Kasutaja arutelu:GPaaskivi

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Tervist! Mul oleks väike päring selle pildi kohta. Nimelt tahaksin teada, kas fotograafilt on saadud luba selle avaldamiseks CC BY 3.0 litsentsi all. Ivo (arutelu) 17. oktoober 2017, kell 00:05 (EEST)[vasta]

Tere! Fotograafilt endalt mitte, küll on saadud luba pildi kasutamiseks Sandovalilt endalt, kelle kodulehelt on pilt võetud. Kas sellest piisab või peaksin siiski edasi uurima?

Pm on meil võimalik eeldada, et Sandoval soetas pildi varalised õigused ja saab sellest tulenevalt selle kasutusõigusi määratleda. Aga sellised asjad oleks muidu hea kirjalikult fikseerida. Ivo (arutelu) 17. oktoober 2017, kell 01:14 (EEST)[vasta]

Kuidas peaksin selle täpselt vormistama? Tänud vihje eest! – Eelneva allkirjata kommentaari kirjutas GPaaskivi (arutelukaastöö).

Aadressile permissions-etättwikimedia.org tuleks edastada kiri, milles autor või varaliste autoriõiguste valdaja kinnitab, et pilti tohib kasutada pildi juures toodud vaba litsentsi (CC BY 3.0) tingimustel. Kui loa andja pole autor, siis ühtlasti peaks ta kinnitama, et autor loovutas õigused talle, s.t tal on tõesti õigus lubada pildi vaba kasutust. Pikne 28. juuli 2018, kell 12:02 (EEST)