Lööklauluartistide loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Siin on alfabeetiliselt loetletud lööklauluartiste (lööklaululauljaid, -duosid, -triosid ja -ansambleid) ka siis, kui nad on hiljem vahetanud žanrit. Siin on kirjas ka lööklauluheliloojad ja tekstide autorid. Loendis ei ole tehtud vahet n-ö traditsiooniliste lööklaulude ja rahvalike lööklaulude loojate ja interpreetide vahel.


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y



A[muuda | muuda lähteteksti]

- Adam & Eve - Adamo - Brigitte Ahrens - Hans Albers - Alexandra - Gaby Albrecht - Peter Alexander - Rosemarie Ambé - Die Amigos - Christian Anders - Lale Andersen - G. G. Anderson - Kathrin Andrée - Nino de Angelo - Ann & Andy - Anna-Lena - Anne-Karin - Maxi Arland - Lys Assia - Slavko Avsenik - Chris Andrews - Julia Axen

B[muuda | muuda lähteteksti]

- Alice Babs - Kristina Bach - Vivi Bach - Gus Backus - Gaby Baginsky - Jörg Bausch - Inka Bause - Gilbert Bécaud - Axel Becker - Peter Beil - Ralf Bendix - Oliver Bendt - Benny - Andrea Berg - Melitta Berg - Tanja Berg - Lars Berghagen - Cindy Berger - Gaby Berger - Olaf Berger - Fred Bertelmann - Rainer Bertram - Elke Best - Roy Black - Bläck Fööss - Roberto Blanco - Blue Diamonds - Hans Blumm - Bobbejaan - Jens Bogner - Volkmar Böhm - Graham Bonney - Pat Boone - Andy Borg - Gerd Böttcher - Jacqueline Boyer - Ruth Brandin - Helga Brauer - Uta Bresan - Freddy Breck - Bernhard Brink - Corry Brokken - Heidi Brühl - Brunner & Brunner - Bully Buhlan - Dirk Busch

C[muuda | muuda lähteteksti]

- René Carol - Howard Carpendale - Chantal - Michaela Christ - Dennie Christian - Gerd Christian - Cindy & Bert - Gigliola Cinquetti - Petula Clark - Bernd Clüver - Alma Cogan - Comedian Harmonists - Conny & Jean - Costa Cordalis - Carmela Corren - Werner Cyprys

D[muuda | muuda lähteteksti]

- Dalida - Joe Dassin - Doris Day - Denise - Felix De Luxe - Drafi Deutscher - Blue Diamonds - Sacha Distel - Chris Doerk - Daisy Door - Dorthe Kollo - Suzanne Doucet - Jürgen Drews - Dschinghis Khan

E[muuda | muuda lähteteksti]

- Katja Ebstein - Cindy Ellis - Kurt Elsasser - Detlef Engel - Margot Eskens

F[muuda | muuda lähteteksti]

- Frank Farian - Ina-Maria Federowski - Camillo Felgen - Linda Feller - Fernando Express - Wolfgang Fierek - Helene Fischer - Veronika Fischer - Sabine Fischmann - Joy Fleming - Die Flippers - Connie Francis - Oliver Frank - Christian Franke - Dagmar Frederic - Petra Frey - Thomas Fritsch - Cornelia Froboess - Fred Frohberg - Maja Catrin Fritsche - Bianca Fuchs

G[muuda | muuda lähteteksti]

- Elisa Gabbai - Gunter Gabriel - France Gall - Peter Garden - Günter Geißler - Danyel Gérard - Geschwister Hofmann - Robert Gilbert - Rex Gildo - Gitti und Erika - Ekkehard Göpelt - Karel Gott - Elfi Graf - Ingo Graf - Rocco Granata - Fritz Grünbaum - Alfred Grünwald - Nana Gualdi

H[muuda | muuda lähteteksti]

- Nico Haak - Gitte Hænning - Xandra Hag - Willy Hagara - Nina Hagen - Helga Hahnemann - Oliver Haidt - Magda Hain - Stefan Hallberg - Hanne Haller - Michael Hansen - Francoise Hardy - Johannes Heesters - Heino - Heintje Simons - Maria und Margot Hellwig - Bert Hendrix - Olaf Henning - Friedel Hensch & die Cyprys - Ted Herold - Trude Herr - Monika Herz - Sascha Heyna - Andreas Holm - Wyn Hoop - Michael Hansen - Monika Hauff und Klaus-Dieter Henkler - Eberhard Hertel - Stefanie Hertel - Katharina Herz - Monika Herz - Hias - Peter Hinnen - Hansi Hinterseer - Hoffmann & Hoffmann - Tony Holiday - Andreas Holm - Michael Holm - Guildo Horn - Chris Howland

I[muuda | muuda lähteteksti]

- Ibo - Peter Igelhoff - Bata Illic - Inga & Wolf - Siw Inger - INKA - Takeo Ischi

J[muuda | muuda lähteteksti]

- Jacob Sisters - Wanda Jackson - James Brothers - Jan & Kjeld - Bibi Johns - Tanja Jonak - Francine Jordi - Judith & Mel - Claudia Jung - Andrea Jürgens - Udo Jürgens

K[muuda | muuda lähteteksti]

- Roland Kaiser - Greetje Kauffeld - Mara Kayser - Alfie Khan - Lonny Kellner - Tommy Kent - Renate Kern - Britt Kersten - Knut Kiesewetter - Karina Kim - Kirsti - Klaus und Klaus - Marco Kloss - Gabriele Kluge - Hildegard Knef - Su Kramer - Peter Kraus - Mickie Krause - Manfred Krug - Mike Krüger - Paul Kuhn - Evelyn Künneke - Petra Kusch-Lück - Dagmar Koller

L[muuda | muuda lähteteksti]

- Aurora Lacasa - Klaus Lage - Reinhard Lakomy - Daliah Lavi - Franzl Lang - Martin Lauer - Zarah Leander - Vicky Leandros - Renate und Werner Leismann - Leonard - Lilibert - Gitta Lind - Patrick Lindner - Vivian Lindt - Wolfgang Lippert - Nina Lizell - Fritz Löhner-Beda - Lolita - Bruce Low - Botho-Lucas-Chor - Thomas Lück

M[muuda | muuda lähteteksti]

- Maggie Mae - Marion Maerz - Peter Maffay - Jimmy Makulis - Liselotte Malkowsky - Siw Malmkvist - Angelika Mann - Dany Mann - Martin Mann - Manuela - Peggy March - Jürgen Marcus - Marianne und Michael - Danny Marino - Tony Marshall - Ina Martell - Elke Martens - Monika Martin - Ulli Martin - Mireille Mathieu - Tanja May - Medium-Terzett - Melina Mercouri - Achim Mentzel - Michelle - Willy Millowitsch - Milva - Mina - Mirja Boes - Billy Mo - Olivia Molina - Gerti Möller - Monica Morell - Michael Morgan - Ernst Mosch - Nana Mouskouri - Stefan Mross - Muck - Maria Mucke - Wencke Myhre

N[muuda | muuda lähteteksti]

- Leila Negra - Roland Neudert - Nic - Nicki - Nicole - Nilsen Brothers - Ulla Norden

O[muuda | muuda lähteteksti]

- Oberkrainer - Abi Ofarim - Esther Ofarim - Esther & Abi Ofarim - Géraldine Olivier - Peter Orloff - Willi Ostermann - Hazy Osterwald - DJ Ötzi

P[muuda | muuda lähteteksti]

- Nik P. - Petra Pascal - Ralf Paulsen - Rita Pavone - Ingrid Peters - Ralf Petersen - Achim Petry - Wolfgang Petry - Phil & John - Edina Pop - Karin Prohaska - Peter Petrel

Q[muuda | muuda lähteteksti]

- Freddy Quinn

R[muuda | muuda lähteteksti]

- Max Raabe - Tina Rainford - Dunja Rajter - Ramona - Bill Ramsey - Matthias Reim - Jürgen Renfordt - Heike Renner - Cliff Richard - Mady Riehl - Chris Roberts - Ivo Robic - Rosanna Rocci - Marika Rökk - Ronny - Mary Roos - Randolph Rose - Marianne Rosenberg - Semino Rossi - Fritz Rotter - Demis Roussos - Peter Rubin - Gaby Rückert

S[muuda | muuda lähteteksti]

- Billy Sanders - Oswald Sattler - Wolfgang Sauer - Peter Sebastian - Christian Schafrik - Michael Schanze - Kathrin Schirmer - Schmitti - Sonja Schmidt - Jupp Schmitz - Vera Schneidenbach - Manfred Schnelldorfer - Frank Schöbel - Susan Schubert - Rudi Schuricke - Helen Shapiro - Sandie Shaw - Ricky Shayne - Ireen Sheer - Sibylle - Erik Silvester - Pat Simon - Simone - Edward Simoni - Jantje Smit - Bobby Solo - Klaus Sommer - Bernd Spier - Margit Sponheimer - Diana Sorbello - André Stade - Peter Steffen - Michael Stein - Nina Stern - Stephan Sulke - Suzie

T[muuda | muuda lähteteksti]

- Oliver Thomas - Regina Thoss - Tonia - Toby - Tony - Vico Torriani - Tim Toupet - Peter Tschernig

Z[muuda | muuda lähteteksti]

- Frank Zander - Andreas Zaron - Helga Zerrenz - Anna-Maria Zimmermann - Rolf Zuckowski

U[muuda | muuda lähteteksti]

- Siegfried Uhlenbrock

V[muuda | muuda lähteteksti]

- Vader Abraham - Lena Valaitis - Caterina Valente - Henry Valentino - Vreni und Rudi

W[muuda | muuda lähteteksti]

- Roland W. - Bärbel Wachholz - Peter Wackel - Stefan Waggershausen - Jürgen Walter - Waterloo & Robinson - Benny de Weille - Gottlieb Wendehals - Gerhard Wendland - Michael Wendler - Juliane Werding - Ilse Werner - Roger Whittaker - Angela Wiedl - Wind (Band) - Gunnar Wiklund - Willem - Chris Wolff - Wolfgang

X[muuda | muuda lähteteksti]

- Xanadu (Band)

Y[muuda | muuda lähteteksti]

- Tina York