 034
  2. Cauneille 40 077
  3. Hastingues 40 120
  4. Oeyregave 40 206
  5. Orist 40 211
  6. Orthevielle 40 212
  7. Pey 40 222
  8. Peyrehorade 40 224
  9. Port-de-Lanne 40 231
  10. Saint-Cricq-du-Gave 40 254
  11. Saint-Étienne-d'Orthe 40 256
  12. Saint-Lon-les-Mines 40 269
  13. Sorde-l'Abbaye 40 306

Pouilloni kanton

  1. Cagnotte 40 059
  2. Estibeaux 40 095
  3. Gaas 40 101
  4. Habas 40 118
  5. Labatut 40 132
  6. Mimbaste 40 183
  7. Misson 40 186
  8. Mouscardès 40 199
  9. Ossages 40 214
  10. Pouillon 40 233
  11. Tilh 40 316

Saint-Martin-de-Seignanxi kanton

  1. Biarrotte 40 042
  2. Biaudos 40 044
  3. Ondres 40 209
  4. Saint-André-de-Seignanx 40 248
  5. Saint-Barthélemy 40 251
  6. Saint-Laurent-de-Gosse 40 268
  7. Saint-Martin-de-Seignanx 40 273
  8. Tarnos 40 312

Saint-Vincent-de-Tyrosse'i kanton

  1. Bénesse-Maremne 40 036
  2. Capbreton 40 065
  3. Josse 40 129
  4. Labenne 40 133
  5. Orx 40 213
  6. Sainte-Marie-de-Gosse 40 271
  7. Saint-Jean-de-Marsacq 40 264
  8. Saint-Martin-de-Hinx 40 272
  9. Saint-Vincent-de-Tyrosse 40 284
  10. Saubion 40 291
  11. Saubrigues 40 292

Soustonsi kanton

  1. Angresse 40 004
  2. Azur 40 021
  3. Magescq 40 168
  4. Messanges 40 181
  5. Moliets-et-Maa 40 187
  6. Saint-Geours-de-Maremne 40 261
  7. Seignosse 40 296
  8. Soorts-Hossegor 40 304
  9. Soustons 40 310
  10. Tosse 40 317
  11. Vieux-Boucau-les-Bains 40 328

Tartas-Ida kanton

  1. Audon 40 018
  2. Carcarès-Sainte-Croix 40 066
  3. Gouts 40 116
  4. Lamothe 40 143
  5. Le Leuy 40 153
  6. Meilhan 40 180
  7. Souprosse 40 309
  8. Tartas 40 313

Tartas-Lääne kanton

  1. Bégaar 40 031
  2. Beylongue 40 040
  3. Boos 40 048
  4. Carcen-Ponson 40 067
  5. Laluque 40 142
  6. Lesgor 40 151
  7. Pontonx-sur-l'Adour 40 230
  8. Rion-des-Landes 40 243
  9. Saint-Yaguen 40 285
  10. Tartas 40 313
  11. Villenave 40 330

Mont-de-Marsani ringkond[muuda | muuda lähteteksti]

Aire-sur-l'Adouri kanton

  1. Aire-sur-l'Adour 40 001
  2. Bahus-Soubiran 40 022
  3. Buanes 40 057
  4. Classun 40 082
  5. Duhort-Bachen 40 091
  6. Eugénie-les-Bains 40 097
  7. Latrille 40 146
  8. Renung 40 240
  9. Saint-Agnet 40 247
  10. Saint-Loubouer 40 270
  11. Sarron 40 290
  12. Vielle-Tursan 40 325

Gabarret' kanton

  1. Arx 40 015
  2. Baudignan 40 030
  3. Betbezer-d'Armagnac 40 039
  4. Créon-d'Armagnac 40 087
  5. Escalans 40 093
  6. Estigarde 40 096
  7. Gabarret 40 102
  8. Herré 40 124
  9. Lagrange 40 140
  10. Losse 40 158
  11. Lubbon 40 161
  12. Mauvezin-d'Armagnac 40 176
  13. Parleboscq 40 218
  14. Rimbez-et-Baudiets 40 242
  15. Saint-Julien-d'Armagnac 40 265

Geaune'i kanton

  1. Arboucave 40 005
  2. Bats 40 029
  3. Castelnau-Tursan 40 072
  4. Clèdes 40 083
  5. Geaune 40 110
  6. Lacajunte 40 136
  7. Lauret 40 148
  8. Mauries 40 174
  9. Miramont-Sensacq 40 185
  10. Payros-Cazautets 40 219
  11. Pécorade 40 220
  12. Philondenx 40 225
  13. Pimbo 40 226
  14. Puyol-Cazalet 40 239
  15. Samadet 40 286
  16. Sorbets 40 305
  17. Urgons 40 321

Grenade-sur-l'Adouri kanton

  1. Artassenx 40 012
  2. Bascons 40 025
  3. Bordères-et-Lamensans 40 049
  4. Castandet 40 070
  5. Cazères-sur-l'Adour 40 080
  6. Grenade-sur-l'Adour 40 117
  7. Larrivière-Saint-Savin 40 145
  8. Lussagnet 40 166
  9. Maurrin 40 175
  10. Saint-Maurice-sur-Adour 40 275
  11. Le Vignau 40 329

Hagetmau kanton

  1. Aubagnan 40 016
  2. Castelner 40 073
  3. Cazalis 40 079
  4. Hagetmau 40 119
  5. Horsarrieu 40 128
  6. Labastide-Chalosse 40 130
  7. Lacrabe 40 138
  8. Mant 40 172
  9. Momuy 40 188
  10. Monget 40 189
  11. Monségur 40 190
  12. Morganx 40 198
  13. Peyre 40 223
  14. Poudenx 40 232
  15. Saint-Cricq-Chalosse 40 253
  16. Sainte-Colombe 40 252
  17. Serres-Gaston 40 298
  18. Serreslous-et-Arribans 40 299

Labriti kanton

  1. Bélis 40 033
  2. Brocas 40 056
  3. Canenx-et-Réaut 40 064
  4. Cère 40 081
  5. Garein 40 105
  6. Labrit 40 135
  7. Maillères 40 170
  8. Le Sen 40 297
  9. Vert 40 323

Mimizani kanton

  1. Aureilhan 40 019
  2. Bias 40 043
  3. Mézos 40 182
  4. Mimizan 40 184
  5. Pontenx-les-Forges 40 229
  6. Saint-Paul-en-Born 40 278

Mont-de-Marsan-Lõuna kanton

  1. Benquet 40 037
  2. Bougue 40 051
  3. Bretagne-de-Marsan 40 055
  4. Campagne 40 061
  5. Haut-Mauco 40 122
  6. Laglorieuse 40 139
  7. Mazerolles 40 178
  8. Mont-de-Marsan 40 192
  9. Saint-Perdon 40 280
  10. Saint-Pierre-du-Mont 40 281

Mont-de-Marsan-Põhja kanton

  1. Bostens 40 050
  2. Campet-et-Lamolère 40 062
  3. Gaillères 40 103
  4. Geloux 40 111
  5. Lucbardez-et-Bargues 40 162
  6. Mont-de-Marsan 40 192
  7. Saint-Avit 40 250
  8. Saint-Martin-d'Oney 40 274
  9. Uchacq-et-Parentis 40 320

Morcenxi kanton

  1. Arengosse 40 006
  2. Arjuzanx 40 009
  3. Garrosse 40 107
  4. Lesperon 40 152
  5. Morcenx 40 197
  6. Onesse-et-Laharie 40 210
  7. Ousse-Suzan 40 215
  8. Sindères 40 302
  9. Ygos-Saint-Saturnin 40 333

Parentis-en-Borni kanton

  1. Biscarrosse 40 046
  2. Gastes 40 108
  3. Parentis-en-Born 40 217
  4. Sainte-Eulalie-en-Born 40 257
  5. Sanguinet 40 287
  6. Ychoux 40 332

Pissosi kanton

  1. Belhade 40 032
  2. Liposthey 40 156
  3. Mano 40 171
  4. Moustey 40 200
  5. Pissos 40 227
  6. Saugnacq-et-Muret 40 295

Roqueforti kanton

  1. Arue 40 014
  2. Bourriot-Bergonce 40 053
  3. Cachen 40 058
  4. Labastide-d'Armagnac 40 131
  5. Lencouacq 40 149
  6. Maillas 40 169
  7. Pouydesseaux 40 234
  8. Retjons 40 164
  9. Roquerfort 40 245
  10. Saint-Gor 40 262
  11. Saint-Justin 40 267
  12. Sarbazan 40 288
  13. Vielle-Soubiran 40 327

Sabresi kanton

  1. Commensacq 40 085
  2. Escource 40 094
  3. Labouheyre 40 134
  4. Lüe 40 163
  5. Luglon 40 165
  6. Sabres 40 246
  7. Solférino 40 303
  8. Trensacq 40 319

Saint-Severi kanton

  1. Audignon 40 017
  2. Aurice 40 020
  3. Banos 40 024
  4. Bas-Mauco 40 026
  5. Cauna 40 076
  6. Coudures 40 086
  7. Dumes 40 092
  8. Eyres-Moncube 40 098
  9. Fargues 40 099
  10. Montaut 40 191
  11. Montgaillard 40 195
  12. Montsoué 40 196
  13. Saint-Sever 40 282
  14. Sarraziet 40 289

Sore'i kanton

  1. Argelouse 40 008
  2. Callen 40 060
  3. Luxey 40 167
  4. Sore 40 307

Villeneuve-de-Marsani kanton

  1. Arthez-d'Armagnac 40 013
  2. Bourdalat 40 052
  3. Le Frêche 40 100
  4. Hontanx 40 127
  5. Lacquy 40 137
  6. Montégut 40 193
  7. Perquie 40 221
  8. Pujo-le-Plan 40 238
  9. Saint-Cricq-Villeneuve 40 255
  10. Sainte-Foy 40 258
  11. Saint-Gein 40 259
  12. Villeneuve-de-Marsan 40 331