Kasutaja arutelu:88.196.45.136

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Kas seda kasutajat on võimalik blokeerida? Tundub, et ta kasutab erinevaid aadresse, ja aadressi blokeerimine võib segada teisi kasutajaid. Andres 16. aprill 2006, kell 15.58 (UTC)

see ei ole pidevalt võrgus olev IP... - Ahsoous 16. aprill 2006, kell 16.45 (UTC)
Ma ei saanud aru. Kas on mõtet blokeerida või võtame blokeeringu maha? Andres 16. aprill 2006, kell 16.47 (UTC)
See paistab olema miski dial-up-i IP... (igal juhul ei ole see miski suurema võrgu sõlmpunkt... ja ka nende puhul ma nagu mäletan on vikis praktika, et open proxyd on lausa alaliselt blokeeritud - et nagu rohkem teenusepakkuja probleem)... kuna tegelikult ip-aadresse on vähem kui kasutajaid, siis jah tegelikult on olemas tõenäosus, et mõni teine kasutaja võib komistada sama IP otsa... aga Eesti oludes on see suhteliselt väike... - Ahsoous 16. aprill 2006, kell 16.56 (UTC)

See on minu arvates Elioni ADSL (dsl.noe.estpak.ee), mille puhul antakse iga seansi alguses uus IP.--Valju 16. aprill 2006, kell 17.21 (UTC)

Elioni ADSL ei anna uut IP-aadressi igal korral... sama IP aadress püsib Elionil reeglina mitu kuud... (sõltub küll nati keskjaamast mille taga sa asud) aga huvitav kust sa selle tähtedega aadrssi välja võtsid... praegu ei saa sealt ikke miski vastust - Ahsoous 16. aprill 2006, kell 18.05 (UTC)
Näiteks leht Lookup an IP Address annab serveri nime tähtedega. Tundub, et Elioni puhul on aadressides ka asukoht lühendatud kujul, näiteks: trt = Tartu, prn = Pärnu jne. Lühend noe võiks tähendada Nõmmet või Nõod, aga ma pole selles kindel --Valju 16. aprill 2006, kell 19.47 (UTC)
vat seda mis see noe tähendada võib... võib ju ka olla et näiteks tähendab kirde-eestit (nõmme see ei peaks olema) - Ahsoous 16. aprill 2006, kell 21.48 (UTC)

See on anonüümse kasutaja arutelulehekülg. See kasutaja pole kontot loonud või ei kasuta seda. Sellepärast tuleb meil kasutaja tuvastamiseks kasutada tema IP-aadressi. Sellist IP-aadressi võib kasutada mitu kasutajat. Kui oled anonüümne kasutaja ning leiad, et siinsed kommentaarid ei puutu kuidagi sinusse, siis palun loo kasutajakonto või logi sisse, et sind ei aetaks edaspidi segi teiste anonüümsete kasutajatega.