Kategooria arutelu:Filminäitlejad

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Kas sellele kategooriale on mõtet? Mis tee näitlejast filminäitleja? Üks esinemine filmis? Kas TV-seriaalis esineja on filminäitleja?

Arvan et parem oleks kõik näitlemisega tegelevad inimesed panna "Näitlejad" kategooriasse või siis selle alamkategooriatesse a la "Eesti näitlejad" --TarmoK 19:24, 23 Apr 2005 (UTC)

mina arvan küll et on mõtet - kuidas ja keda siia liigitada on väheke teine probleem - aga on piisavalt selliseid isikuid, kes laval üldse polegi esinenud ... teine asi kui sa pakud, et neid kuidagi riikide kaupa jagada, siis see on (filminäitlejate puhul) jällegi vägagi kahe teraga mõõk, kuna kino on praeguseks ajaks nii rahvusvaheliseks läinud, et võib vabalt juhtuda, et ei oska enam inimest otsidagi, kes mis maa näitleja on (- näiteks, mulle jõudis alles hiljuti kohale, et Charlie Chaplin oli briti alam ja seda elu lõpuni ning kuigi talle mitmeid kordi pakuti ameerika kodakondsust, siis ise ta seda ei soovinud ega võtnudki) kuigi valdava enamuse puhul probleeme sellise jaotusega pole... - Ahsoous 21:16, 23 Apr 2005 (UTC)
Hea tähelepanek. Mõtlesin seda ja mis oleks kui siinne kategooria oleks "Filmitähed" (lisaks siis sellele riikide järgi näitlejate kategooriatele) ja siia kategoriseerida siis sellised nimed kes tõesti on tähed kinolinal olnud või on. See kategooria tuleks siis olema väheke subjektiivne kuid minu arust parem lahendus --TarmoK 19:20, 24 Apr 2005 (UTC)