Kasutaja arutelu:82.131.20.38

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Tere! Ole hea ja registreeri end kasutajaks kui teed juba nii palju täiendusi, siis on teistel lihtsam üle küsida kui tekkib erinevaid arvamusi kaastöö suhtes. Samas oleks hea ka tutvuda natuke Vikipeedia redigeerimis tavadega, põhi asjad on väga lihtne paari proovimisega liivakastis saada selgeks. Aitäh --TarmoK 11:55, 1 Feb 2005 (UTC)

Kas sul on õigus kopeerida teksti Vikipeediasse? Need tekstid on kellegi intellektuaalne omand ja siia võib neid panna vaid siis kui oled need ise kirjutanud või sul on selleks luba. Vastasel korral tuleb suur kustutustöö ette võtta. On olemas ka reeglid, mida me artikleid kirjutades järgime ja kutsume ka uustulnukaid neist juhinduma. Vikipeedias on kvaliteet kvantiteedist tähtsam. Siim 12:30, 1 Feb 2005 (UTC)
Ega siin erandit teha ei saa, aga ma loodan, Siim, et kaitstes anarhistide intellektuaalset omandit anarhistide eest tajud Sa ka olukorra kogu koomikat.
Jah, see on pisut absurdne küll. Põhiline, mida ma oma tänase tegevuse läbi taotlesin on Vikipeedia kaitsmine anarhistide eest. Vikipeedia areng muidugi ongi pisut anarhiline ja sellele võlgneb ta ka suure osa oma edust, kuid anarhial on teatud lubatavuse piirid. Siim 19:04, 1 Feb 2005 (UTC)
Taastasin Eesti kirjanike loendi esialgse kuju, sest sinu muudatused olid talumatud. Kui tahad loendit täiendada, siis tee seda korralikult. Kopeeritud artiklid kuuluvad paraku kustutamisele. Siim 14:28, 1 Feb 2005 (UTC)
Anarhism eeldab inimeste enesetalitsemisvõimet, misläbi inimesed enda piirid ise nii seavad, et teiste pole mingit valu neid piirata. Ses mõttes on tegemist inimloomuse suhtes väga optimistliku mõttelaadiga. Katsugem siis seda head arvamust õigustada. --Oop 23:30, 1 Feb 2005 (UTC)

See on anonüümse kasutaja arutelulehekülg. See kasutaja pole kontot loonud või ei kasuta seda. Sellepärast tuleb meil kasutaja tuvastamiseks kasutada tema IP-aadressi. Sellist IP-aadressi võib kasutada mitu kasutajat. Kui oled anonüümne kasutaja ning leiad, et siinsed kommentaarid ei puutu kuidagi sinusse, siis palun loo kasutajakonto või logi sisse, et sind ei aetaks edaspidi segi teiste anonüümsete kasutajatega.