Kasutaja arutelu:Aleksei kubarski/Kosmiline inflatsioon

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Minu kasutatud tähemärkide loendur väitis, et artikli pikkus on natukene alla 6000 tähemärgi. Sellisel juhul tuleb artiklit juurde kirjutada.

Üldiselt jätab artikkel hea mulje, sissejuhatus on arusaadav ja paraja pikkusega. Sissejuhatuses tuleks siiski kasutada matemaatilise kirjutamise funktsiooni. :)

Liigendus ja struktuur on mõistetav ja intuitiivne. Kriitikat pakuks vaid "Ajalugu" osa "Varajane areng" kohta. Sealne tekst on küll seotud, kuid lõikudeks (ilma pealkirjadeta, lihtsalt reavahedega) jaotamine muudaks selle lugemise ja mõistmise lihtsamaks.

Lugedes inglise keelset artiklit samal teemal, tundub, et eesti keelne versioon on täiesti omalooming. Refereering edastab algallika infot korrektselt, plagiaati ei leidnud.

Viiteid tasuks rohkem juurde lisada. Näiteks sissejuhatuse lõpus, "Varajane areng" osa teises pooles, "Horisondi probleem" ja teoorias.

Tekst on loetav, hetkel vigu silma ei jäänud.

Asukula (arutelu) 3. november 2017, kell 20:06 (EET)[vasta]


Aitäh artikli eest!

  • Palun võta arvesse kaasõppija tagasisidet ja täienda peatükke "Ajalugu" ja "Varajane areng".
  • Palun lisa artiklisse veel siselinke: tekstis on päris palju mõisteid ja isikunimesid, millele siselink tekitada.

Kui need täiendused tehtud, siis saadan infot artikli arvestuse kohta. --Sirlizupping (arutelu) 7. detsember 2017, kell 23:08 (EET)[vasta]