Kasutaja arutelu:Harri

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Tere tulemast Vikipeediasse, Harri!

Ole hea ja tutvu teiste artiklitega ja nende vormistamisega, enne kui teed selliseid muudatusi nagu tegid Itškeeria Tšetšeeni Vabariik-i artiklis või siis kustutades kogu artikli sisu: Tšetšeeni Vabariik. Kui soovid harjutada siis selleks on Vikipeedia:Liivakast, seal võib vabalt muuta, kustutada jne. --TarmoK 07:03, 23 Apr 2005 (UTC)

tšetšeenia[muuda lähteteksti]

see riik on juriidiliselt Rasvane kiriOLEMATU

  • Esiteks võiksid vaevuda lugema artikli teksti
  • teiseks kui oled eriarvamusel milleski siis selleks on arutelu lehekülg kus võid oma arvamust väljendada ja kui teised on samal seisuohal siis tehakse ka vastav muudatus
  • kolmandaks kui teedki suuremaid mmuudatusi siis on hea komme kirjutada "resümee" kastikesse (see mis on redigeerimise kasti all) kommentaar mida on muudetud ja muudatuste põhjusest
  • neljandaks sellised kustutamisi loetakse vandalismiks ja sellega pärast võivad administraatorid sind ära blokeerida kui näevad selle vajaliku olevat. Me kumbki ei taha ju et see sinnani läheks(?)
  • viiendaks: oma kommentaaridele (arutelu lehtedel) lisatakse tavaliselt (kui mitte öelda on kohustus) n.ö. allkiri. Sedasi on lihtsam näha kes on kirjutanud Selle saad kirjutades neli "laine sümbolit" järjestikku: ~~~~
--TarmoK 07:42, 23 Apr 2005 (UTC)

Meil on praegu kaks artiklit: "Tšetšeeni Vabariik", mis räägib Venemaa Föderatsiooni subjektist (haldusüksusest), ja Itškeeria Tšetšeeni Vabariik, mis räägib tunnustamata riigist. Milline neist on juriidiliselt olematu? Andres 07:52, 23 Apr 2005 (UTC)


Me oleme venekeelsete nimede puhul kasutanud vene-eesti transkriptsiooni. Tähe ж vaste on ž. Andres 07:57, 23 Apr 2005 (UTC)


Ümbersuunamiseks kasutame sellist formaati: #REDIRECT [[pealkiri]]. Andres 08:00, 23 Apr 2005 (UTC)


Tere! Valgevene keel on selline keel, millel on kaks tähestikku - üks kirillitsal ja teine ladina tähestikul põhinev. Nii oli omal ajal lugu ka serbohorvaadi keelega. Selliste keelte nimesid tuleb kirjutada eesti keeles nende ladinatähelist tähestikku kasutades. Kirillitsast pannakse valgevene nimesid ja teksti ümber näiteks seda kovertorit kasutades. - Urmas 11:29, 14 mai 2005 (UTC)


Tere, Harri!

Teksti enamasti suutähtedega ei kirjutata.

Vähe on neid, kelle tekstid vajaksid nii suurt toimetamist kui Sinu omad. Palun ole hoolikam. Eeskätt puudutab see õigekirja. Vikipeedia on internetientsüklopeedia. Entsüklopeedias peab iga koma ja punkt, isegi sõnavahe omal kohal olema. Kirjavahemärkide kohta vaata Vikipeedia:Tühiku ja diakriitiliste märkide kasutamine. Taivo 19:47, 15 mai 2005 (UTC)

Kui oled eriarvamusel artiklis olemasoleva tekstiga siis võid seda vaidlustada ja läbi arutelu arutelu lehel leida lahenduse kelle arvumus on "õigem". Selline jätkuv oma teksti tagasi panemine ilma põhjenduste ja selgitusteta toob kaasa selle et sinu kasutaja tunnus blokeeritakse. (Loe seda juba teiseks hoiatuseks) --TarmoK 16:36, 17 mai 2005 (UTC)

Ma kirjutan nüüd Somaaliast lähemalt. Palun ära seda enam muuda, eks? Taivo 15:12, 19 mai 2005 (UTC)

Harri, seleta ära, miks Sa tahad artiklis Transnistria sulge ära võtta? Andres 09:09, 4 Jun 2005 (UTC)

Iga artikli ülaservas on pisike kiri 'arutelu'. sinna klõpsates saad kirjutada kõigest, mis sinu meelest artiklis valesti on. Näiteks Transnistria artikli arutelus räägitaksegi sellest, miks mõnel pool on sulud (mitteametlik) ja mõnel mitte (ametlik). Taivo 17:39, 6 Jun 2005 (UTC)

Pean kahjuks veel kord paluma, et sa oleksid oma tekstidega hoolikam. Need sisaldavad massiliselt õigekirjavigu. Gruusia DV artiklit pidin mitmes kohas lühemaks tegema, kuna ma lihtsalt ei saanud aru, mida sa olid tahtnud öelda. Taivo 17:39, 6 Jun 2005 (UTC)

Moldaavia ehk sisuliselt rumeenia keel kuulub kahe tähestikuga keelte hulka, vene ja ukraina keelel on toodud nende transkriptsioon eesti keelde (mida kasutavad ainult eestlased) - Urmas 17:54, 6 Jun 2005 (UTC)


Artikli pealkiri Liideti NSVL ei sobi. See muudetakse nagunii ära. Sellepärast ei ole kohane teha praegu linke sellele artiklile. Ma keeran vastavad muudatused tagasi. Neid pole mõtet enne panna, kui pole kokku lepitud, millise nime all ja kas üldse selline artikkel tuleb. Taivo 25. september 2005, kell 10.02 (UTC)

Kümnes planeet[muuda lähteteksti]

Lisasin artiklisse Planeet täienduse, mis enam-vähem katab selle sisu, mis Sa panid artiklisse Kümnes planeet. Arvan, et see sobib sinna paremini kui eraldi artiklisse. Asi on selles, et see pealkiri jätab lahtiseks, millist taevakeha mõeldakse. Juba avastatud taevakehast võiks rääkida selle nime all, mis talle on antud. Hüpoteetilisest planeedist võiks kirjutada pealkirja planeet X või Transpluuto all. Andres 9. märts 2006, kell 07.45 (UTC)

Kategooriad[muuda lähteteksti]

Kategooria lisamiseks tuleb kategooria mingisse artiklisse sisse kirjutada. Seejärel tuleb kategoorialehele sisse kirjutada ülemkategooria, mille alla see kuulub. Andres 17. juuni 2006, kell 15.05 (UTC)

Hooletusvead[muuda lähteteksti]

Hei, parandasin ja täiendasin Su koostatud Lapi sõja artiklit. Sisuliste täienduste kõrval parandasin päris mitmeid hooletusvigu, mida olnuks Sul endal lihtne leida. Näiteks laused algavad suurtähega ja lõppevad punktiga, tühiku kasutamine kirjavahemärkide järel jms; rahvused ja kuu nimed kirjutatakse Eesti keeles väikese algustähega. Samuti võiksid kahtluse korral kontrollida tõlkeid inglise keelest (kuigi Sul keele oskus väga heaks on märgitud) näiteks German high command ei tõlgita "Saksamaa komandör". Katsu palun tulevikus hoolsam olla. Jõudu.--Boy 18. juuni 2006, kell 11.24 (UTC)


Keegi on vist end Sinu kontosse sisse häkkinud. Vaheta salasõna. Andres 23. oktoober 2006, kell 07:50 (UTC)

Kommunistide lipud[muuda lähteteksti]

{{allikad}} {{kustutada}}

Soome DV lipp

Kommunistidel olid tavaliselt punased plagud. Aga riikidel olid teisugused lipud (Nagu näitkes Nõukogude liidu lipp,Idabloki riikidel,Hiina lipp,Vietnami lipp jne


Veel hilinenud õnnesoovid ka minu poolt --Dj Capricorn 29. detsember 2006, kell 20:17 (UTC)

oi tänan.Harri 30. detsember 2006, kell 09:29 (UTC)

ei ole kodus. lisan korraks viite:http://www.postimees.ee/070407/esileht/arvamus/253980.php

Kaukaasia Emiraat[muuda lähteteksti]

Kaukaasia Emiraadi Lipp

Kaukaasia Emiraat on tunnustamata islamiäärmuslaste riik Põhja-Kaukaasia Venemaa vabariikides, mis rajati 31. oktoober 2007 Tšetšeenia tunnustamata presidendi Doku Umarovi dekreediga

Umarovi dekreet avaldati islamiäärmuslaste uudisteveebis Chechenpress 31. oktoober 2007, kus teatati, et Itškeeria Tšetšeeni Vabariiki asendab nüüd Kaukaasia Emiraat, ja selle emiir on