Kasutaja arutelu:Julika~etwiki

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Tere tulemast Vikipeediasse, Julika! Andres 10. juuli 2009, kell 08:40 (UTC)

Piltide autorsus[muuda lähteteksti]

Tere! Vaatan, et Sa oled Vikipeediasse üles laadinud Ahnejärve jt pildid. Kas need on Su enda tehtud, ja kas need on vabaltkasutatavad Vikipeedias (GDFL-litsentsi alusel) ehk teisiti öeldes, kas Sa lubad neid siin avaldada--Dj Capricorn 10. juuli 2009, kell 19:02 (UTC)

Et Vikipeedia salvestusmahud ei ole otsakorral, siis võiks üleslaetava faili maht jääda nii suureks, nagu fotoaparaat selle tegi. Näiteks Ahnejärve algmõõduline pilt on tunduvalt kvaliteetsem, kui vähendatud suurusega pilt. Eesti järvede koordinaate pakub lahkesti Delfi kaart
Fail:Delfi kaart.JPG
Delfi kaardi väljanägemine
--Rünno 11. juuli 2009, kell 06:26 (UTC)


Tere, tere[muuda lähteteksti]

Need pildid on minu enda tehtud ja arvutil olen neid vähendanud. Ja ma luban neid siin kasutada. --Julika

Ei ole vaja vähendada. Ja et kõik formaalsused oleks täidetud, siis lisa, palun, oma piltidele mall GFDL.--Rünno 11. juuli 2009, kell 10:37 (UTC)
Tänan soovitamisest! --Julika

Piltide Vikipeedias kasutamise eeldus on, et pildid on vabad ehk et neid tohib vabalt kasutada ka väljaspool Vikipeediat ja mis tahes otstarbel. Kui lubad enda tehtud pilte vabalt kasutada, siis tuleks seda kinnitada kindla vaba litsentsi valimisega. Kas oled nõus, et sinu üles laaditud järvepildid avaldatakse Vikipeedias tavalisima litsentsi {{cc-by-sa-3.0}} tingimustel?

Et pilti Julika.JPG saaks Vikipeedias kasutada, peaks ka selle pildi juures olema vaba litsents ning ära tuleks märkida pildi autor. Pikne 3. detsember 2014, kell 14:40 (EET)

Sinu kasutajakonto nimetatakse ümber[muuda lähteteksti]

18. märts 2015, kell 03:13 (EET)

19. aprill 2015, kell 09:49 (EEST)