Kasutaja arutelu:90.190.253.237

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Redigeerimissõda pole mõtet pidada, loe https://keeleabi.eki.ee/?leht=8&id=56 Viisakad inimesed ei sinata, kui selleks pole luba antud. Lugege Eesti Vabariigi põhiseadust. On erinevad seisukohad ja neid on mõtekas austada, mitte nende kallal jõudu kasutada. Keeleabi pole viimane instants ja Issand Jumal. Soovin, et minu artiklis oleks teatrid kursiivis nagu on olnud kombeks. Kuid ma olen kuulnud ka Napoleoni kompleksist ja sellest, et targem annab järele ning hoidub suhtlemast teatud käitumismalliga inimestega. Kõik.

Paistab, et te pole päriselt Vikipeedia põhimõtetest aru saanud. Vikipeedias ei ole artiklid kellegi omad ja neil ei ole ühte autorit, vaid need on kollektiivne looming. Ja Vikipeedia tegemisel me toetume siski EKI soovitustele ning ka ÕS-ile, VS-ile ja kohanimede osas KNAB-ile jne. Kuigi Vikipeedia meenutab kohati anarhiat, siis samas me üritame siin siiski ka eri artiklites sarnanast joont hoisa, kuigi see alati päris hästi välja ei kuku.  • • • Kasutaja:Ahsoous • arutelu15. märts 2018, kell 18:40 (EET)[vasta]

See on anonüümse kasutaja arutelulehekülg. See kasutaja pole kontot loonud või ei kasuta seda. Sellepärast tuleb meil kasutaja tuvastamiseks kasutada tema IP-aadressi. Sellist IP-aadressi võib kasutada mitu kasutajat. Kui oled anonüümne kasutaja ning leiad, et siinsed kommentaarid ei puutu kuidagi sinusse, siis palun loo kasutajakonto või logi sisse, et sind ei aetaks edaspidi segi teiste anonüümsete kasutajatega.